İstanbul Boğazı kıyı rapala avcılığı taktikleri(2)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. andyou

andyou haldun

Favori Kamış:
    fladen x flex, alba rodex 3.90 , lineaeffe 4.50 s-curve
    Favori Makine:
    daiwa emblem x 5000, okuma avenger 30, carmoran 3000 fjet,okuma zeon
    En İyi Avı:
    lüfer kilosuna bakmadım
    istanbul boğaz avcılığı rapala ile işlenmiş en önemli konu bence...tek eksik resimler yok...ancak yazıyı 4-5 kere üst üste gözünüzde hayal ederek okursanız çok önemli işe yarayan pratikliği arttıran bilgiler ve tiyolar var ellerine emeklerine sağlık...surf kamışlarla harika balıklar alınıyor rapala ile

2. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    sayın rumuz AND YOU

sayın and you rumuzlu arkadaşım adınızı tam bilmediğim için rumuzunuzla hitap ettim,kusura bakmayın rapala ile sıksık mevsiminde çıktığınızı biliyorum geçen sene avlarınızı görüyordum harikaydı.ben vedat abi gibi değerli bir zattan bazı doneleri öğrendim hatta kendime yuzuri serisinden muhteli rapalalar aldım,sizden ricam anladığım kadarıyla kulelinin oradaçıkıyorsunuz.çıkış saatleri yakaladığınız mevkiler ve incelikler hakkında bilgi vermeniz

saygılarımla

3. paul&shark

paul&shark özgür şeflek

Favori Kamış:
    Lineaeffe evtreme 180 cast
    Favori Makine:
    Okuma V System vs65a
    En İyi Avı:
    ben hiç büyük balık kaçırmadımki
    [​IMG][​IMG]

vedat usta resimdeki iskandili rapalanın önüne bağlayarak çok etkili bir çözüm buldum kendimce seninde nacizene fikirini almak isterim birde yanılmıyorsan rapalanın ağzındaki yüzüğe bir yüzük daha eklemekten bahsetmişsin yanılmıyorsam çekerken düğümün gerginlğinden vazgeçip daha rahat etsin dengesini bulsun diye yanılıyormuyum

Son düzenleme: 26 Nisan 2010