İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ANILKADİR

ANILKADİR anıl kadir

Favori Kamış:
    okuma spin 2,40
    Favori Makine:
    okuma sna 40
    En İyi Avı:
    tirsi-istavrit
    kardeşim şu üsküdardaki bjk-üsküdar hattı yapan teknelerin orası değilde daha da ileride yeni beton dökülmüş bir yer vardı,daha tam bitmemiş gibi duruyor.
    sözbir otelini 1 km filan geçiyorsun sanırım.

2. fake

fake

anadolu yakası

arkadaşlar anadolu yakasında nerede iyi balık vardır, ne gelir.? maltepe sahilden çapari attım çok da fazla istarvit yok.. maltepe tarafından ne ve nasıl tutabilirim?

3. paul&shark

paul&shark özgür şeflek

Favori Kamış:
    Lineaeffe evtreme 180 cast
    Favori Makine:
    Okuma V System vs65a
    En İyi Avı:
    ben hiç büyük balık kaçırmadımki
    dün bayağı bereketliymiş demekki
    rastgele herkeze

4. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Kardeş kusura bakma mesajını yeni gördüm. Kurtla dip oltsı yapıp atarsan kefal yakalayabilirsin. Gece ekmeğe atlar mı hiçbir fikrim yok.

5. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    arkadaşım kumkapı batık geminin ordaki kayalıklardnan deneyen var fakat eşkina sirkülerde geçen bi balık ve boy limiti var buna dikkat edersen sevinirim ve yem olarak ta sadece ve sadece teke bunu unutma

6. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Arkadaşlar bugün İstanbulda hava ve rüzgar durumu nasıl. Öğleden sonra Aşiyan taraflarına gitmek istiyorum da hava iyi değilse boşuna gelmeyeyim. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

7. simendifer

simendifer Sennur

Hava biraz esintili, akıntı vardır Aşıyan'da. Ama yemlide ağır kurşun işini görür bence. Çaparide 75'lik işini görür ama iri istavrit olduğunu sanmıyorum, kıraçaları rahat bırakmak daha iyi. ;) Bu arada esinti dediğime bakma, sıcaktan kavrulacağın kanaatindeyim, öğleden sonradan kastın ne bilmiyorum ama saat 17,30 dan önce gitme derim.

8. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Çok teşekkürler Sennur kardeşim.

9. simendifer

simendifer Sennur

Rica ederim Sedat abi... Gidersen şayet, rast gelsin... :)

10. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Teşekkürler Sennur kardeşim. Şimdi buralarda hava bulutlanmaya başladı, bu bulutlar bir kaç saat sonra istanbul'a varırlar. Göründüklerine bakılırsa yağmur da bırakabilirler. Onun için bu hafta İstanbul seyahatimi ertelesem iyi olur.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.

11. simendifer

simendifer Sennur

İstanbul şu an bulutlu ama yağmur bırakacağa benzemiyor. 3 gündür yağacakmış gibi numara yapıyor, biz de bekliyoruz öyle bir umutla, kuş gibi tünedik... :p

12. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Yağmurdan kendim için korkmuyorum da benim 6 yaşındaki ufaklık ta muhakkak bana takılacaktır, onun için tereddüt ediyorum.

13. simendifer

simendifer Sennur

Eğer ufaklık da gelecekse, bence de gitmeyin. Sıcaktan rahatsız olacak ve aynı zamanda rüzgar onu çok sersemletecek. Dediğin gibi Sedat abi, hal böyleyse başka zamana ertelemek daha iyi. :)

14. PAŞŞA

PAŞŞA Remzi

Favori Kamış:
    Vega Potenza Supercore,Lineaeffe Fury Caster
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast Z 5000,Ryobi AP Power
    Arkadaşlar ben bugün Eminönü Galata köprüsünden bir giriş yaptım sırayla sarayburnu,fener,radar ve batık gemiye kadar deniz boyunca gittim en iyisinin elinde bir tava istavritten başka birşey yoktu, anlayacağınız gündüz birşey yok geceyi bilmem.Rastgele..Azdaha unutuyordum sarayburnunda bir arkadaşın oltasında trokonya çıktı allahtan biliyormuşda kimseye zarar vermeden imha etti dikkatli olun..

Son düzenleme: 29 Temmuz 2007
  15. uskudarlı

uskudarlı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    su anda belli deil:D
    abi bnde ordaydımda izmaritte atıyordum yanımda resimdeki sensen resimdekine benzeyen biri vardı çapari atıodu sen olabilirmisin o:D

16. eskibalikci

eskibalikci haydar

Favori Kamış:
    Sheskpare Kamış D.A.M makine
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    18 Kilo Grida
    merhaba

aranıza yeni geldim bende istanbul anadolu yakasının her köşesinde balık tuttuyorum yıllardır şimdi akdeniz deyim kaş tarafında balık tutuyorum dünde baya yakaladım kıyıda istanbulda istavrit tutanlara tavsiyem 0.15 rodex marka misine varya mustand kullansinlar norweç iğnede işlerini görür

17. ahmetk

ahmetk

Selam

Arkadaşlar forma yeni katılmış olup hafta sonu arnavutköy,köprü ve sarayburnundan çapari attım.Ancak pek bişey çıkmadı.Bu konuda biraz acemi olmakla beraber Avcılar kıyısından hafta sonu iri istavrit çekenler olmuş.Daha fazla bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

18. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    dün akşamın raporu :)

dün akşam bir arkadaşımla çok sert esen rüzgara rağmen kazlıçeşme sahiline balığa gittik.yolda bakırköyden kurt almayı da ihmal etmedik.gel gelelim geçen seferki yerimi bulamadım, attığım yerlerde yosundan geçilmiyordu rüzgar ise tam bir işkenceydi, şu an feci şekilde farenjit olmuş durumdayım, burnumsa zırıl zırıl akıyor.zarganaya yine olta atmadım ama önümde gümüş balıklarına dalan zarganalar gördüm sık sık önümde gümüşler sudan fırladı.birkaç iri kefalde zıplayarak şovu tamamladı.en son rüzgardan bıkıp önümüzdeki kayaların dibine bandır çıkar metodu yaptık.sonuç 5 lapin 1 horozbina, 2 iskorpit, 1 tane geri düşen ispari arkasından da 1metre suda bi sürü iri istavrit, sonuçta hepsini nazikçe suya geri bıraktık

19. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Yücel geçmiş olsun kardeş.

20. simendifer

simendifer Sennur

Yücel geçmiş olsun arkadaşım. Rüzgarda çok fazla durmasaydın keşke, orada çok sert esiyor... :eek: Kendine dikkat et.

Zarganalar vardı dedin, boyları nasıldı ? Yavru zargana mı ? Yoksa artık zarganaya olta atılabilir mi ?

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.