bugün banane dersen yarın tırım tırım kan ararsın...kan bağış kampanyamıza katılmak isteyen arkadaşlar listeye isimlerini ekleyebilirler... 1.megadeth.(alp)
evet katılımcı arkadaşlara şimdiden teşekkürler umarım sağlık konusunda sitemizdeki İstanbul'lu arkadaşlarımız duyarlı olacaklardır
Ben kan veremiyorum Faruk' da yeni kan verdiği için veremiyor Yoksa ilk sıralarda ismimizi görürdünüz zaten
Ben de ismimi yazdırmak istiyorum ama benden kan almıyorlardı Kanımda demir (çok süt içmekten) ve hemoglobin eksikmiş. Belki son bir kaç yılda değerlerim normalleşmiştir. Henüz ölçtürmedim... Beni de ekleyin listeye ama yine almazlarsa kendileri bilir
En azından orda olabilirsiniz Benden de kan almıyorlar değerler aşırı yüksek çıktıgı için, ama yinede orada olacağım
Diren hanım konu arada yukarı taşınırsa sevinirim İSTANBULLU ARKADAŞLAR DUYARLIDIR katılımcı arkadaşlar dahada artıcaktır
Kan bağışında bulunmak önemli değilde, nerede ne zaman bunlar hakkında bilgi verebilirseniz katılımın daha fazla olacağı kanaatindeyim.Ayrıca hafta sonu ise listeye beni ekleyebilirsiniz