Ayın 11 bana uyar hafta içi zor.Diğer arkadaşlardan ses yokmu ne durumdalar,zannedersem herkez kendi başına yapacak bu işi buluşmak zor iş en iyisi herkez kendi başına versin kanını belgesini yayınlasın en mantıklısı bu galiba..
valla benim için farketmez gece vardiyasındayım gündüzde olur hafta içide hafta sonuda yalnız sabah çok erken olmasa sevinirim olursada olsun artık ne yapalım kanı nerde vericez?
valla koralcım selimin kanını almadılar emin anadolu yakasında alp 10 gündür kayıp diren muhtemelen balıkesirde ibrahim yarın veya perşembe verelim diyor remzi ayın 11 diyor ne yapalım
remzi bu durumda seni yalnız bırakacağız kızmazsın dimi bize ama belkide sen verirkende toplanırız sana destek olmak için
organizatör sensin benim için farketmez bana bu hafta dediğim gibi herşey uyar yada daha sonra söz veremem ama birşeyler ayarlanmaya çalışırım ama en iyi sen bilirsin bir ayar çek herkez bir arada olamayacak heralde her halukarda bir kaç fire verilcek gibi gözüküyor en uygun zamanı sen seç biz ona uymaya çalışalım bence
Yok abi ne kızması nasıl dek geliyorsa öyle sonuçta kan verelimde, bende kendim verir yayınlarım Bağcılar meydanda kızılayın aracı duruyordu birkaç gün önce hala oralarda ise akşam iş çıkışı bi bakayım olursa bende oradan vereyim..
benim için farketmez abi ben devamlı kan veriyorum zaten hani uyuz olduğım koca istanbul üçümüz kaldık ibrahinde yok ikimiz kaldık yani koca istanbulda iki kişiyiz kan vercek dediğim gibi istersen gelemeyenlerin yerinede ben veririn hani kanpanya adı olduğu için tepkim oldu yoksa ben yarın senin istediğin saatte ordayım kimse gelemediği için ertelesekmi manasınaydı söylemek istediğim