Galata Köprüsünden Selam Herkese 3 Gündür Galata Köprüsünden Sabah Saat 08.00 De Geçiyorum 5 Dakika Köprüde Takiliyorum Fakat Kiraçadan Başka çeken Yoktur. Cumartesi Sabahi Kuruçeşmede Izmarit'e Takilacağim.
Sahi bende merak ettim.Uzun süredir ses seda yok.Cumartesi Galataya gitmeyi düşünüyorum.Acaba akşamları çinekop yapmaya devam ediyormu ?
sarıyer büyükderede varmış galiba ama oralarda kim gidicek şimdi boğazın durumu belli,kıraça ve bol istavrit.
Arkadaşlar sitede şun kaç kişi var neden ilgilenilmiyor T-shirt olayıyla yanlış birşeymi yapmak istedik istemeyen arkadaşlarda var ise burda nedenlerini yazsınlarda bilelim dimi biz o kadar uğraşıyoruz artık gece rüyama bile t-shirtler girmeye başladı...
Çinekoplar balıkavı t-shirtlerine geliyoorrr !!!! Olmaz tabi çinekop Aldınız mı bakiiim t-shirt ve şapkaları Yok O zaman çinekopta yok işte
umidinizi yitirmeyin. Gecen sene yilbasi gunu camlibahcede capari ile cinekop tuttugumu hatirliyorum. Bu arada acaip hastayim baliga gidemiyorum uhu uhu uhu