İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

iftar sonrası üsküdardan dönüşte saat 23:00 sularında kuşkonmaz camiinde avlananlar gece capariyle istavrit alıyorlardı tekk tük.birde abimiz vardı yemli atıp eşek istavriti yakalamıstı. 3-4 tanesi birçok çinekopa taş çıkartırdı yani.ne palamut ne de başka bişey tutan yoktu

2. krtls

krtls recep

Favori Kamış:
    linaeffe extreme 440
    En İyi Avı:
    450-500 gr lüfer
    senin özeleştiriyede tahammülün kalmamıştır durup dururken ne yapmaya calıştıgını benim gibi herkesler anlıyor.

3. serhat_ist

serhat_ist serhat

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    lüfer
    cuma günü kuleli önünde saat 04:37 sabah sularında 3 adet palamut alınmıştır bilginize herkeze rastgele.

4. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Özeleştiri insanın kendine yaptığı bişeydir. Tahammül söz konusu değildir. sizin gibi herkesler anladı ise memnunum zaten.ben birlik beraberlikten gönül kırmadan yumusak tepkilerle ilerlenilmesi taraftarıyım.Yapıcıyım size bir kin yada sinri de gütmem zaten yaşcada büyüksünüz saygım herzaman vardır.O yüzden Laf Ebeliği düşmez kimseye düşersede alâsı bünyede mevcut olmasına karşın ortam nezih Muhataplar değerlidir.İyi günler fm.

5. kale124

kale124 dursun

galata - kefal

bende foruma yazdıgınız saatte geldim abi. İlk başlarda vurgun çapariyi bir deneyeyim dedim köstekler bedene dönerek yapışıo herseferinde onu düzeltmekten sıkıldım baktım kefal başladı :eek: çıkardım benim takımları 9 gibi , 12ye kadar 7 parça kefali aldım takımları sudan cektikten sonra bir rüzgarla birbirine girdi en cok üzüldüğümde benim kendi yaptıgım takımlar olmasıydı :) 3iğneli hırsızlı kıbrıs takımıydı ilk atıştada balıgımı almıstım millet hırsız takmadan atıodu balıklar sürüyle geliolardı ama tutamıolardı cünkü hırsızlı yapmamışlar kopan parça süsü veren yok hep minikler didiikliyordu hihi hihi neyse işte yeedek takımda yoktu bende 12den sonra oltayı falan topladım biraz izledim köprüyü balık sanırım kesmişti ben giderken tekrar baslamıstı. Bugün köprüde sabahtan akşama kadar kefale dogru takımla atanlar gerçekten güzel balık alırlar :) bana bir tavalık yeter . BİRDE DAHA ÖNCEDEN YİNE C.TESİ GİTMİŞTİM O ÇOK ÇOK BERBAT GEÇMİŞTİ ALLAHTAN KEFALLER GELDİDE GÜNÜ KURTARDIM COK RAHATLADIM HEDEF BALGIIMI TUTTUM DİYE İNSANIN HEDEF BALGIINI TUTMASI KADAR GÜZEL BİRŞEY OLAMAZ :) DEDİĞİM GİBİ BİR KERE DAHA CUMARTESİ GİTMİŞTİM ONDA BİR DAHA ALLAH C.TESİ GÜNÜ GALTAYA GİTMEYİ NASİP ETMESİN DİYE DEMEKKİ BİR ANLIK SİNİRLE SÖYLEMİŞ OLACAGIMKİ YÜCE RABBİM SİNİRLE SÖYLEDİĞİMİ BİLDİĞİ İÇİN TEKRAR NASİP ETTİ İYİKİDE ETTİ :) İFTARLIK HAZIR BENİ BEKLİYORmrsparkle abi sana cevap yazarken kendii raporumuda aradan çıkardım kusura bakma :laughing: :laughing: :laughing:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 20 Ağustos 2011
  6. kale124

kale124 dursun

Birde sormak istediğim bir takım var nerdeyse herkes öyle tutuyodu. böyle 2şerli iğne dip dibe 30cm aralıklı böyle 3 tane falan dizmişler ekmeği iki iğnenin iğnesinden geçiriyorlar alıyorlar kefalleri bu sistemin linki falan varsa yapabileceğim şekilde .. Biri atabilir mi acaba yada anlatabilir mi Teşekkürler RASTGELE

7. ahaka

ahaka Arif

Aynen ben de sabah saat 06:45 Sarayburnu sıyırtma denedim bana bir şey gelmedi ama yan taraflarda tek tük ufak istavrit alanlar oldu.1 saat denedim tık yok.Gelmişken bir de köprüyü deneyeyim dedim 08:00 - 10:30 arası çapari attım,kuru(tuzlanmış)tavuk göğsüyle yemli dip attım ama maalesef bugün kısmette bir şey yokmuş cry .Neyse sağlık olsun gideceklerin bilgisi olsun.Herkese rastgelsin.:)

8. nuclearstrk

nuclearstrk fatih

Favori Kamış:
    Lineafee oystercast 4.20
    Favori Makine:
    Banax ST3000c
    En İyi Avı:
    25cm Eşek istavriti
    mrb arkadaşlar
    bugün sabah 6:00 da kardeşimle beraber kalenderde idim. güneşin doğmasıyla rapala , çapari ve palamut çaparisi ile denemelere başaldık sonuç sıfır... çapari ile denemlerde saat 9:00 gibi beş tane normol boyda istavrit alabildik sahil boştu toplasanız beş altı kişi vardı onlardada tektük istavrit çekiyolardı suyun üstünde gümüş yavruları çokça vardı ve bir şeyler balik yavrularını sürekli korkutup suyun üstünden sıçratıyodu.baktık balık yok saat 10 gibi avı sonlandırarak balıkları yandakine arkdasa hediye edip eve döndük.

9. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Zeytinburnundan bilgisi olan varmı arkadaşlar, bu aralar zaman yokluğundan dolayı çıkamıyorum.

10. forebjk

forebjk Murat

çapariyle mi aldınız arkadaşım ?

11. gelibolulu

gelibolulu levent

Favori Kamış:
    albastar martin420
    Favori Makine:
    silstar vertex8000
    En İyi Avı:
    5.5 kg. Yayın
    Arnavutköy sahilde
    14.00-01.00 'a kadar gunduz tek tuk caparı ıle ıstarvıt hava kararmaya baslarkende yemli dip ile 12 tane izmarit aldık.
    Baska yerlerden gelenlerın soyledıgıne gore bogaz bugun durgundu..

12. SeMo

SeMo B.evler

Favori Kamış:
    Alba Star Bosphorus 2308/420
    Favori Makine:
    Banax helicon 5400 NF
    En İyi Avı:
    Kofana
    dün sabah saat 04:30 ila 10:00 arası emirgan sutiş'in önünden 11 adet istavrit alındı kıraç'lar her zamanki gibi suya iade edilmiştir. boğazda balık baya bi zayıftı.

13. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    21/08/2011 saat 6,00 -10,30 anadolu kavağı çapari istavrit ve palamut denemeleri sonuç 3 adet istavrit denize iade..sonradan aklıma geldi istavritler iriydi keşke sıyırtma olsaydı yanımda balık öyle alınabilirdi diye düşünüyorum..tekneler istavrit alıyordu..
    beykoz parkı yine çapari ve yemli denemeleri sonuç 0..

14. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme siyah 4.30
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765
    dün gece kuşkonmazın ordan 5 izmarit aldım kurtla...

15. aadem_23

aadem_23 adem

kuleliden sabah 8 öğlen 2 arası 3 kg kadar istavrit 4 tane zargana

16. cheysi

cheysi yavuz

şimdi zarganadan geldim 5 tane tutabildim :S sıcakdan duramadım daha fazla başıma ağrı geldi.
    yer : beylikdüzü - gürpınar

17. gallisene

gallisene Yılmaz

gürpınarın ne tarafında atıyorsun.. ben 1 haftadır eşkina yakalıyorum. zarganaya başlamak istiyorum da vakti gelmiş demekki..

18. fatihuzal

fatihuzal Fatih

İstanbul bogazı superdi bugun kuruçesmede parkta 1 kilo iyi boyda mezgit , iyi boy sardalya. Ve orta boy istavrit oldu bizim icin iyi gecti herkeze rast gele....

19. hkn

hkn HAKAN

Favori Kamış:
    lineaeffe turnafresh 4,20
    Favori Makine:
    OKUMA LONGBOW LBII-960
    En İyi Avı:
    acemiliği atınca yazıcam
    21/08/2011 sabah beşte anadolu yakasından sarıyere gittim sarıyerden sayarburnuna kadar sıfır balık vardı.100 km yol yaptım sadece boğaz havası aldık:laughing:

20. krtls

krtls recep

Favori Kamış:
    linaeffe extreme 440
    En İyi Avı:
    450-500 gr lüfer
    sana sadece gülüyorum baskada söyleyecek sözüm yok

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.