merhaba arkadaşlar forumda istanbul içi avlanılacak pek göl tarifi bulamadım oysaki istanbul da haritadan baktığım kadarıyla birsürü göl var tabi hiç birini bilmiyorum nedir nasıldır ne tür balıklar bulunur ? hangisinde sazan hangisinde turna ,yayın,çapak ,sudak vs vs ,eğer giden arkadaşlarımız varsa göller hakkında bilgi verirse sevinirim . forum da diğer arkadaşlara da bilgi açısından yararlı olur. teşekkürler
Ömerli brj: aynalı sazan,pullu sazan,israil sazanı Elmalı 1 ve elmalı2 brj: kefal,kara sazan, Alibeyköy brj: sazan,sudak,çapak,yayın b.çekmece: sazan,yayın,turna,israil sazanı sazlıdere brj: sazan,yayın,turna,levrek,israil sazanı durusu gölü: sazan,çapak,kadife,turna,yayın kemer burgaz-tayakadın arasındaki göllerde :turna,yayın,sazan,kadife,çapak bulunur inşallah yardımcı olabilmişimdir kardeş eklemeler veya düzeltmeler olabilir
evet sadece alibeyde var ama oradada ağcılar ve boy limitine bakmayanlar yüzünden çok azaldı adamlar 15 cm sudağı aaa levrek geldi deyip cup çantaya ondan sonra artık sudakta kalmaz turnada sazanda ondan sonra bu sitede en büyük kayabalığı yarışması yapacağız malesef
aytekin abi... senin ist-tayakadındaki göller hakkında galiba bilgin var....forumda açtığım konuya bi bakar mısın bana yardım cı olabirsiniz belki...şimdiden tşk..ler herkese iyi avlsr...
vallaa oghn kardeş kemerburgaz ihsaniye tayakadın civarı cok göl var ben gecen hafta inceleme amaçlı gittim araban varsa iyi olur senin için göllere inen yolları biraz arayıp bulman lazım çok güzel göller var ağaçlık olan yerde var dım dızlak açık olan yerlerde var şu anda hangi gölde ne balığı var bende bilemiyorum bu iş için biraz araştırma yapmak gerek
valla birkan kardeş sen yardımcı olmaya çalışıyorsun ama ben 1 ayda otarafa 5 kez gittim sazlı bosnadan çıktıktan sonra gezdim hep sağ olsunlar bir kaç arkadaş fikir verdi o doğrultuda bende gezdim bazı yerleri yemledim ben bir göle bakarım buraya balık yanaşır derim ama bu ismini bizden saklayan arkadaş bakar burası çıplak burda piknik olmaz der ben c.tesi gider oltamı atar pazara kadar balık beklerim arkadaş gider pazar sabahı balık tutmaya çalışır tesadüfen tutar yada tutamaz allah bilir tutarsa usta balıkçı olur tutamazsa sizin tarif ettiğiniz yerde balık yok denir hele bir imza ayarlarını yapsın kendisini tanıyalım birkaç tarif yaparız oda bizim gibi gezer kendine göre bir yer bulur inşallah daha fazlasıda bizim elimizden gelmez zaten
vallaha aytekin abi şu sezon bi açılsın bi göl sececem kendime sağlam yemlememi yapacam ondan sonrada rastgele artık
selamın aleyküm arkadaşlar busene 4 kez sazlı bosnaya gittim alabildim sadece 2 israil 15 tane kızılkanat 2 kiloluk yayın bu zaman içindede 2 tane turna alan gördüm biriside 10 kilo vardı dahada gitmiyeceğim