İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 29519

29519

Zor ihtimal ama sonuç arkadaşlar ile muhabbetse neden olmasın... denenebilir.

2. merthan39

merthan39 Mert FIŞKIN

Favori Kamış:
    Lineaffe Baia Grande
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Kefal , 1,5 kilo
    arkadaşlar Merhabalar;

Bir hususta bilgilerinizi rica ediyorum. Benim için su üstü kefal yakalamak ayrı bir keyif veriyor. Hangi tarihlerden itibaren su üstü kefal yapmaya başlar. Konuyla alakalı yardımlarınızı rica ederim

3. haliloz95

haliloz95 Halil Özkan

Favori Kamış:
    oscar saılor 3.90
    Favori Makine:
    okuma safina sna 65
    galata

ben dün gittim...
    hay gitmez olaydım..
    ben bu türk insanını anlamıyorum arkadaş sanki babalarının köprüsü..
    oradaki satıcılar kefal alıcam die varya herkesin yerini gasp ediyorlar.
    balık durumunu soruyorsan 10 dk geliyo 1 saat gidiyo :)
    şu aralar çok kalabalık ama yarın 9 gibi yine gidicem ben..
    istersen beraber takılabiliriz..
    keyifli avlar ;)

4. EskineAdamYunus

EskineAdamYunus Yunus

Favori Kamış:
    Okuma cedros tele surf 4.20
    Favori Makine:
    Okuma distance surf pro
    En İyi Avı:
    Daha balığa gitmek nasip olmadı
    Tuzla sahilde süper istavrit yapıyo saat 19:45 - 22:00 arası geçen 4kiloistavrit aldım

5. emirdemirel

emirdemirel emir

Merhaba,

aranıza yenı katıldım balık turlerıne gore yogunluk tarıhlerını mevsımlerını tam bılmıyorum ama.. yardımcı olabılırsem geçen hafta cuma günü gece 01:00 ile 04:00 arası sarıyer tarafında su üstünde gözle görülür şekilde baya iri olmakla beraber 3lü 4lü kefal sürüleri geçıyordu.

6. kale124

kale124 dursun

:D oradakilerin hepsi öyle malesef sabah erkenden gitcenki kimse bişi diyemesin bide tatil günlerinde hiç gitme tavsiye ederim // Kefali çapariyle mi yoksa kurtla mı alıolardı bide saat kacta cıkıodu :rolleyes: yok saolasın ben gelemicem yarın işim var başka zaman inş . bol keyifli avlar ..

7. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    İstavrit

Kimse sirküleri taktığı yok..0n kilolar on beş kilolar.. gırla gidiyor..bu mu korumak..

8. albay73

albay73 mustafa üsküdarlı

Favori Kamış:
    shimano aspire 4.50 kamış
    Favori Makine:
    shimano twinpower sw 8000 pg shimano sustain 8000 fe shimano süper ultegra xsa 10000
    En İyi Avı:
    5kg levrek
    sevgili kardeşim kefal sıcak suyu seven bir türdür istediğin avı temmuz ayından itibaren yapa bilirsin suların iyice ısınması lazım ancak ozaman kefal su üstü yapar

9. haliloz95

haliloz95 Halil Özkan

Favori Kamış:
    oscar saılor 3.90
    Favori Makine:
    okuma safina sna 65
    kefali kurtla alıyolar şamandıralı takımla yüzeyden 5 kulaç kadar alttan. çok iri değiller ama...
    saat 17-18 arası baya kefal aldılar ama küçük...

10. kale124

kale124 dursun

verdiğin bilgi için teşekkür ederim. yarınki av raporunu gelir gelmez sıcagı sıcagına paylaşırsan sevinirim :p köprüde istavrit sardalya fln hepsiini raporunda paylaşırsın inş :rolleyes: rastgele ;)

11. aadem_23

aadem_23 adem

mesela bugün gördüm kadıköy rıhtımdan kurtla kefal alıyolardı. kefal felan farketmez maksat balık tutmak oltanın ucunu sallanır görmek.. kuleliden kefal dahi olsa yemli alamazmıyım gece.. veyaa gece zarganaya yemli atamaz myım??

12. aadem_23

aadem_23 adem

bugün ayrıca bi balık tuttular kadıköyde.. tutan arkadaslar lapin dediler ama bilmediğim için bişey diyemicem.. ama tarif edeyim yeşilli kırmızılı renkleri ve sekli akvaryum balıklarını andıran müthiş görünüşlü bi balıktı

13. ahaka

ahaka Arif

Bugün saat 14:00-20:00 arası Galata köprüsündeydim.Hazır köstek alıp kendim siteden araştırarak hesapta öğrendiğim şekilde bağladığım çaparileri kullandım ama becerememişim galiba çünkü 2 at-çek yapmayla köstekler hep bedene dolanıp düğüm oldu ve sinir etti.Neyse balık durumu ise çapari atanlara kraça ve sardalya yemli atanlara da orta boy kefal ama 10 gün önceki bolluk yok maalesef.

14. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Doğru tarif ettiğiniz balık lapindir.

15. haliloz95

haliloz95 Halil Özkan

Favori Kamış:
    oscar saılor 3.90
    Favori Makine:
    okuma safina sna 65
    bugün sabah saat 08.30 gibi köprüde balık tutmaya başladım.
    yanımdaki dayıya sordum balık nerede diye ortada dedi attım ortaya haydi rastgele diye ama ilk bir 15 dk bir şey gelmedi sonra dibe attım 10 tane falan mezgit aldım.
    daha sonra balığı kendim aradım ve buldum ortanın biraz aşağısında idi ve iri sardalyalar orta kraçalar ve küçük istavritler geldi.(işaret parmağını geçmeyenler suya iade edildi) saat 14.00 a kadar kaldım 5 çapari düğüm oldu :D 1 saat kadar kurtla kefale attım gelmedi gelenlere de benim sardalyalar gibi geldi geri atmadılar namussuzlar :D ama size tavsiyem galata köprüsüne gidecekseniz gümüş renginde iğneli uzuuuuunca bir çapari satıyorlar ondan alın 10 numara. herkese iyi avlar...
    not:mezgit tutmak isteyenler izmarit takımına karides takıp dibe atsın yanımdaki dayı böyle yaklaşık 25-30 tane tuttu.

16. kale124

kale124 dursun

:D maşallah güzel av olmuş tebrik ederim devamını dilerim :D :D uzuuunca dedigin beyaz igneli beyaz tüylü çapari dimi :confused: :confused:

17. haliloz95

haliloz95 Halil Özkan

Favori Kamış:
    oscar saılor 3.90
    Favori Makine:
    okuma safina sna 65
    teşekkürler. aynen öyle köprüde satan adama git de ki: bana beyaz igneli çapari verirmisin şu uzun olanlardan die o verir. rast gele küçükleri bırakmayı unutma babaları tut :D

18. kale124

kale124 dursun

ben çapariyi köprüden almam bildigin kazık :D bizim burdan alırım köprüde 1 çapariye 2tl vercegime burda 2tlye 2 çapari alırım olur biter hihi temmuz ayından önce balıga gidemicem malesef :eek: burdaki av raporlarını okuyarak temmuz ayına kadar içimdeki balık tutma şevkini tutmaya çalışcam tabi ne kadar tutabilirsem :rolleyes: :rolleyes:

19. Spreee

Spreee Murat

Favori Kamış:
    Avangard
    Favori Makine:
    Ryobi
    En İyi Avı:
    3 kg camgöz ,2 kg vatoz ,1 kg kefal ,670 gr kırlangıç
    Rüzgar kuzeydoğu gösteriyor cumartesi için. rüzgar yönüne göre istanbulda olta atabileceğim yer tavsiyeleriniz nereler ?

20. haliloz95

haliloz95 Halil Özkan

Favori Kamış:
    oscar saılor 3.90
    Favori Makine:
    okuma safina sna 65
    koprudeki adama kac tl die sorarsab tabi 2 der .d direk eline 1-1,5 tl yi vereceksin.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.