İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. simendifer

simendifer Sennur

Üsküdar'a çinekopa gel diyorsun yani sen. :) Dur bakalım hafta sonu olsun da hele bir, belki seni Üsküdar'da yakalarım belli olmaz.:)

2. çinekolog

çinekolog Gökhan

abla hafta sonu değil ama p.tesi gelirsen orada olurum büyük bir ihtimalle pazar nöbet çıkışı olduğum için dinlenirim.

3. çinekolog

çinekolog Gökhan

onur kurşun klasık 150 gr. saati yok olduğu zaman gün boyu çıkıyor en son geçen hafta içi yakaladım balık ama bu hafta içide güzelmiş ;)

4. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    eyvallah sağol...

5. 1444

1444 RxB

Sennur,

ben de yanıla yakına şu bostancıdan tuzlaya kadar olan sahilde bir avlak arıyorum ama bir türlü muvaffak olamadım. Birkaç kez saatlerimi harcadım...ama nafile...

hatta bir kere yazın kıyı yakınında su kayağı yapan biri komple takımı götürüyordu:))) aklına şaşmıştım o adamın...

neyse...arkadaşlar ilgilenen varsa ben bu sahilboyunda bir deneyelim derim ama çıkacaksa...

yoksa ben de Boğaza kaçıcam...

6. simendifer

simendifer Sennur

Gördüğün gibi, gelen haberlere göre o istikamet pek verimli değil. Bence Boğaz'a kaçmakta fayda var balık için.

7. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Arkadaşlar şaka değil bu sefer şuan ÇENGELKÖY/KULELİ inanılmaz istavrit yapıyor ve balıkların boyutu da oldukça iyi..Ben bizzat kendim gittim ve gördüm.

8. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Anadolu yakasında sakin balık yakalamak isteyen arkadaşlar için MODA DENİZ KULÜBÜ "nün olduğu sahili öneririm hatırı sayılır boyda mezgit çıkıyor..poyrazlı havalarda kepçeyle hemen dalga kıranın dibinden parmak boyunda tekede yakalarsınız diyeceksin ki sen neden gidip tutmuyorsun çünkü ben mezgit tutmaktan nefret edeiyorum..tek tük de olsa izmaritte çıkıyor orada..

9. 1444

1444 RxB

Bahadır teşekkürler, moda yakın da olur...

10. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Rica ederim..Bir iki kişide genelde olur orada ama giderken eksik malzemeyle balığa çıkma temin edebileceğin çok yakın biryer yok orada..Ben yaklaşık 20 yıldır orada balık tutarım özellikle yemli balık tutmayı seven ve balığın oltaya vuruşunu hissetmekten hoşlanan arkadaşlar için çok keyifli biryer..Fakat bu sene çinekop ve lüfer olarak çok verimsiz bir avlak oldu..Mezgit tutmak isteyen sakin bir yer arayan arkadaşlara tavsiye edebilirim..

11. 1444

1444 RxB

Bahadır,

ordan mezgit için yem ne kullanıyorsun?

benim bazen yemsiz çapari ile bile yakaladığım olurdu mezgiti...

12. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    biraz karides alırsan yanına çok daha iyi verim alabilirsin .. yoksa istavritede geliyor mezgit , fener ve kepçen varsa yanında ,hava karardıktan sonra fenerin ışığını suya tutarak parmak boyunda teke yakalayabilirsin zaten mezgit en obur balıklardan birisi tavuk bile taksan geliyor..

13. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Ama şuan kuleli inanılmaz istavrit yapıyor vakti olanlar mutlaka değerlendirsin aman aman bir kalabalıkta yoktu cumartesi sanırım çok daha kalabalık olur..

14. 1444

1444 RxB

abi yarın şimdi Kuleli silme dolar...ben Moda'da biraz kafayı dağıtırım, gelirse de biraz mezgit yeriz akşama...

15. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Doğru mantık .. torik çıksa insan o kalabalığı çekemiyor .. birde sürekli ayaktasın oltanı rahat atamıyorsun vs. vs.. Moda inşallah sana bereketli gelir

16. saruhantaha

saruhantaha vedat

Favori Kamış:
    shimano nexave bx te surf 4.20
    Favori Makine:
    shimano alivio 10000xta
    slm

Slm lafınızı böldüm arkadaşlar mezgitte büyükte olsa ölü gibi geliyor gerçi gibisi fazla ölü geliyor sandalla çıkıyodum inan istavrit caparisi ama bakıyom mezgit geliyor zevksiz bir balık diye düşünüyorum

17. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    kesinlikle haklısın dostum

18. nbariso

nbariso N.Barış ÖMÜR

Favori Kamış:
    Olta-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Orfoz 11.5 kg
    Galata köprüsünde mezgit oluyomu

19. saruhantaha

saruhantaha vedat

Favori Kamış:
    shimano nexave bx te surf 4.20
    Favori Makine:
    shimano alivio 10000xta
    nadir

Nadir olur barış arkadaşım arnavutköy önceden güzel yapardı ama şu an bir bilgim yok

20. FERİKO

FERİKO İLKAY

En İyi Avı:
    LEVREK 4,5 KG BİRÇOKTA PALAMUT
    iyi akşamlar arkadaşlar
    unkapanı balık yapıyor ama alınanların yarısı kıraça 1-2 kefal gördüm kovalarda
    başkada bişey yok .
    Bana öyle geliyorki galatadada durum aynıdır .Yinede ben yarın sabahtan gidip olta sallıcam şansımıza alırsak kalırım karaköyde yoksa eve dolaptaki stokları tüketmeye giderim :D :D
    Birde soru sorayım size ben bayram başı yakaladığım istavritleri sudan çıktığı gibi dolaba attım ne kadar dayanır buzlukta (balıkları yıkamadım )

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.