İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. simendifer

simendifer Sennur

Bence o dünden razı zaten :) Gördük Emirgan'da elindeydi oltası :) Silivri'ye gidersem ararım ;)

2. fuatsarikaya

fuatsarikaya FUAT SARIKAYA

Favori Kamış:
    7+1 dam makine 4,20 alba star suf kamış
    En İyi Avı:
    2,3 kg Turna
    merhaba oraya has birşey yok ama takım sorunun olabilir takımın hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum elimden geldiğince

3. mcm

mcm

Bu haftasonu Pazar günü Dragos Tekel yanından istavrit çaparilerine çinekop atladığı yönünde istihbarat aldım. Bilgisi olan var mıdır?

4. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Caniniz sag olsun bir dahaki sefere rastgelir insaallah.

5. manblue60

manblue60

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lüferlerrr
    22.05.2007 sarayburnu raporu

öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar uzun zamandır formu takip ediyorum fakat lüfer mevsiminden bu yana balığa çıkmadığım için online olmuyordum dün itibariyle saa 15.00 gibi sarayburnuna gittim iki gemide orada olduğu için malumunuz çok sıkışık ve tehlikeli bir ortamda istavrit tutmaya çalıştık oldukça iri istavrit gelmesine rağmen sonuçta az geliyordu bereket versin 1,5 kilo kadar tuttum ama en şokuda çinokop mevsiminde bile yaprak gelirken dün bir tanede çinokop geldi sırtından yakalanmış tı .artı orada konuşulanrarın yalancısıyım fenerin ilerisindeki batık geminin oradan kaşıkla palamut alındığını duydum hepinize rastgele arkadaşlar .

6. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    Ahmet abi ne zamandır yoktun.Yine güzel haberlerle geldin :) sağolasın

7. manblue60

manblue60

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lüferlerrr
    busene inşallah lüfer avı daha bereketli olur da çok foto koyarız insan lüfer tuttuktan sonra istavrite gidesi gelmiyorr:)

8. kartal2007

kartal2007

yeşilköy eşkina avı

Dün akşam saat 21:00 - 01:00 arası yeşilköyden yaptığımız eşkina yoklamasında 3 arkadaş hepimizin oltasına sadece birer kez vurmasına rağmen alamadık.Başkada bir icrrat göremedik.Kesat bir avdı.

9. manblue60

manblue60

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lüferlerrr
    inşallah birgün bereketli olur tutamasakta at çek bile keyifli bence:)

10. zafer BAYRAM

zafer BAYRAM

Favori Kamış:
    Kamış/zıpkın
    En İyi Avı:
    Lambuka 2 kg /Levrek 1kg /ve bolca uskumru,lipari.
    Arkadaşlar kaşıkla arnavutköyden çinekop başladı bilginize sabah saat 5 le 8 arası yapıyor 130 ila 140 gr kurşun ve 2numara kaşıkla çok güzel aldılar bugün haberiniz olsun .Saygılar.

11. Lüfer

Lüfer Kerem

Favori Kamış:
    Lineaeffe all around carbon spiral 150-300g 3.50
    Favori Makine:
    Okuma impact im-65 machine high performance
    En İyi Avı:
    Lüfer
    arkadaşlar balık ne kadar çoğaldı buralarda yaa...3 gün tutuyorum 3 günün sonunda yiyorum balıkları...

12. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    O na da sukur.ya o da olmasa? Gene balik yiyorsun. Insaallah bundan kotu gunleri gormeyiz. Bu arada paylasiminiz ve bu guzel istavritleri bizimle paylastiginiz icin cok tesekkur ederim. Bir daha ki sefere rastgele.

13. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    :D :D Tebrikler güzel av olmuş :D :D

14. wagabonds

wagabonds

Favori Kamış:
    olta
    nerdeyse 1 ay gecti o yüzden tekrarladım acaba başladımı yada gören ve ya tutan varmı

15. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Zargana kendini biraz biraz göstermeye başladı.
    Ben yaklaşık 10 gün önce bir deneme yaptım yem olarak en sevdiği kurtu attım. Sadece 1 saatte 1 balık dolandı yeme oda yemedi.

16. zafer BAYRAM

zafer BAYRAM

Favori Kamış:
    Kamış/zıpkın
    En İyi Avı:
    Lambuka 2 kg /Levrek 1kg /ve bolca uskumru,lipari.
    Haziranın sonundan itibaren yakalamak hem avcılığı açısından iyi oluyor hem de lezzet açısından iyi oluyor onun için bence sabredelim derim . Fakat ne olur çarpmayla yakalamayalım bu balığı hayvana korkunç zulüm veriyor arkadaşlar .Saygılar.

17. ALP

ALP ALP

zafer abi bilgilendirme için teşekkür ederim,bende sabah 04:30 itibariyle yola çıkıp aşiyan mezarlığının karşısındaki yerimi alacağım sabah 05:00 gibi olta denizde olur saat 09:00 gibi dönmeyi planlıyorum döndüğümde raporumu bildiririm.:)

18. mcm

mcm

Geçen hafta sonu Kartal sahile eski kum depolarının oradaki iskeleye gittim, baktım millet kıyıdan, küçük küçük kıraçaları tutuyor, en büyüğü 8-10 cm ya gelir ya gelmez, girdim 2 kişinin arasına açtım takımı, ben de iskelenin hemen dibine doğru sarkıttım oltamı.

Atar atmaz tıkır tıkır balık vurmaya başladı, ağzını yırtmamaya çalışarak dikkatlice çıkardım ve suya geri attım.

2,3,4,5. En az 20 kere aynı olay tekrarlandı, yanımdakiler aval aval yüzüme bakıyorlar, her attığımda balık alıyorum onlar 10-15 dk.da bir.

Birisine "öldürmeye değmez, bunlar çok ufak" dedim. "Ne yapalım abi, buna da şükür" dedi.

Bir süre sonra baktım, adamlar kıyıdaki balıkla uğraşmayı bırakıp, açığa olta sallamaya başladılar :) Utandılar mı ne?

Ben yaklaşık yarım saat sonra kovaya 1 tane bile balık koymadan onları o halde bırakıp oradan ayrıldım.

19. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Davranışın için teşekkür ederim herkes senin gibi olsa sularımızda balık tükenmez her zaman dediğim gibi sirkülere uyalım arkadaşlar.
    Davranışın için tekrar teşekkür edrim.

20. ALP

ALP ALP

arkadaşlar aşiyan raporum 5 adet çinekop.10 adet istavrit ben şimdi uyku moduna geçiyorum öğleden sonra fotorafları becerebilirsem ekleyeceğim

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.