İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Balıklara sıcak iyi gelmedi :D Randevu ile intihar ediyorlar artık :eek: :D

2. corint

corint

Favori Kamış:
    corint kaşık,turnament kamış,okuma ,banax 7000 makina
    En İyi Avı:
    5,8 kg kalkan
    arkadaşlar yol gayet basit eminönünden yenikapı istikamtine giderken 2kmsonra feneri görürsünüz dibinde otoparkı var.oraya aracınızı bırakıp karşıya geçip kurt veyeminizi[oltacı muzo] alıp geriye tam sarayburnuna yürürsünüz.tüp geçit inşaatının olduğu yer.bolşanslar

Son düzenleme: 20 Haziran 2007
  3. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    arkadaşlar bugün saat 22,30 civari balıktan döndüm ben atmaktan yoruldum ama tutmaktan yorulmadın maşallah her atışta 7-8 den aşağı gelmedi bizim istavritler. Balıklar beya irilmiş arkadaşlar nerde tuttun diye sorarsanız bebek ile emirgan arasındaydım

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    afiyet olsun serkan kardeş

5. telecom

telecom

En İyi Avı:
    sadece istavrit
    Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Bugün 1 kilo kadar iri istavrit tuttum. Eve gelip temizlediğimde bazlarının içinden sarımsı bişeyler çıktı. Acaba onlar havyar mı? Havyarsa bu balıkları tutmak doğru mu?

6. Muhtemelen hayvanın pokudur,ishal olmuştur:)

7. telecom

telecom

En İyi Avı:
    sadece istavrit
    valla ne bileyim özellikle irilerden çıkıyodu ve içinde de yuvarlak yuvarlak bişeyler vardı. Bende bu işe yeni başladığım için bilmiyorum ve bi sorayım dedim :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 20 Haziran 2007
  8. critical

critical Ümit BALLICA

Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Eşkina 1.5 kg
    Merhaba yeniden.Avcılar/eski Kızılay kampları tam bir hüsrandı . zargana topuyla denedik küçük ilerya dan başka balık alan yok şuanlar.Zargana hemen hemen hic yok..Sahilden Biraz daha ilerlediğimizde Karayolları ile HacıŞerif arasındaki kayalıklarda.Standart Dip,Çinekop Takımı ve Çapari denemeleri yaptık kıyıdan.
    çapariye Kıroçalar geldi, boyutları ufak tabiki saldık.çaparide istediğimizi bulamayınca dip oltasına döndük .menekşeden çıkardığımız canlı kurtları kullandık.Günes batmasinla beraber hava tam kararmadan. birazda ileri atıp isparih ve iri istavrit aldık.İspari çok sayıda olsada ; iri istavrit 2 tane alabildik.Fotoğraf makinesi almadık yanımıza.Bugün yine gideceğim .Yeni bilgilerle gelmek istiyorum.Hoşçakalın

Unutmadan Karayolları - Hacışerif arasındaki kayalıklarda kıyıdan 10 metre açığımızda Yunusların olması bi hayli ilginçti.Balığın az olmasının sebeplerinden biride bunlardı.Çünkü, Yunus arkadaşlarımız orada bi süre konakladılar

9. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Teşekkür ederim Aytekin bey uzun zaman olmuştu böyle balık tutmayalı özlemişik.

10. deremen

deremen

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Yaklaşık 1 kg alabalık
    Senin bu sözlerinden sonra arkadaşla dün gittim moda ya. Ama nafile imiş saat 19:30 21:00 arası ordaydık ve sadece 10 adet yakaladık onlarada istavrit denmezdi.

11. corint

corint

Favori Kamış:
    corint kaşık,turnament kamış,okuma ,banax 7000 makina
    En İyi Avı:
    5,8 kg kalkan
    meraba arkadaşım,gürpınardadoğru dürüst bişey çıktığı yok.gece yemli istavrit aldım geçen hafta .yemli çinekop alındığını söylediler biraz ilerden b.çekmexceye doğru ama ben görmedim.yalnız xcankurtaran güzel istavrit gexcede izmarit yapıyor.rasgele

12. M3hm3T

M3hm3T

Favori Kamış:
    gama 50, lineaeffe rapid 60, alba carbostar, diamond shark,
    En İyi Avı:
    1 kg kefal, 400 gr domuz balığı
    @telecom onlar yüzde 99 havyardır. benim tuttuğum balıkların 10 tanesinden filan da çıktı ilk kez bu mevsimde tuttuğum istavritlerden yumurta çıktığını görüyorum şaşırdım. @deremen üzüldüm şimdi. oysa ki ben gittiğim gün ve önceki bir kaç gün resmen balık tutun bizi diyordu. balık 3 ten aşağı değildi oltalarda neredeyse. demekki geziyor, şans diyelim.
    düzeltme==> çapariyi mi beğenmediler acaba diyecem neden, çünkü yanımda 2 kişi daha atıyordu onlar alamıyorlardı hatta meraklanıp geldiler nasıl tutuyorsun diye iğnelerime baktılar takım değiştirdiler siyah iğne düz tek parlak açık yeşil ip kullanıyorum ben.

13. telecom

telecom

En İyi Avı:
    sadece istavrit
    Eğer onlar gerçekten havyar ise bu iri istavritleri tutmak kraça tutmaktan daha fazla zararlı oluyor o zaman. Yoksa ben mi yanılıyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

14. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    balıkların bu sezon ağızları çok narin çapari kullanıyosanız 20-25gr kurşunları kullanmanızı tavsiye ederim.Ben 30 la başladım, tasma yaparken balıkların döküldüğünü görünce 25 e sonrada 20 gr a düşürdüm.Bizde kıraçayla karışık istavrit aldık 4 kilo kadar.Temizlerken bende malesef gördümki iri olanların tamamı havyarlıydı.O yüzden çapari olayını rölantiye aldık 1 ay içinde istavritlerin tamamı havyar dökmüş olur ondan sonra da zaten her tür yeme çapariye atlamaya başlar.Şu sıra en çok açık limoni fosforlu yeşil simsiz olanlara geliyor.! ay sonra seçmez artık.Zaten o aralarda çinekop sarıkanat başlar.Ama çinekop-sarıkanat genelde yatak balığı yani belli yerlerde fazlaca ama göçmüyor.Besin bulduğundan sanırım, bazı yerlerde ilk çıktığı andan lüfer olana kadar çakılı kalıyor...

15. telecom

telecom

En İyi Avı:
    sadece istavrit
    Ben de iri istavrit tuttum diye sevinmiştim meğer katliam yapmışım. Madem 1 aya kadar havyarlarını döker diyosunuz bekleyelim 1 ay daha. Bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim.

16. canalpakin

canalpakin

sarayburnu unkapanı galata gece hiçbirşey yapmıyor tektük izmarit kraça,çinekop zaten küstü gitti

17. uskudarlı

uskudarlı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    su anda belli deil:D
    üsküdar paşalimanında izmarit başladı ilgilenenlere duyurulur dün güzel yaptı;)istavrit cok seyrek

18. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    İstavirt çok yumurtalı şu an. Bizde tutuyoruz ama 15-20 tane yemlik tutuyoruz. Zaten 5 dakika falan sürüyor tutması. Ufakları atıyoruz 15-20 tane irilerden yemlik alıyoruz.

19. batuhanoc

batuhanoc

Favori Kamış:
    3.60
    Ara verdim

İstavrit havyarlı olduğundanmıdır, yoksa sıcaklardanmıdır daha önce full çektiğim yerlerden (Bebek sahili) tek tük balık çıkar oldu. Bende bir süre ara vereceğim galiba. Balığa çoluk çocuk ve eşimle çıkıyorum.Birşey tutamazlarsa denize küsüyorlar sonra. :)

20. kahan

kahan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 2 kg.
    herkese selamlar yeni üye oldum umarım üyeliğimi doğru yapmışımdır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.