ben umudumu kaybetmedim katılan arkadaşlar olacaktır öyle umut ediyorum , arkadaşlar salı gecesi kan arama telaşımı sizlerde yaşamak istemiyorsanız katılmanızı tavsiye ediyorum ...bu bağış kampanyası izmir,ankara ,manisa içinde geçerlidir konular açılmıştır ilginizi bekliyoruz....
Arkadaşlar kan verirken, kolunuza batırılacak iğnelerin steril olduğundan emin olun lütfen. Bir de bu yüzden başınıza iş açmayın... Benden kan almadıkları için kan veremiyorum ama verebilecek tüm arkadaşlarımı katılıma çağırıyorum. Bir ünite kan, bir hayat demek olabilir...
Haydi İstanbul, şehirler arası kan verme organizasyonunda sonuncu sıradayız koskoca İstanbul'da altı kişimi kan verecek ayıp vallaha, gülerler bize.Hem unutmayın bir kan, bir can haydi İstanbul cesaret...
Tuttum bu fikri birşey danışan arkadaşlara kan verme kampanyasına üye olmak kaydı şartıyla bilgi verilsin.
KAN BAĞIŞI LİSTESİ 1) megadeth (Alp) 2) diren (Diren) 3) beyazkartal (Selim) 4) eminyıldırım (emin) 5) esabi (aytekin) 6) paşşa (Remzi Öztürk) 7) korni ( Koral) evet istanbul her gün çoğalıyoruz yokmu başka istanbullu
Kan vermek isteyip de şartları bilmeyenler çıkar diye düşündüm ama şimdi bana da saçma geldi o yüzden siliyorum o mesajları.
KAN BAĞIŞI LİSTESİ 1) megadeth (Alp) 2) diren (Diren) 3) beyazkartal (Selim) 4) eminyıldırım (emin) 5) esabi (aytekin) 6) paşşa (Remzi Öztürk) 7) korni ( Koral) evet istanbul her gün çoğalıyoruz yokmu başka istanbullu
Arkadaşlar kusura bakmayın ben gelemeyeceğim. Çünkü hanımın iş yerinden birinin akrabası yeditepe hastanesinde kemoterapi görüyormuş. Ona lökosit (beyaz küre, akyuvar) vermek gerekiyor. Etrafında herkes verdiği için veremiyorlar. Benden rica ettiler. Eğer isterseniz hep beraber oraya gidebiliriz. Uygun zamanı ben buradan duyuracağım. İlgilenen olursa bana özel mesaj atsın yarın cevap veririm.
önder sildim ismini yapabileceğimiz bir şey olursa haber ver gerekeni yapmaya çalışırız kardeş geçmiş olsun