evet bugün sabahın 6 sında kalkıp arabayla emirgana gittik babamla neyse takımları hazırladık attık saat 8 oldu ve 3 tane istavrit tuttuk bi daha yazın emirgana gitmicem galata köprüsüne gidicez orda iyi çekiyolar ne oltan takılıyo nede kopuyo ve böyle bi avımız oldu ama zevkliydi haberiniz olsun emirganda çok kişi var ve balık yok denecek kadar az
abi cümle bozukluğu var biliyorum fakat iki saat ne yazayım diyede düşünmek istemiyorum anlayan anlıyo abi adamı bozmaya birebirsin ama ya
abi süpersin ya ne işle uğraşıyosun yazarmısın valla değilsen bence ikinci meslek olarak seç yanlış anlama çok güzel yazmışsın abicim sağlıcakla kalın
Namık abartmışsın gene, Delikanlılar zaten balık tutamamışlar, Bide sen üstlerine üstlerine gidiyorsun. Çocuk Beyazıt Devlet kütüphanesine gitmemişki , Balığa gitmiş. Selamlar.
daha yaşım küçükken(ortaokuldayken) amcamın yanına emirgana giderdim.Amcam Erol Aksoyun kahyasıydı.Erol beyin yurt dışından getirip ona hediye ettiği dam makina ve kamışı vardı.Aman Allahım ne balık yakalardı,günde sadece 1 saat balık avlardı ama neler neler, hiç yakalamasa 1 saatte 2-3 kilo istavrit çekerdi, ah ah nerde o günler