şu anda belli değil ama muhtemelen diğer illerle eş zamanlı yaparız ama kimse kan bağışlamak istemiyor kanları çok değerli herhalde ama birşey demeye hakkımız yok bağış bu isteyen verir istemeyen vermez
abi bu konuda çok acayip şeyler geldi başıma anlatsam roman olur bence herkezin en azından sağlık için kan vermesi gerekir
Aytekin iyi akşamlar nasılsın.Yılan varmı yılan Ben bu kan işi için başka bir yol önermiştim ama kimse cevap vermedi.Şöyleki şimdi vereceğiniz kanlar her hastaya kullanılamıyor.Ben gönüllü kan vermek isteyen tüm türkiyedeki üye arkadaşlar telefon ve adreaslerini Yöneticilere bildirsinler ve acilen kan lazım olunca hastaya en yakın olanlarıo telefonla arayıp hastaya yönlendirelim dedim.
ilgin için sağolasın gürol amca ama o kampanya bizi aşıyor yöneticilerimizin organize etmesi lazım yoksa ancak bireysel hareket etmiş oluruz oda ses getirmez toplanıp organize olabilirsek ses getirebiliriz
Çok teşekkür ederim kişi sayısını bu gün çalıştığım için ancak yarın akşam bildiririm. Ayrıca konu da açacağım zaten. Yardımcı olmayı istemen yeter be abi yine de gerekirse özel mesaj atarım.
İstanbul'lu arkadaşlar konu kaybolmuş ne oldu şu bizim kan verme organizasyonu kimseden tık yok bakın Ankara'lı abilerimizin bir bölümü kanı vermişler bile konu yukarı.
Hadi Beyler acele eden kazanır.Promosyon olarak bir hocayla anlaştım kan verenleri bedava okuyup üfleyecek tam bir sezon boyunca balıktan eli boş dönmeyecek. Not:kampanya ilk 100 kişi ile sınırlıdır.
KAN BAĞIŞI LİSTESİ 1) megadeth (Alp) 2) diren (Diren) 3) beyazkartal (Selim) 4) eminyıldırım (emin) 5) esabi (aytekin) 6) paşşa (Remzi Öztürk) 7) korni ( Koral) evet arkadaşlar hepiniz hazırmısınız kanımızı vereceğiz günümüzü belirleyip toplu haldemi kan verelim yoksa bireysel olarakmı kan verelim herkes fikrini söyesin lütfen, bireysel olarak kan verirsek ya resim yada makbuzu burada yayılayacağız ona göre kimse kayıplara karışmasın
Nihayet o gün geldi.Benim açımdan cumartesi öğleden sonra veya pazar günü olması tercih sebebidir.Zira hafta içi akşam 7 den,cumarteside 3 den evvel işten çıkıp evde olamıyorum
emin arkadaş ben hafta içide müsayitim ama bu hafta sonu mazeretim var izmitte sazan avı yarışmasında olacağım diğer arkadaşlarıda bekliyelim bakalım
Arkadaşlar tek başıma gidip kan vericem bu gün hepinizden anlayış bekliyorum keşke bu vesileyle tanışma fırsatımız olsaydı ama işimin yoğunluğu sebebiyle mecburen bu civardan uzaklaşamıyorum. kan verdiğime dair makbuzu bu konuya resimlicem
Tamam Aytekin,diğer Arkadaşların katılımıyla birkaç gün içinde netlik kazanır. Ayrıca yarışmada da başarılar dilerim.
hımmm oraları iyi bilirim ama ben acaba avrupadamısınız demiştimde neyse görüşürüz inşallah ben şu anda diğer arkadaşlara özelden mesaj atıyorum