İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. hersezen

hersezen hakan

Favori Kamış:
    yabomax
    En İyi Avı:
    Eşkina&Lüfer
    Geçen gün ben yakaladım çupraya benziyo resimide var ama nasıl yükleniyor bilmiyorum. yardımcı olursanız yükleyebilirim.

2. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Doğru söylüyordur.:) çıkabilir.

3. gallisene

gallisene Yılmaz

yahu durun mesele şu. şu an no frostta bekleyen balıkların 3 -4 tanesi bu cinsten. yani haftada 1 tane filan denk geliyordu oltaya. ilkini tttuğumda çevbremdekiler çupra dedi. geldim internetten emin olmak için fotolara baktım benziyor. çok dikkatli bakmadım ama. benim telefon sorunlu olduğundan abim geldiğinde koyarım fotoğrafını karagözmü mırmır mı çıkar ortaya. belkide çupradır hatta:)

4. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Bende bu çipura söylentilerine şöyle bir katkıda bulunabilirim.Bundan 4 sene önce Avcılarda kayınpederim ve arkadaşı 5 adet çipura yakaladılar.Bende şaşırmıştım bunların burada ne işi var diye !O günden sonra denizde hiç bir şeye şaşırmıyorum.

5. gallisene

gallisene Yılmaz

birde bizde öyle bi şans varki herkesin kova kova istavrit doldurduğu yerde oltayla bi gün deniz yıldızı bi gün vatoz bi gün deniz atı. yengeç vs. ben o yüzden fazla şaşmıyorum. saçma bişey yazıyorsam kesin doğrudur:)

6. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Selam, Beykoz meydana gelmeden büyük bayrak direklerinin olduğu yerin önünde, balıkçı barınağında İbrahim Abi var. Günün her saati ordadır. Ondan saati 5 liraya kürekli sandal kiralayabilirsiniz. Şu sıralar iri mezgit yakalanıyor. Kürekle açıktaki büyük dubaya gidip bağlayın, aşağısı mezgit doludur. Dubaya başka sandallar bağlıysa onların arkasına bağlayabilirsiniz. Yem olarak dubanın altında bol miktarda bulunan midyeleri kullanabilirsiniz. Çapari yaparsanız tek tük istavrit de alabilirsiniz.

7. fatihuzal

fatihuzal Fatih

Tsk ederim mezgit bilmiyordum ordan cikar. :) Sasirdum ben izmarit istiyorum aslinda ins cikar ordan dedigin yerin caprasinda kanala yakin dubalar var orasini dusunuyom aslinda yenikoy teknelerinin caprasinda acikta kalan yer fazlasinda gozum yokda iste merakda ediyom ne var yok ona gore takim atariz die.....

8. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Maalesef Beykoz'da izmarit bulunmuyor, olsa her hafta çıkarım. Avını en sevdiğim balıktır, ancak Beykoz'da yakalanamıyor. Açık dubalarda mezgit bulursunuz sadece. Balıkçı barınağının solunda, kıyıya yakın küçük bir şamandıra var. Ona bağlayıp birkaç tane küçük izmarit yakalamıştım geçen sene.

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Aret Mobilin önü açıktaki şamandıra!!!!(korunun önündeki değil)

Kolay gelsin.

10. 3182

3182

Alico reis nasılsın?

Köprüden geçerken sarayburnunda tekneler görüyorum fenere yakın 15 gün önce açıktaydılar iyice kıyıya gelmişler.

Birde kız kulesinden galataya doğru sıralanmış tekneler var. Acep ne tutarlar :D

11. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Kademcim canım arkadaşım kadim dostum. palamuta bakıyorlar kafada ise istavrite.

12. ahmet1

ahmet1 özgür

merhaba yarın gece sarayburnundan eminönüye kadar olan bölgede sabahlamayı düşünüyoruz tavsiye edebileceğiniz bir nokta ve gece şu balık çıkar ona at diyebileceğiniz bir balık varmı. alico hocam palamuta atsak kıyıdan takım tavsiyesi verebilirmisiniz şansımız nedir.cevaplar için peşinen teşekkür ederim.

13. avcı 37

avcı 37 Kemal GÖKMEN

Favori Kamış:
    AMUNDSON KUDOS EXPERT 4.10M YABO MAX PANTHER SURF 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RAW ll 65 DAİWA WINDCAST S4500/ SHAKESPEARE STANDART 2015 GF
    En İyi Avı:
    76.CM BOY 24.6.CM EN 2010 YILI AYNALI SAZAN
    akşam satleri rumeli hisarı önü,aşiyan hamsi ile karışık iri istavrit yapıyor ayrıca tarabya kireçburnu arası ingiliz koyunda sabah saatleri çapari ve rapala ile palamut yapıyor bilgilerinize..

14. istanbullu balıkçı

istanbullu balıkçı suat sarsılmaz

sarayburnu

öncelille herkeze iyi geceler bugün sarayburnunda gezinti yaptım tabi olta ve malzemelerimi almamıştım ama tanıdık abilerim vardı onların oltalarıyla iyi bir av çıkardık kıyıya 1 2 metrede iri gümüşler vardı çok küçük igne 15 16 n. toplu çapari iyi iş yaptı ,10m ilerisi 10 12 nluiğne toplu çapari yada 40 gr kurşunla hava kararana kadar sardalya ve istavritler tespih tabiri istavritler dipten hava karardıgında çinekop çaparisi ile çok simli genelde beyaza 100 125 gr ileriden 4 lü 5 li iri istavritler aldık bugün sarayburnu çok verimli idi iyi geceler:)

15. istanbullu balıkçı

istanbullu balıkçı suat sarsılmaz

ahmet çim iyi geceler sarayburnunu tavsiye ederim 7 yada 8 nolu iğneye bol simli gece çaparişi köstek 15 beden 26 10 lu iğne yap 100 125 gr şantiye dibinden ileri at akıntı nın tersine zaten gececileri görecen simdiden iyi avlar

16. heraklideos

heraklideos enis

saraburnu ndan eminönü ne kadar avlak bilmiyorum lakin sarayburnu-kumkapı arası ahırkapı fenerinin olduğu yeri tavsiye edebilirim.turistik otobüs tesislerinin tam karşısında malzemecinin 5-10 metre sol tarafında durursanız bol izmarit alırsınız. 50-100 metre sağında durursanız mırmır,eşkina alma şansınızda var. tam akıntının başladığı yerde açığa atarsanız 75 gr. kurşunla attıktan 1 dk sonra izmarit oltanızda. yakına atarsanız iskorpit,ispari alırsınız..

17. fatihuzal

fatihuzal Fatih

Arkadaslar kurucesme parkinda sabahladik rapor 1 kg mezgit 2 sardalya 1.5 2 kilo istavrit 2 yengec 2 gelincik 6 iskorpit birqzdan beykoza sandala geceriz onuda aktaricam.....

18. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

arkdşlr kıyıdan istavrit yapan bi yer vrmı avrupa yakasında ??

19. fatihuzal

fatihuzal Fatih

Raporumda kurucesme demistim kardes bu saatte dwhilde aksam 5 gibi basliyor.

20. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Teşekkürler abi yarın sabah çıkacağım raporu gönderirim:) İzmarit'in tam mevsimindeyiz umarım rastlar.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.