Mantık gerçekten üzüntü verici. Zaten birilerine bişey öğretmekte gözün yoksa rapor da koyma. Fotoğrafla tatmin olacak olan kılıca orkinosa falan bakar.
mert bey öncelikle foruma hoş geldiniz ben spin avcılığı yapmadım o konu da size yardımcı olamıycam ama bizim ekipteki arkadaşlar sana seve seve yardımcı olurlar eğer vaktiniz olursa tarabya ya bekleriz hem tanışmış oluruz hem de balık tutarız spin konusun da da bizim orada ceyhun olsun mehmet akça abi onnik abi olsun bizim ekipten kim varsa seve seve yardımcı olurlar gerçi onlar adına konuşmuş gibi oluyorum ama çok yakından tanıdğım bildiğim insanlar olduğu için böyle söyliyorum zaten aksi bir durumda onlar bana gerekli ültimatomu verirler benden katbe kat üstad oldukları için her türlü eleştiriyi yapabilirler ama mutlaka bizim mekana bekleriz gelmek isterseniz balık bahane tft de muhabbet şahane bekleriz
forumdaki tarz neredeyse "şu balıklar var ya onları ben yarattım!" noktasına doğru gidiyor. insanlar bir konuda yardım istiyorsa yardım etmek gibi bir niyetiniz yoksa susarsınız olur biter. kimse kusura bakmasında forumdaki yazıları okuyunca bazılarının kendilerini ne sandığını çok merak ediyorum. yaşlarına veriyorum o ayrı mesele...
Nusret bey merhaba tekrar, Tarabya'ya yakın oturuyorum, geçen haftalarda hatta bir gece spin le praitk yapmak için inmiştim, gerçi o akşam çok rüzgarlıydı, etrafta da kimseyi göremedim haliyle. Bu arada anadolu yakasında geçen hafta 2 adet lüfer kandırmayı başardım harika bir histi gerçekten. Yarın kısmet olursa yeni bir surf ve kamışta alıp yeni sezon için hazırlıklarımı tamamlayacağım. Sizlerle tanışmayı mutlaka isterim, henüz 1,5 yaşında oğlum olduğu için biraz ters zamanlarda balığa çıkabiliyorum, umarım bir gün denk gelebiliriz, iyi niyetiniz için teşekkür ederim. Yarın yeni surf ve makine alabilirsem ( spin de olduğu gibi, gene okuma almayı planladım ) perşembe sabahı at çek için boğaz da şansımı deneyeceğim, emirgan - arnavutköy - çamlıbahçe'yi görmek ve denemek istiyorum, tarabya dan da deneme yapsam mantıklı olur mu ?