daha bakalim kimler takılır peşimize nuri abi bizim ekibin henuz tam haberi yok ama eminim pazar sabahı gelen olur davut önce allah a sonra bize emanet....
Sağolasın İbrahim Abi. Buluşma noktasını kaydettim. Abi siz o noktaya varmadan 1,5-2 saat önce bana haber verirsen ben sizi göbeğin az ilerisindeki Shell de bekliyor olacam...
Anlayışınız için teşekürler tekrar... HEdef balık turna ve güzel avla birlikte güzel de heyecen dilerim size... Umarım trofeler yakalar ve misinanın sesini kulaklarınızı çınlatır.. RAstgele
İbrahim abi sizin gibi büyüklerin bizim gibi kardeşlerininizi böle etkinliklere davet etmeniz inanın beni çok mutlu ediyor. Sizleri bi küçüğünüz olarak bende kendi avlağıma davet etmek isterim ... Davut abi bahsettiğim yerde çok güzel aynalı(kg) likler alırız evelallah.. AMa kamışların gerçekten sağlam ise.. Saygılar abilerim...
ava çağrı Selam Davut kardeşim balığa çıkmak istiyorsun fatihin arkadaşıyım ben bu akşam az sonra yola çıkacağım sana telefonumu vereyim beni arar bilgi alırsın 0552 291 66 46