İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. derindeniz

derindeniz filiz çokberkit

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    ahtapot, yayın 2 kg
    Bende bilgi!!!!
    Alırım sanmıştım!?
    Akşam akşam geyik yapmışsın?
    Demek sitede bişe sormayacaz!?
    Kurtlar kocayınca köpeklerin maskarası oluyormuş!
    Ata sözleri boşuna söz olmamış!
    sağlıcakla kalın.......

2. Suatreis

Suatreis

Filiz hanım olurmu öyle şey hiç allah aşkına...

Orda çıkan balık cinsi nedir, ne olmasından şüpheleniyorunuz, nasıl bir takım kullandınız onu bir söyleyin, elimizden geldiği kadar anlatalım.yardım edelim...Şimdi hemen alınmanın ne gereği var.:) Arkadaş adına ben özürdileyecek kadar üzüldüm doğrusu:( . Olur öyle şeyler...

3. BB1750

BB1750

Favori Kamış:
    Çatal Bıçak
    En İyi Avı:
    Balıkçıdan Çupra.Kilo 10 ytl =)
    çok gereksiz bir alınganlık.gerçi arkadaş ta tanımadan geyik yapmamalıydı fakat ata sözlerini böylesine birini rencide etmek amacıyla kullanmamak lazım.kalp kırmaya gerek yok.umarım sorunuzun cevabıda hemen gelir.

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    böyle tepki vereceğinizi bilsem zaten o cevabı yazmazdım siz yinede kusura bakmayın :(
    buradaki samimi ortama dayanarak o mesajı yazmıştım dikkat ederseniz beşbin küsür mesajım var ya kötü niyetli bir mesaj değildi kusura bakmayın yinede :(

5. derindeniz

derindeniz filiz çokberkit

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    ahtapot, yayın 2 kg
    Bende zaten bu bölgede avlanan varmı ne yapmalıyım diye sormuştum,
    fikri olan söyler ,ama olmayanda tanımadığı birine geyik yapmaz,
    benim amacım burda kimseyi terslemek değil, cevaba şaşırdım ve ilk aklıma gelende o atasözüydü
    0.15 köstek no 10 siyah iğne 0.30 beden 50 gr kurşunla karides yemle denedim, tabi köstek, iğne ve kurşun ölçülerini değiştirerek no 4 iğneye kadar denemeye devam ettim,
    Kısmet değilmiş,
    Koral kardeş tamam,
    Sağlıcakla kalın...

6. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Galata köprüsünde eşkina mırmır hangi saatlerde, köprünün hangi noktasında, hangi takım ve yemle alınabilir.
    Bilgisi olan var mı acaba?

7. istanbulteam

istanbulteam Alparslan Altan

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    Balığınız ne zaman geleceği belli olmuyorda ister karides ister teke kullan köprünün ayaklarını dene derim abi ...

8. Suatreis

Suatreis

Yüzünü Karaköy e döndüğün zaman sağ taraftan (sarayburnu tarafı) köprü üzerinde gideceksin ve 2. ayağın yanından avlanacaksın. (kocaman afişte levrek tanıtımının olduğu kule) Ancak orası yarın ne halde olur hiç bilemiyorum. Sürekli müdavimlerinin nöbetleşe avlandıklarını dahi gördüm. Gün boyunca eşkina ve mırmır çıkabiliyor. Çarşamba günü saat 14:30 civarında kiloya yakın kovadaki canlı eşkinaları ve mırmırları gören benim, birtanesini de yakalama anında izlediğim için satın alınma balık olmadığından emin olarak Sennur hanıma olay yerinden rapor verende benim:D

Bildiğimiz 7-8 no siyah çapraz iğneli 4 lü dip takımı, 75 lik kurşun ve yem olarak karides takarak kullanıyorlar. Takımın şeki,l şemalini orada görerek ayarlaman çok daha iyi olacaktır.

9. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Çok teşekkür ederim Suat Reis. Pazar günü belirttiğiniz noktada olacağım, tabii yer bulabilirsem.:))

10. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Köprüde mırmır

Bu akşam saat 8 ile 9 arasında Galata Köprüsü'ne gezmeye gittim .Köprünün Marmaraya bakan tarafındaki ayaklarda çok güzel porsiyonluk mırmır yakalıyorlardı Bir leğende 15 tane falan mırmır vardı.Balığı biliğimiz çinokop çaparisiyle çekiyorlardı ama turuncu renk 3 no iğne bol simli akşam için özel yapılmış bir çapari ile mırmır tutuyorlardı.

11. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    çapari ile mırmır he
    iyiymiş :)

12. Mavigok

Mavigok Gökhan

bir soruda benden

Arkadaşlar bir soru da ben soracağım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
    Önümüzdeki hafta sonu ailecek hem piknik yapıp hemde balık tutmak için Anadolu kavağına gitmeyi düşünüyoruz. ancak benim (acemi olan) kuzenim daha önce 3 kez gitmiş oraya ve hiç balık tutamamış. Burada ne çıkar, nasıl atmak lazım, neresine gidelim. Şimdiden teşekkürler.

13. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Değerli moderatör arkadaşlar, birkaç gündür yeni mesajları zamanında göremiyorum hatta kendi gönderdiğim 2 gün önceki mesajıda göremiyorum bu konuda birkaçkere moderatör arkadaşlara mesaj gönderdim ama herhalde ellerine geçmedi bir de direk foruma göndereyim dedim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

14. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Gürkan bey mesela hangi mesajınızı göremiyorsunuz yada hangi konuya yazdığınız mesajınızı bulamıyorsunuz bunu belirtirseniz kontrol edelim

15. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Mesela köprüde mırmır adlı mesajımı ve ondan sonra gelen mesajları ancak dün görebildim bir de farklı bir sorun daha var diyelim şu anda İstanbul kıyı raporları bölümünde 438. sayfadayız 339 geçildiğini ben bir kaç gün sonra görebiliyorum daha önceden yoktu yaklaşık iki haftadır falan bu sorunları yaşıyorum.Yani mesajları bir gün falan geçikmeli alıyorum.

16. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Gürkan bey köprüde mırmır mesajınız yeni bir konu olarak açıldıysa, İstanbul kıyı raporları başlığı altına taşınmış olupta onun için görememiş olabilirsiniz.
    Bu tür problemler le karşılaştığınız da profilinizden tüm mesajları arattır linkine tıklayarak yazmış olduğunuz mesajlara ulaşabilirsiniz. Ya da yönetici arkadaşlarımıza özel mesaj yolu ile ulaşarak mesajınız hakkında bilgi alabilirsiniz. Keyifli paylaşımlar.

17. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    deneme mesajıdır dikkate almayınız

Son düzenleme: 9 Nisan 2008
  18. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    serdar bey yardımınız için çok teşekkür ederim .Bana göndermiş olduğunuz cevap mesajını ancak bir önceki deneme mesajımı gönderdikten sonra görebildim aksi taktirde yeni gelen mesajları kesinlikle göremiyorum ancak yeni bir mesaj yazdıktan sonra yeni gelen mesajları görebiliyorum.

19. balikci

balikci

Gürkan bey merhabalar,

Profilinizden zaman ayarları kısmını yanlış doldurmuşsunuz, o yüzden mesajları gecikmeli görüyorsunuz. biz şuan itibariyle düzelttik bundan sonra sorun olmaması gerek :) Eğer bir sorun olursa ya da yardımcı olabileceğimiz bir durum olursa çekinmeden iletebilirsiniz :) keyifli paylaşımlar dileriz.

20. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Arkadaşlar herkese ilgisinden ve sabrından dolayı çok teşekkür ederim iğneleriniz hep dolu olsun sevgilerle.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.