İstanbul Boğazı. Motorcunun Güncesi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında tamer dursun tarafından paylaşıldı.

1. tamer dursun

tamer dursun Tamer Dursun

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    özelden söylerim
    03-11-2010. İşe gitmedim özel bir işim vardı. erkende bitince. yakında olunca galataya atladım motora doğru takımcı Fikret Ustanın yanında aldım soluğu. 4 köstekli hırsızlı asansör takımı ucunda 75 lik kurşunla 20 tura salladım.

Sonuş denizi boylamış 3 yaprak kovayı boylamış 7 sarıkanat Arada bide eşek istavridi.

rastgele

2. oflu

oflu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çinekop,sarıkanat,lüfer,palamut
    Tamer Abi Merhaba,

2 yıldır seyrekleştirmiştim balık maceralarımı ,iş yoğunluğu ,birazda tembellikten dolayı, ama bir kaç raporunu okudum,o heyecanını gördüm ve fitilim ateşlendi ,çıkarttım paslı zokaları ,gömdüğüm fakat yerini unutmadığım Rapala & Kaşık vs.vs.Kıyılara dönüyorum bundan böyle . Meşhur kırlangıca deyinmiyecem bazı şeyleri abartmamak lazım bence..

Küçükköyden selamlar ....

3. tamer dursun

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    özelden söylerim

Yahu gardaş motorla gezmeyi severim dağ bayır. Açık hava tutkunuyumdur, Her çıktığım yolculuk ya bir nehir kıyısında, ya deniz, yada gölde sonlanır.
    eh tabi böyle olunca Balık tutkusuda bu resmin içinde olmassa olmazdı. ve oldu iiyikide oldu.

Bir gün beraber çıkalım balığa hem fatihte oturuyorum ama doğma büyüme Küçükköy'lüyüm tanışalım

rast gelsin.

Bu arada 07/11/2010 akşama doğru galata'daydım saat 18 gibi sarıkanat çinekop yaptı 21 e kadar 8 tane aldım; hamdetim. topladım takımı motora atladığım gibi evin yolunu tuttum

selametle

4. oflu

oflu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çinekop,sarıkanat,lüfer,palamut
    2 Akşam evvel gece 11 civarı galataya gittim 1 saat kadar denedim şansımı ,yem olarak hamsi kullandığımdanmıdır nedir sağda solda tek tük çino alan olurken bende şöyle adrenalin yukseltecek tek vuruş bile olmadı ,beraber balık avı olayı için hay hay abi zevkle derim.tel nomu mesaj atıyorum sana şöyle bir akşam 20:00 24:00 organizasyonu yaparız.

İşin rast gitsin.

5. tamer dursun

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    özelden söylerim
    Epey oldu Rapor vermeyeli. Hem işlerin yoğunluğu hemde motorun arızasından çıkamadık. 19-20 Mayıs itibarıyla Boğaz genelinde istavrit öğünlük tutuluyor. Sardalya ve arada mezgit var. Sahte ve kaşıkla Daha çok anadolu yakasında Lüfer ve sarı kanat alan var fakat lezzeti kış balığından çok aşağıda.

Gelelim Kendi raporuma. Cumartesi aksamı Yenikapı civarındaydık 3 arkadaş 2 olta ile Eşkina hedefteydi 4 saat içinde 1 adet alındı yağmur muhalefetinden 02:00 gibi evin yolunu tuttuk. Bu arada bir karagöz ufağınıda geri bıraktık Dip takımı yem mamundu.

Ertesi gün hızımı alamdığımdan Galataya indim 12:00 civarı 20:00 ra kadar takıldım yeşil simli ince çapariyle 1 kg İstavrit bir o kadarda Sardalya aldım.

rasgele