İstanbul Boğazı Lüferin Güzergahı

Konu, 'Bölgeler' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    denız kaldıracagını sanmıyorum derken... ???

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Çok fazla dalgalı olacağını düşünmüyorum tarzlarımız farklıya biraz deniz üstündeyiz ya...

3. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    öyle olsun bakalım :) ama en buyuk benzer özellıklerımızden bırını yazayım,tarzlarımız ne kadar farklı olursa olsun...pes etmek yok,balıgı arıyoruz,tarıyoruz,buluyoruz.bizi biz yapanda bu hırsımız,pes etmeyisimizdir.

4. bnymnblr

bnymnblr Bünyamin

Ali Abi.

Kaleme aldığın konu, Koruma alanları dediğimiz Deniz Rezervleri Yapay resifler ve Limitlere uygun olmayan avcılıkla mücadele kapsamında alınması gereken önlemlere kaynak oluşturacak nitelikte ciddi bir yazıdır.

Bu bilgiler birçok araştırmaya kaynak oluşturacak nitelikte engin bilgiler

Eline koluna sağlık.....

Son düzenleme: 13 Eylül 2009
  5. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Sağolasın Bünyamin fakat lüfer kofana çinekop sarıkanat ve torik hakkında elimizde dediğim gibi çok geniş bir veri yelpazesi var hatta eski türkçeyle kaleme alınanlar bile mevcut nasıl yardım edebiliriz neler yapabiliriz bir lider eşliğinde çok daha detaylandırılmış şeyler ortyaya koyabiliriz nerden başlayalım bunu bilmek en önemlisi.

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Lüfer inanıyorum ki 2 gün sonra meralara inecek.

7. bnymnblr

bnymnblr Bünyamin

8. gümüş

gümüş emre

Favori Kamış:
    lıneaeffe turnafresh 3.90 gold fish ocean surf 4.20
    Favori Makine:
    okuma salina sa 55 okuma travertine tr 65
    En İyi Avı:
    uğraşıyorum
    aliço ustam verdiğin bilgiler için çok tesekkürler bende beykozluyum ama gırgırlardan dolayı lüfer pasabahçe tekel fabrikasını pek geçemiyo artık agustos sonunda rümeli fenerinden 12 mil açıkta palamutu eşşek adasının önünde lüferi bitirdiler bu nedir ya 10km tarayan sonar 60-70 kulaç derinliginde ağ her yerde avlanmak serbest böyle giderse 2-3 sene sonra pek bişe kalmayacak denizde

9. guitaristanbul

guitaristanbul Adnan Cemre Aksoy

En İyi Avı:
    10 kg Orfoz
    üstadım bir sorum olacak bundan 5-6 sene evvel çocuk aklımlada olsa çok iyi hatırlıyorumki küçüksu kasrında hatta oraya bile inmeden göksu deresinden çıkar çıkmaz hafif sola doğru bir çakar vardır ordada uzun oltayla at-çek lüfer,kofana alırlardı şimdi neden bu balık burada yok üstelik derenin çok daha temiz olmasına rağmen? cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla...

10. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Adnan çocukluğum goksu deresınde geçti hmen hemen. orda eskıden plaj vardı çakarın olduğu yerde kasrın yanında evet maalesef balık artık gırmıyor o meralara. ama denemekte fatda olabılır. veya derenın sularının temizlenmeside balığı oraya düşürmüyor olabılır yenlenmeye ufak balık gelmiyorsa. lüferde bulunmaz.

11. guitaristanbul

guitaristanbul Adnan Cemre Aksoy

En İyi Avı:
    10 kg Orfoz
    çok ilarya var ama lüferi çekmiyo olabilir tabi... Eski balığın olmadığı çok büyük ve acı bir gerçek!! Bu acıyıda en çok sizin gibi üstadlarım bilir eskilerin o bolluğunu yaşayıpta günümüzdeki bu vasat sayılacak balık miktarını görünce cevabın için sağol Ali abi..