İstanbul ilham verdi / Zombi Serisi

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Sevgili Bahadır senin de bayramını en içten dileklerimle kutluyorum; ailenle huzur dolu bir bayram geçirmeni diliyorum. Yaptıklarımı yakından takip eden biri olarak senin yorumlarının yeri çok farklı; Sen de bu hobiye gönül verenlerden olduğun için beni çok daha iyi anlıyorsundur. İnan fabrikasyon olanlardan aldığım verimin kat ve kat fazlasını kendi yaptıklarımdan alıyorum. Hele de avlak da işe yarar olduklarını gördüğümde keyfime diyecek yok.
    Selamlar.

2. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    İyi bayramlar dileğimle, Sevgili Tevfik ustam, eğer ki maddi destek bulabilirsem öncelikle kendi atölyemi kurmak isterim. Hobimi ticarete dönüştürmek hayallerimden biri, ama zaman istiyor.

3. bnymnblr

bnymnblr Bünyamin

Çok güzel bir çalışma olmuş tebrikler
    Bu işi ticari olarak yapmak fikri çok güzel
    hem keyif alırsınız hem de güzel iş çıkartırsınız. hem de kazanırsınız.
    piyasadaki tüm ithal hazır modellere karşı bizim yerel modelimizin olması büyük avantaj olacaktır.
    amatör balıkçı hangi hava koşullarında hangi rapala ile hangi sonuçları aldığını buradan yayınlar. yeni yeni denemeler yapılır.
    böylelikle hangi takımın hangi koşullarda iş yaptığı konusunda sonuçlar alınır.

4. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    teşekkür ederim. Soran çok olunca ben de böyle bir yol seçtim. Kaliteden taviz vermeden işe yarar sahteler yapmayı amaçlıyorum. dün boğazda istinye de deneme yapayım dedim. iyi bir vuruş almama rağmen balığı göremeedim ne yazık ki. şimdi palamut ve çinekop zamanını bekliyorum denemeler için.
    Selamlar.

5. FatihCanerÖzcan

FatihCanerÖzcan Fatih Caner Özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SPIN KAMIŞ 3.20 Bi abimin hediyesi :)
    Favori Makine:
    Balzer EH35 / Okuma ARGO SLL500
    En İyi Avı:
    KöpekBalığı 1metre 78cm | 56cm Sudak | 3 Kilo Yerli sazan |
    bütün sahtelerini inceliyorum abi gerçekten el yapımı demesen anlamam yani gerçekten hayran kaldım bilgilerinden yararlanmak isterim her balık sevdalısı gibi

6. muratc

muratc murat

elinize, emeğinize, gözünüze sağlık. gerçekten harika olmuşar, diğer konularıda okudum, tarih içindeki müthiş gelişme gözlerle görülüyor. bu konuyu profesyonel ortama taşımak üzeresiniz bence. dediğiniz gibi hobinizi ticaret hayatına geçrimek nasip olur inşallah. bizde %100 türk malı ve bizim için üretimiş ürünleri kullanabiliriz böylece.

kolay gelsin...

7. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Hepsi birbirinden güzel elinize sağlık. Soldan 2. ve 4. favori :D

8. PanzerIV

PanzerIV Sedat

el emeği göz nuru. Çok güzeller. Sanatkar olmak başka bişi.

tebrikler.

9. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Süper

Aslında el yapımı sahteler konusunu incelemiyordum bile daha önceleri. Çünkü çok amatör kalıyordu bana göre. Sanki balık yakalamak için değilde maket yapma hobisine dönüşmüş gibiydi bu iş bazı insanlar için:). Ama sizi ayakta alkışlamak gerekiyor.

Bende çok severim böyle şeylerle uğraşmayı. Ama balık avına bile yeterince zaman ayıramadığım için uğraşmak istemedim hiç sahte yapmakla. Lakin sizin sahteleri görmemle ağzım açık kaldı. Biçok markadan kaliteli görünüyorlar. Bende de yapma isteği hasıl oldu birden. Tabiiki önümde bunun için yıllar var. 2 yıl okulum sonrada uzun ve zorlu bir meslek hayatım olacak. Eğer meslekteyken vakit bulabilirsem profesyonelleşmek istiyorum. Yoksa emekliliğe artık. konularınızı incelemeye başladım tek tek. Sizi birkez daha tebrik eder paylaşımlarınızın devamını dilerim:) .

10. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Tebrik ederim Özcan kardeşim yine dayanamayıp sanat eseri kıvamında sahteler yapmışsın ellerine sağlık.