İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Bu gün avlanabilen var mı ?

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    merhabalar

İstanbul tekne avcılığı bugun maalesef hava muhalaefeti nedenıyle yapılamadı.

3. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Teşekkür ederim :) Tekne avından hiç ümidim yoktu zaten :( Kıyıdan avlanmayı başarabilen fedakar bir arkadaşımız çıkmışmıdır diye merak ettim :p Çünkü bu gün deniz, kuzucuk yarışındaydı, ve telsizden dinlediğim kadarı ile de deniz araçları için hiç de kolay bir gün olmadı :( Allah yardımcıları olsun :)

4. recep436

recep436

Favori Kamış:
    kamış,el oltası
    En İyi Avı:
    sraı kanat,3kilo
    Bu gün değil ama dün balık vaına çıktım.Saat 05:00 sularında unkapanı köprüsünden galataya bakan tarafından 1,5kilo kadar istavrit aldım.Saat11:30-12:00 arasında sarı kanat başladı.Çapari ile üç tane tuttum fakat yağmur nedeniyle avım yarım kaldı,

5. dede

dede kema ldede

sabah erkenden tokmak burnundan lüfer ve çinekop adık tabiki ara ara istaveritte yaptı erkenden yemli güzel lüfer ve çinekop yapıyor tüm balıkçı arkadaşlara duyrulur saygılar dede

6. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Tabrik ederim :) Sabah da çok şiddetli fırtına vardı. Buna rağmen bu avları yapmışsınız, emeğinize sağlık :) Bilgi için teşekkürler :)

7. kaßuS

kaßuS

Favori Kamış:
    Lineaeffe oyster cast 3.90 kamış-Shakespeare Medalist FDS makina
    En İyi Avı:
    Koyun postu
    yağmurda nasıl güzel balık çıkıyormuydu usta

8. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    En güzel arnavutköyden tutarsın, karides ile fenerin önünden.

9. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    Ocean Surf 4.20 + okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    Cumartesi günü saat 14:00 itibariyle bir arkadaşımla Galata köprüsündeydik, şiddetli lodos ve yagmur ltında saat 17'ye kadar hiçbişey tutamadık gündüz vakti sarıkanat ve çinekop alanlar olmuş hatta bir kişi dev gibi zargana çekmişti ama biz ıslandığımızla kaldık fakat çokta keyifliydi ıslanmak :D

10. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.
    halil valla sen 3 saat ıslandın orda ben ise 6 saat ıslandım yenikapıdan başladım emin önünde durduk oraya kadar bişey yoktu ama orda saat 12:00a kadar üsküdar iskelesinin yanında 15..20 adet kefal aldık dediğin gibi o yağmur ve o soğuğa ramen çok keyifliydi rast gele

11. simendifer

simendifer Sennur

Hasta olmazsanız iyidir arkadaşlar. Dün ciddi bir hava muhalefeti vardı. Olta atılılırdı esasen ama kıyıdaki o rüzgar insanı mahveder. İnşallah hastalanmazsınız. Bu arada avlarınız için tebrik ederim. :)

12. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.
    iyi günler recep bey imza ayarlarımızı yaparmısınız böylelikle sizleri daha iyi tanır hitapta hata yapmayız rst gele

13. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    Aslında ofisimin hemen arkası üsküdar sahil ama açıkcası acemiliğimden dolayı ben orda balık tutamıyorum hep kurşun kaptırıyorum yada boğazda nasıl tutulması gerektiğini bilmiyorum (mesafe derinlik vs) öğrenmek için çokta araştırdım ama bulamadım küçükken üsküdar sahilde tahta iskele vardı ordan kefal tutardım ama şuan hemen arkamda çinekop tutuluyor ama ben daha gitmerdim oraya oranın sistemi yöntemi neridr bir bilgi verirseniz sevinirim...:eek:

14. simendifer

simendifer Sennur

Yeşilköy'den başla, Sarıyer'e kadar her yerden tutarsın. Yem olarak midye kullanman daha iyi olur. Anadolu yakasında da, Üsküdar'dan Beykoz'a kadar gidebilirsin. ;)

15. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    Biraz önce arkadaşım haber vermesiyle yakın olduğundan üsküdar sahile indim lodostan dolayı deniz karışık ama herkes rapala ile çinekop alıyor kovalarda 4-5 er vardı şuan orası çinekop yapıyor arkadaşlar bilginize...

16. alihandaghan

alihandaghan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 3550 gram
    Selam arkadaşlar cumartesi günü arkadaşla eminönünde balığa gittik.Yağmur çok fena yağıyordu sırılsıklam olduk ama balık yakalamanın zevki bir başka.Çinekop ve sarıkanat yakayanlar vardı.Biz de istavrit tuttuk fotoları cep telefonunda bilgisayara yükleyemedim.

17. istavrit

istavrit Boğaç

Biraz ayrıntı lütfen

Arkadaşlar anlaşıldığı ve raporlarda yazdığı kadarı ile özellikle çinekop kıyıdan alınabilir halde ...özellikle ne tür rapalalar kullanılıyor bu konu hakkında bilgi verilirse çok iyi olur...hepinize rasgele ...

18. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Yeniköydeki Kalender orduevinin oradan bir tanıdık beyaz tüylü çapari ile 15 tane çinekop almış. bilginize arkadaşlar...

19. kaßuS

kaßuS

Favori Kamış:
    Lineaeffe oyster cast 3.90 kamış-Shakespeare Medalist FDS makina
    En İyi Avı:
    Koyun postu
    ustalar sormak istediğim bişe var lodos olunca balık gelmiyormu bugun balığa çıkıcaktımm kuleninin orda bi arkadaş dedi lodos var balık olmaz diye bende gitmedim gerçekten doğrumuydu dediği....rüzgar ne olarak eserse güzel balık yapar.......

20. Antrikok

Antrikok Rıza Melih ONBAŞLI

Favori Kamış:
    Okuma Sedros , Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Okuma Raw 55
    En İyi Avı:
    Beyşehir Gölü - Sazan - 4378 Gram
    Sarıkanat ve Çinekop

Arkadaşlar öncelikler herkeze kolay gelsin dileklerimi sunuyorum.Bazıları Sarıkanat ve Çinekop için Yemli Bazıları ise Çapari atmamızı söylemektedir.Bunlardan hangisi daha faydalı olmaktadır bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.