İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. gokhan_27

gokhan_27 gokhan

En İyi Avı:
    olunca ilk size söylicem:)
    fuat abi bilgi için çok teşekkür ederim :)

2. tatar54

tatar54

pazar günü boğazın avrupa yakasında balığa gitmeyi düşünüyorum tavsiye ediceğinizbir yer varmı.Cevaplarınızı bekliyorum herkese teşekkürler saygılarımla (TATAR)

Son düzenleme: 5 Ekim 2007
  3. jason55

jason55

Favori Kamış:
    max magic tough 3.90m kamış, gold 60 makina
    En İyi Avı:
    6 kilo istavrit
    ctesi akşamı kumkapı tarafına yemliye gidecez artık izmarit, çinekop, lüfer... artık ne denk gelirse.sabahlayacaz orada birşeyler alabileceğiz mi bakalım?

4. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    15 tane orta boy istavrit ;)
    Rast gele dostum. Özelden mesaj attım sana, telefonumu da yazdım ararsan sevinirim.

5. PAŞŞA

PAŞŞA Remzi

Favori Kamış:
    Vega Potenza Supercore,Lineaeffe Fury Caster
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast Z 5000,Ryobi AP Power
    kumkapının neresinde olacaksınız belki bende gelebilirim Onur

6. dikeylimit

dikeylimit

Favori Kamış:
    Albastar 3.50 kamış ve makinası
    En İyi Avı:
    İstavritler, denize bırakılan kıraçalar..
    Selam arkadaşlar,

Kumkapı'ya giderken deniz feneri ile radar kulesi arasında oluruz diye tahmin ediyorum. Sanırım orası Çatladıkapı civarı oluyor (hatırladığım kadarıyla)..

Bu arada tavsiyelere de açığız tabi arkadaşlar, o civarda daha iyi çıkan bi yer varsa neden olmasın;)

Katılacak arkadaşları bekleris:)

7. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Bu sabah 06:30 gibi balık haline uğradım, hamsi bol kasası 10ytl idi. Lüfer ve palamut hak getire. Çok az ve fiyatlar uçuk. Daha sonra karaköy'e balığa geçtim. Bol miktarda istavrit alınıyordu. İş dolayısıyla ava 08:30 da nihayet verdim.

8. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Kumkapı-Çatladıkapı Radar

Pazar sabah saat 06.00'da Çatladıkapı Radar'dan istavrite zarganaya ve yemli attık. Saat 09.30'a kadar sadece 1 tane istavrit :eek: alabildik. Nedir bu bahtsızlık bilmiyorum artık. :(
    denize döktüğümüz kurşunlardan sonra kendimize de kurşun döktörmemiz lazım galiba. Nazar var bizde nazar:D

9. jason55

jason55

Favori Kamış:
    max magic tough 3.90m kamış, gold 60 makina
    En İyi Avı:
    6 kilo istavrit
    yok be abi kurşun döktürmenize gerek yok:) balık bu abi ilginç yaratıklar,bi denizdeler bi değiller:) neyse bizde ctesi akşamı 20,00 gibi başladık sarayburnu-çatladıkapı civarında.lüfere atıyoduk dediler yalan bugün lüfer herkes izmarite dönüyo bizde döndük haliyle.saat 01,00 e kadar fena izmarit yapmadı.her yeme atlıyodu açlar:) 12 tane iri izmarit aldık ondan sonra kesti.saat 05,00 civarı lüfer yapabilir dediler ama kaşıkla.bizde attık kaşığımızı tık yok.kimse de bişey yoktu.sabah istavrit akınını beklemeden uykusuz bi şekilde ayrıldık ordan.kısacası çok bereketli bir gün değildi 12 izmaritle eve döndük. sarayburnundan son rapor bu şekilde...
    herkese rastgele...

10. fastman

fastman

Favori Kamış:
    alba 4.20 kamıs mitchell 10 bilya
    En İyi Avı:
    35 cmlik bir lüfer
    herkeze selam bu sabah saat 6 da kanlıca hidiv kasrının asagısına gittim saat 8 e kadar istavrite saladım 1 tane bile yoktu sonra yemliye döndüm saat 10:30 a kadar 15 tane kadar iri izmarit aldım bugünkü raporum:)

11. denizci

denizci serkan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE S-FLEX 4208
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LİNER 865
    En İyi Avı:
    Lüfer 1.150 kg
    Yenikapi

Arkadaşlar Herkese Selamlar Cumartesi Saat üç Gibi Yenikapi Fenerle Dalga Kiran Arasindaki Kayaliklardaydim Lüfere Denedik Ama Yok Arkadaşlar Karşimizdaki Teknelerde Bile Alan Olmadi Daha Sonra Mirmira Denedik Ve Fena Sayilmayacak Kadar Iyi Bi şekilde Mirmir Var Mirmirla Ilgilenen Arkadaşlara Duyurulur çiftli çektigim Bile Oldu Yem Satan Takimci Var Ama Yem Biraz Pahali Kabi 15 Adet Falan 5 Ytl Oltanizdan Balik Eksik OlmAmasi Dileklerimle .

12. PAŞŞA

PAŞŞA Remzi

Favori Kamış:
    Vega Potenza Supercore,Lineaeffe Fury Caster
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast Z 5000,Ryobi AP Power
    Verdiğin bilgiler için sağol Serkan, ne yemiydi bu böyle 15 tanesi 5 ytl, kafam takıldı acaba kendin temin edemezmiydin..

13. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    kurt olsa gerek abi :)
    kendide çıkarabilir ama paça ıslanmadan kurt çıkarmakta zor bu havada birde :D:D
    bu arada teşekkürler serkan :)

14. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    bunu öğrendiğim iyi oldu,çoktandır canım mırmır yakalamak istiyodu,kurt dert değil, bir de hangi saatlerde iyi yapıyor, kaç numara iğne kullandın söylersen iyi olur, paylaşımın için teşekkürler

15. emoran

emoran

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    bol bol istavrit
    bu sabah

Bu sabah saat 9,30 gibi (Biliyorum balık için uygun değil ama) bakırköyden sirkeciye doğru giderken kumkapıyı geçince kalyon otele gelmeden (mevkiyi tam bilmiyorum) belediyenin otoparkı var yanındada ufak bir barlıkçı barınagı ve de bir fener mi radarmı ne oraya oğlumla beraber balıga gittim . Çünkü kayalı değil ve çok güzel beton üzerindetaburelerimizle oturabiliyoruz . Kayalık yere benim oğlanı götürmeye çekiniyorum kendim cambazlık yapıyorum o kesin kendini sakatlar (6,5 yaşında)Denediklerim karides yemli izmarit takımı, istavrit için sıyırtma ve çapari . 2.5 saat boyunca sonuç koca bir sıfır .Oğlum bile söylendi yani sarıyere gidelim yok kuleliye gidelim burada balık yok diye :) . Avunulacak şey (kendşm için) orada kimsede birşey yoktu. Yanımdakiler bir ara gitti sonra tekrar geldi söylediklerine göre galatada herkez kovaları doldurmuş.
    Son bir şey daha dün keşif için gitmiştim oradakiler saat 13.00 dan sonra izmarit yaptığını söylüyordu. Ayrıca yanımdakiler dün akşam saat 23.00 a kadar oldukça iyi izmarit almışlar

16. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Avlandığınız yerin adı Çatladıkapı Radar'dır. Siz gelirken biz oradan ayrılıyormuşuz demekki. biz de 3.5 saatte sadece 1 tane istavrit aldık sizden önce.:(

17. emoran

emoran

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    bol bol istavrit
    Güzel bir yer

Esasında sahil hattında enrahat balık avlanılacak yer bildiğim kadarıyla .Arkada çimenlik bir alan . Deniz kurşun yutmuyor.(en azından benim bulunduğum nokta) Bir de balık olsa.
    Siz daha önce oraya gitmişmiydiniz . Av yeri olarak nasıl.Ne çeşit balık çıkıyor?

18. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Biz de ilk kez gittik. acemi olduğumuz için istavritin peşindeyiz. Jason55 radar-fener arasından dün gece 12 tane izmarit almış. Sabah da 1-2 zargana alan vardı...

19. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Siz Yeşilköy-Çiroz tarafını denediniz mi hiç? (Kayalık olduğu için oğlanla zor tabii..)

Son düzenleme: 8 Ekim 2007
  20. emoran

emoran

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    bol bol istavrit
    bakırköy

Akşam üstüde bakırköy sahilini dolaştım ordada çoğu insan zarganaya atıyordu. Kovalardada tek tük zargana vardı . Aradada istavrite ve kefale atanlar vardı ama onların kovası boştu (en azından benim gördüklerimde):)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.