Sevgili Vedat ağabey, Sanırım biz seninle o gün ayrılırken, seni yanlış kanılarla orada bırakmışım. O gün de bu yanlış anlamayı düzeltmek için 4-5 kez tekrarladığım konuyu, yinelemek istiyorum. Benim bahsini ettiğim senin popüleriten değil, senin ya da diğer üstatların isimlerinin, başka platformlarca, kendi popüleritelerini sağlamak amacı ile kullanıldığıydı. Sen bana burada konularının ilgi görmediğinden ve bunun sistemden kaynaklandığından bahsettin ama ben de sana dedim ki, "evet sistemde aksaklık var bu konuda ama diğer sitelerde ilgi görmesinin bununla çok alakası yok" dedim. "Ben de senin konularına gerekli gereksiz sorular sorar, sürekli konunu üstte tutmaya çalışır, herkese senin burada paylaşım yaptığını gösterir üye toplarım ve kendi sitemiz için popülerite sağlamış olurum. Ancak biz böyle bir saygısızlık yapmaz, sitemiz için kimsenin adını kullanmayız, sana kötü bir şey söylemiyorum, seni kullanmayız diyorum" dedim. Seninle aramızdaki konuşma budur ama sen beni yanlış anlayarak, benim sana "popüler olmaya çalışıyorsun" dediğimi sandın. Aksine sana "senin popüler olmaya ihtiyacın yok, yeterince üstat kabul edildiğin için ismini kullanarak bir yerlere gelmeye çalışanlar var" dedim. Bu konuşmaya sevgili Alper de şahit oldu biliyorsun ve ben defalarca bunu yineledim, ki senin yanlış anlamanı giderebileyim diye. Bir önceki mesajındaki ifadenden anlıyorum ki, bunu sana doğru şekilde aktaramamışım ama şimdi aktarmış oldum sanıyorum. Diğer konuya gelince, bu platformun, pek çok forumun nüvesi olduğu doğrudur. Ama burada ne yapılırsa yapılsın, hangi başarılar elde edilirse edilsin, bunun mimarı sadece Murat ya da ben değilizdir bunun bilinmesini isteriz. Yönetim kadromuzda pek çok arkadaşımız bulundu bugüne dek ve hala bizimle birlikte olan arkadaşlarımız da var, ki bunların dışında gerçekten çok değerli üyelerimiz de siteye değer katıyorlar. Bir emek varsa, kesinlikle ortaktır, bizce, sadece bir iki kişiye maledilemez. Ama az, ama çok, herkesin bu sitede bir emeği var ve sanırım bu anlamda hepimiz birbirimize minnettar olmalıyız. Senin de dediğin gibi balıkçılığın kendine has bir etiği olabilir ve bizler henüz bunu bilmiyor olabiliriz. Ancak dilerim ki, sen ve senin gibi üstatlarımızın bizlere aktardıkları ile bizler de bu değerleri yeterince benimseme ve koruma yolunda adımlar atabilir ve geleceğe aktarabiliriz. Elbette bu yolda ilerlerken de, kendi değerlerimizden ve prensiplerimizden ödün vermeden. Sevgimle...
Canım Kızım Ben nasıl kullanılırsam,kullanılayım,sonunda heveslilere birşey verebiliyorsam benim icin yeterlidir.Ha bilinen bir yanım huysuz ihtiyar tarafımdırda. Ben sizlerle varım ve hep öyle oldum. Güclüyümdür,icabında sırtıma alır taşırımda sizleri(hizmet babında).Ben hakiki amatöre ömrümü verdim.Kalan birkac seneyi hic düşünmedende veriririm. Kafamda netleşen nokta ise prensipleriniz tutarlılığıdır. Moderatörlerinizlerin bir kısmı ve üyelerimizden birkacı ile birebir konuşma imkanlarım oldu.Bayıldım sizlere.Hele o Yücel Usta,o cemalindeki insanın icini ferahlatan ifade.Ya o Cüneyt ,Kaan. Arada benle celişir gibi olsada beni tam analadığına emin olduğum Erdaldaki geniş birikim. Bak ben diyorum sizler gibiler olmasa ben bir hic olurdum.Elbette siz Adminlerde başarılı ekibinizle yüceldiniz. Son iki seyehatimde iki kere sana rasladım Cengizde.Sordum sende sadece iki kere Cengize gitmişsin.Bu ne güzel tesadüftürki,her iki seferdede,sanki randevulaşmış gibi buluşuverdik o mekanda. Benim icin büyük mutluluk olmuştur.İcimde yaradır toplumumuzda kadının ezikliği.Şahsında icime su serpilmiştir.Sen ne dersen de,nezdimde bir hanım kız olarak ortaya koyageldiğin başarın herşeyin üstündedir. Sevgiyle kal cici kızım
Ortamı biraz sulandıracağım ancak, olsun sulanacaksa da sulansın. Şu ‘baba’ ifadelerine bir bakın lütfen: Sevgili Vedat Ağabeyin büyük üstatlığı yanında aynı zamanda da, ince-hassas ruhuna saygı nişanesi olsun için, sevinç gözyaşları ile sulandıracağım. Çok teşekkür ederim Trout Babamız, iyi ki varsın. Aynı zamanda cici, akıllı, ilkeli, hanım kızımız Sennur için de…