İstanbul Kan Bağışı Listesi[/B] 1. megadeth.(Alp) 2. diren (Diren) 3. beyazkartal (Selim) 4. EminYıldırım(Emin)
kan bağışı listesi 1. megadeth.(Alp) 2. diren (Diren) 3. beyazkartal (Selim) 4. EminYıldırım(Emin) 5. esabi (aytekin)
kan bağışı listesi 1. megadeth.(Alp) 2. diren (Diren) 3. beyazkartal (Selim) 4. EminYıldırım(Emin) 5. esabi (Aytekin)[/QUOTE] 6. paşşa(Remzi Öztürk)
istanbul kan bağışı listesi kan bağışının önemini en iyi acil olarak kana ihtiyaçı olan hasta yakınları bilir. bağışladığımız kanla belki bir annenin,belki bir babanın, belkide bir bebek veya çoçuğun hayatını kurtaracaz. gözünüzün önüne sevdiklerinizi getirin ve onların kana ihtiyaçı olduğunu düşünün. kısacası empati kurun. o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. ahanda liste size katılan arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim , 1. megadeth.(Alp) 2. diren (Diren) 3. beyazkartal (Selim) 4. EminYıldırım(Emin) 5. esabi (Aytekin) 6. paşşa(Remzi Öztürk)
Taman tamam kızmayın latife ,şaka abi bide ne ırkcılıgı başımı derdemi sokacan benim bu olsa olsa sempatizanlıktır..
Arkadaşlar bu kan verme hangi saat nerde ne zaman toplu haldemi bir bilgi verirseniz anadolu yakası avrupa yakası bir açıklama?
biraz daha kalabalık olursa daha güzel olur düşüncesindeyiz arkadaşlar .emin olun herkezin müsait olduğu gün ve saate göre ayarlanacaktır benden yana zaman problemi yok biraz daha sabır ve katılım bekliyorum ..sevgiler saygılar
bende alp kardeşime katılıyorum katılım artarsa daha zevkli hale gelecek hemde bir tanışma olmuş olacak ben cuma günleri hariç hemen hemen hergün müsayitim ilk defa kan verecekler hiç tereddüt etmeyin ben daha önce dört kere kan verdim hiç acımıyor ve kendinizi çok rahatlamış hissediyorsunuz herkesi bekliyoruz ona göre
zaman konusunda hepimizin görüşleri alınacaktır en az 1 hafta öncesinden .çünki herkezin kendini kampa alması gerekir bir ağrı kesici bile kan değerini bozabiliyor arkadaşlar