İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. istanbulteam

istanbulteam Alparslan Altan

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit

Afiyet olsun :)

2. 3182

3182

Birol allah kismet ederse limanda aksam yemli ispari ye kalicam
    mirmir hic nasip olmadi daha :(

3. 3182

3182

AMD kardes nasilsin goturmussun yine kofanalari :)

Yesilkoyde yemli ile mi yakaladin?

4. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    evet yeşilköy sahilde yemli ile yakaladım.
    Çok iri bir tane düşürdüm bunlardan büyüktü. Ama iğne meselesi yani büyük iğne kullansam bunlar yakalanmıyor küçük iğne kullandımmıda büyükler kovaya alınamıyor. Büyük az geliyor ama genelde ufak çinekop balık var.

5. citybull

citybull

Favori Kamış:
    OLTA
    ben bugün saraburnuna gittim saat 16:00 civarında birşey yok. yemli izmarit bekliyorlardı. Ordan saat 17:00 sularında rumeli hisarı önüne gittim ordada 2-3 kişi ekmek ile kefale atıyorlardı. Fakat biraz daha ileride fenerin yanında piknik yapan aileler eşliğinde istavrit çekiyorlardı. Fazla büyük değillerdi ama işte yinede karın doyurur. Pazar günü Gideceklere duyurulur rumeli hisarının b.köprüsü tarafına doğru fenerin yanına aileye müsait hemen önünde araç bırakmaya 8-10 arabalık cepte var. Bilgilerinize

6. istanbulteam

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    Bende yarın 4 gibi gidicem galata köprüsüne yarın yumurtlama dönemi bitiyor istavritin içim rahat tutabilecem

7. sipsi

sipsi ZİYA

Favori Kamış:
    olta,zıpkın,el
    Besiktas

Arkadaslar aksam üzeri 5'ten sonra besiktas sahildeydim ama sonuc hüsran 2-3 ufak istavrit ve istavrit çaparisine atlayıp intahar eden irice bir mezgit alabildim istavrit neredeyse yok gibiydi ama yemli mezgite atanlar boş çekmiyodu sabah erkenden tekrar deniycem bilgilerinize

8. istanbulteam

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    Neresine gittin abi birde yarın dene yarın yumurtlama dönemi bitiyor hadi şansın açık olsun abi

9. sipsi

sipsi ZİYA

Favori Kamış:
    olta,zıpkın,el
    beşiktaş motor iskelesinin yanı sabah tekrar gittim :) 1 kilo civarı istavrit aldım akşamlık çıktı :D vakit yok keşke biraz daha takılabilseydim bugün güzel balık yapar...

10. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    eh artık ufaktan çinekop sarıkanat da başlar amd_athlon biz geceleri sizin oralara takılıyoruz haberin olsun

11. mirsat

mirsat

Favori Kamış:
    Dam 300 30-60 kamış pelikan makina
    En İyi Avı:
    Sazan 1.5 kilo
    Dün akşam tuzla sahildeydim. Akşam 8.30 a kadar bir kıpırtı yoktu sonra başladı. Kıraçalar iyi boylu geliyor artık. balık bir ara yağdı resmen sonra kesti. Ara ara devam etti. çinekop tan balık tekledi. Bir kaç kişi çinekopa başladı . 4 tane 25 cm civarı çinekop çekildi. Gece 23 civarı hala kıraça devam ve daha da irileşmeye başladı. Ben 23.30 gibi ayrıldım . HAla çinekop ve istavrite devam ediyorlardı.

12. zafer BAYRAM

zafer BAYRAM

Favori Kamış:
    Kamış/zıpkın
    En İyi Avı:
    Lambuka 2 kg /Levrek 1kg /ve bolca uskumru,lipari.
    Maltepe Dragos ta çinekop .

Geçen hafta ben de (perşembe) akşamı iki tane çinekop yakaladım her biri bir karış vardı saat 22.00 la 23.00 arası güzel vurşlar yaptı balık, fakat çinekop yeme çok seri ve sert vuruş yapıyor, zannediyosunuzki lüfer vurdu ve bir kere vuruyor arkasını devam etmiyor ne koparırsam kardır misali sanırım istavritin peşinde olduğundan hızlı ve seri yemi kapıyor, daha sonra bende saat 1 e kadar bekledim ve hiç vuruş olmadı 3 hafta öncede ordaki malzeme satan arkadaşlar sabah erken zıpkınla dalış yapan bi arkadaş lüfer vurdu dediler, onlarda abi balık bi geliyo bi gidiyor diyorlar ama anladığım kadarıyla balık marmarada uzun süre kalacağa benziyor çünki marmaray çalışmaları dipte baya aktif durumda tünel indiriyorlar devamlı hareket oluyor anladığım kadarıyla balık ürküyor olabilir ondan dolayı geçiş uzun sürecek gibi benim düşüncem .Saygılarımla.

13. Ertug

Ertug

Favori Kamış:
    Albastar Surf 2785, Mars 70
    En İyi Avı:
    Kefal 1,5 KG
    Istanbul Boğaz Mevki Balık Tutulabilecek Yerler

Ben Eminönü civari kıyıdan balığa cikiyorum avrupa yakası taraflarında baliğa nerelere gidiyorsunuz. güncel olarak hangi avlar cikiyor ona göre eminönünde 2 haftadır cok kaliteli balık cıkmıyor birazda baska mevkilere gitmek istiyorum

14. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Arkadaşlar dün ilk defa kumkapıda müren geldi oltama, daha önce hiç tutmamıştım. Ben iskorpit avlarken bi vurdu dedim herhalde olta gidecek, çekitm bi baktımki yayın gibi müren balığı.

15. jack1988

jack1988

Favori Kamış:
    Olta,zipkin
    En İyi Avı:
    Vatoz 5kg .Nefret ederim vatozfdan ama en buyugu bu :D
    besiktas, bahcesehir universitesinin onunde istavrit cikiyo,kisin cinekop falanda cikiyo :)

16. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Müren olması çok zor tuttuğunuz balığın.Gelincik veya kayış balığıyla karıştırıyor olabilir misiniz? Zor ama mığrı da olabilir. Ama Marmara'da müren kaydı yok bugüne kadar.

17. jack1988

jack1988

Favori Kamış:
    Olta,zipkin
    En İyi Avı:
    Vatoz 5kg .Nefret ederim vatozfdan ama en buyugu bu :D
    olabilir aslinda ii dengeler bozuldu akdeniz egedeki baliklar yukarlara cikiyo artik:(

18. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Emre kardeşim bende yanıldım diye çok araştırdım ama balık müren daha ilk çektiğimde zaten ordaki bi balıkcı müren olduğunu söyledi. Daha sonra internetten tüm balık resimlerine baktım evet balık mürendi.

19. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Emre Cide arkadaşım bu arada hemşeriyiz. Bende Kdz Ereğliliyim

20. canalpakin

canalpakin

istavrit istersen istinyede İDOnun yanında var koyu geçince sabah 2 kişi 4kgdan fazla iri istavrit aldık akşama ziyafet var,onundışında sarayburnu tek tük kraça izmarit yengeç poşet yosun herbişey geliyo

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.