İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Çupra olayı çok sevindirici ya :) bende dün galatada mırmır ve eşkina gördüm kovalarda ama çupra gerçekten güzel oldu :)

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Hadi vatana millete hayırlı olsun. Bizim üyeler çupraya daha dikkat edeceklerdir. Şahsen ben yakalasam bırakırım. En son bu balığı Bakırköy de görmüştüm voli ağından çıkarılıp denize iyade edilmişti. Herkes bu şekilde davranırsa eşkina gibi birkaç sene içerisinde oltalarımızın tanıdık simalarından biri olabilir bence.

3. simendifer

simendifer Sennur

Çipura mı? :) Harika haber. Oltamıza gelirse salalım bu balıkları, çoğalsınlar. :) Tabi ticariler yok etmezse. :(

4. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    bugünden
    itibaren av yasağı başladı sanırım
    artık ticarilerde dokunamaz sanırsam :)

5. alperalp4

alperalp4 Alper Alptekin

Favori Kamış:
    Lıneaeffe S-Curve 4.20,Lıneaeffe S-Curve 4.50,Lıneaffe DAGON 60,Okuma ERAZER 360,Teben TN 500 Makine

Önder'cim merhabalar.Nasılsın?Umarım günlerin hep böyle bereketli geçer.:)
    Aman dikkat edin tekne ile o civarlardan açıldığınızda.Boğaz olsa en kötü karşı kılardan birine çıkarsın;) Ama Allah muhafaza Kartal tarafından Çanakkale boğazından seni almaya gelmeyelim sonra:D
    İşin şakası tabii;)
    Sevgiyle kal kardeşim:)

6. önder güdücüler

önder güdücüler önder güdücüler

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    39cm kofana
    sağolasın elimizden geldiğince pazar günleri bir şeyler yapmaya çalışıyoruz keyiflide geçiyor yani; sen ne yapıyorsun balığa çıkmıyormusun?

7. istavrit

istavrit Boğaç

Çinolarımız hayırlı olsun ...

Arkadaşlar alınan haberler gayet güzel ...İst.da beklenen çinekop görülmeye başlandı ...Yakalayan arkadaşlar boylarının sarıkanat kıvamında olduğunu söylediler...Bu hafta sonu Allah kısmet ederse Ustamla bir bakmak istiyoruz

8. nayman

nayman erhan

En İyi Avı:
    lüfer
    üç haftadır galatayı izliyorum gece ve gündüz gece 12 den sonra millet kule diplerine tırıvırı atıyor atma diyoruz ama olay değişiyor bu sefer .Hemde kiloluk mırmır ve eşkina alıyorlardı bu üç haftadır aynı şeyleri defalarca gördüm ama yemliymiş başka takımlarlaymış kimsesin bu balıkları çettiğini ne gördüm nede duydum iki hafta önce cumartesi gecesi 02 03 suları adamda 15 tane kadar koca koca mırmır vardı yanımızda 3 tane cekmeye calıştı oltası kırıldı tabii tırıvırı belasıyla adamla çekişmeye kaltık yetmezmi bukadar diye atma birdaha hiç bulamazsın bu balık ları dedik ama boş birde milletin hepsi üstümüze geldi ama tekrar söylüyorum güzdüzden gördüğümüz o mırmırlar gece tırıvırı eseri yemliyle çeken yok

9. kaßuS

kaßuS

Favori Kamış:
    Lineaeffe oyster cast 3.90 kamış-Shakespeare Medalist FDS makina
    En İyi Avı:
    Koyun postu
    ustalar geçen sefer gidemedim bu hafta sonu gitmeyi düşünyorum durumu yazarmısınız vaniköy kuleli durumu nasıl istavritler kaçla kaç arası çıkıyor bolluğu nedir

10. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Kalkan Avı

Merhabalar,

Bu hafta Çanakkale'de deniz çok kötü olduğu için burada kaldık. Kalkan avına gitsek nasıl olur düşüncesindeyim. Bu aralar Riva, Şile veya başka bölgelerden haberiniz varmı? Genel durum değil şu anki durumları soruyorum:) yardımlar için teşekkür ederim.

11. reyes34

reyes34 EREN

selam arkadaşlar acaba galatada durum nedir pazar günü orda olucam büyük ihtimal

12. themad2

themad2 Serdar

İstanbulteam gelirse söyler o her hafta karaköy tarafında.Ama galatada pazar günü çok kişi olur :(

13. Kartalbey

Kartalbey Mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M STEELPOWER TELE SURF 450 CM
    Favori Makine:
    850 D.A.M QUICK CALYBER SPIN
    En İyi Avı:
    33cm LÜFER
    Sabah 08.30 gibi 7 arkadaşımla beraber Kalamıştan tekne ile adalara doğru açıldık....

2 arkadaş balık tutmadı sadece muhabbet... ilk 1 saatte fazla bişey yoktu ama saat 14.30 a kadar 4 buyuk kova doldurduk tarttığımızdada 18 kilo istavrit çıktı.

10 lu veya 15 li çeken de olmadı aramızda ama ortalama olta başına 4 balık.

hepinize pazar için rastgele.
    :mad:

birde önemli not... : kesinlikle güneş kremi alın yanınıza :)

Son düzenleme: 19 Nisan 2008
  14. yvvz

yvvz

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    denizdeki tüm püsür balıklar
    Boğazda çinekop haberi kesinleştimi pazar günü keşif gezisi yapaçağız Talat paşayla boşa kürek çekmeyelim;)

15. istavrit

istavrit Boğaç

Müjde İstanbul !!!...ÇİNOkopmaya başladı

Nihayet beklenen nazlıda olsa geldi ...Şimdilik ısınma turlarındayız ...Birbirimiz tanımaya çalışıyoruz ...Balık yanlarsa biz her zamanki yerimizde hazır bekliyor olacağız ...Bugün hava çok sıcaktı yemi yedirmekte zorlandık ,balık iştahlandı ki yunuslar olayı bitirdi...Allah onları başmızdan eksik etmesin ;)

Bugün kısa günün tavalıkları ;)

Son düzenleme: 20 Nisan 2008
  16. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Boğaç selam, bölge olarak nereden aldınız? Bizim kaptan ile konuştum Boğaz'da sadece istavrit var dedi. Bunlar Sarayburnu tarafından mı?

17. saruhantaha

saruhantaha vedat

Favori Kamış:
    shimano nexave bx te surf 4.20
    Favori Makine:
    shimano alivio 10000xta
    süperdi

Günaydin Arkadaşlar Pazar Günü Biraz Işim Vardi Kartala Gecmiştim Dönüşte üsküdar A Ugradim Ve Gecerken Radarin önünden Geçtim O Da Ne Daha Gecerken Baktim Ki Sira Sira Yan Yana Rapala Ile Cinekop Aliyorlardi Ve Kovalarin Hepsinde Abartmiyorum 10 Tane Vardi Bazilari Lüfer Gibiydi Hatta Barakuda Gibi Istavritlerde Vardi Yani Muhteşemdi Inanin Sabaha Kadar Onlari Hayal Ettim Cok Güzeldi Bilgi Vereyim Dedim Saygilar

18. önder güdücüler

önder güdücüler önder güdücüler

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    39cm kofana
    dün sabah 09:00-11:30 arası üsküdar vaniköydeydim sonuç 1 adet istavrit boğaz kurumuş sanki ,cuma günü kovalar dolarken pazar günü balıklar istirahate çekilmişler

19. simendifer

simendifer Sennur

Dün Beykoz'a kadar durum böyleydi Önder. Sanırım balık o taraftan kaçmış, daha merkeze doğru gitmiş. Sanırım bu aralar, Maltepe - Üsküdar ve Karaköy-Emirgan hattında avlanıp daha dışarıya çıkmamak lazım.

20. muratsadioglu

muratsadioglu

Favori Kamış:
    Olta..
    En İyi Avı:
    5 kilo İstavrit.
    HOŞGELDİN ÇİNEKOP

Bu gün aldığım en güzel haber..Demek ki Çinakop arz-ı endam etti.Hoş geldi..
    Eline sağlık İstavrit..
    Çinekop'lara sarılıp öpesim geldi.O kadar özledim.
    Şu güzelliğe bakar mısınız?..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.