Değerli balık sevdalıları sanırım benim gibi düşünen arkadaşlar vardır düzenli olarak hepimiz elden geldiğince her balığa çıktığında foruma rapor verirse hatta birbirimizin cep telefonlarıda olursa anında haberleşme şansımız olur böylece balığın bol olduğu günler ve geceler herkesin haberi olur ilginize şimdiden teşekkürler
önce tanışalım,..ŞAPKALIYA DİKKAT BALIKÇI GİBİ DURUYOR ..yazdığınız yere isim (soyisim isteğe bağlı) doğum tarihi, nereden, kangurubu yani, biz buna imza ayarları diyoruz, bunları yaparsanız tanışmış oluruz, foruma hoşgeldiniz, abi ? kardeş ???. üstelik yukarıda saydıklarınızın hepsi zaten yapılıyor, sitemizi biraz gezerseniz birçok paylaşım bulacaksınız, iyi paylaşımlar.
merhaba ben tuzlada avlanırım evime yakın oldugu için en son gidişimde cok iyi mezgit aldık 3,5 - 4 liloya yakın ama 1 haftadan beri gidemiyorum malum iş olayı kıyıdan lufer basladı diye haber aldım ama gidip denemedim en kısa surede gidip denemeyi dusunuyorum haber atarım size.........
metin abi aramıza hoşgeldin istediğin haberleşme mümkün olduğun ca yapılıyor abicim ne istersen hemen tık karşında konuları iyi takip etmen yeterli kal sağlıcakla