bir liste halinde hangi semtte hangi göl veya baraj olduğunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
hüseyin kardeş samsundan istanbuldaki barajlara balığamı geleceksin sen hangi balığı avlamak istediğini söyle biz sana adres tarifi verelim hem zaten istediğin bilgilere sitede arama yaparsan ulaşırsın ben daha önce listesini yapmıştım
turna ve sazan avlamak istiyorum. şuan ümraniyedeyim sanırım bikaç sene daha burdayım. arama yaptım biraz ama herkes hangi barajda ya da gölde hangi balık var diye bahsetmiş. bana ayrıca oralara nasıl gidileceği gerekli.
Ömerli brj: aynalı sazan,pullu sazan,israil sazanı Elmalı 1 ve elmalı2 brj: kefal,kara sazan, Alibeyköy brj: sazan,sudak,çapak,yayın b.çekmece: sazan,yayın,turna,israil sazanı sazlıdere brj: sazan,yayın,turna,levrek,israil sazanı durusu gölü: sazan,çapak,kadife,turna,yayın kemer burgaz-tayakadın arasındaki göllerde :turna,yayın,sazan,kadife,çapak bulunur gitmek istediğin gölü seçersen tarif ederim
mademki istanbuldasın ozaman imza ayarlarında gerekli düzeltmeleri yapıverde herkes nereden olduğunu anlasın mesela samsun=istanbul yazabilirsin geçenlerde bir arkadaş aynen şöyle yazmış boru kurdunu nereden bulabilirim burayakadar herşey normal ama arkadaşın imza ayarlarında urfa yazıyordu arkadaş birkaçgün siteye uğramayınca bayağı bir komedi olmuştu sonradan anlaşıldıki arkadaş aslında başka bir ildeymiş bir ekleme yapayım istanbul kan bağışı kampanyamız var neden ilgilenmiyorsunuz ben bir karar aldım kan vermeyene bilgi vermiyeceğim