İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

caddebostan zannediyorum söylediğin yer. gece yemsiz çapari ile balık geliyorsa gerçekten epey balık var gibi bir izlenim oluşuyo buda mükemmel tabi :D rastgelsin diğer avların için de. Bilgiler için teşekkür ederim kardeş.

2. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme siyah 4.30
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765

tam olarak yeri soylersen :D

3. Balıkçı-Çocuk

Balıkçı-Çocuk Sedat

Favori Kamış:
    Lineaeffe
    Favori Makine:
    Lineaeffe
    En İyi Avı:
    CaddeBostan - 150 GR Lapin
    Tam olarak yeri orası işte :D Caddebostan sahilindeki burun :D Irmak okullarının altında kalıyo :D

4. OSA

OSA Ogulcan Selcuk

Selamlar,
    bakırköy sahilinde lüfer alıyorlardı az önce gördüm. akşama tarabyaya gidiyor olacağım , oradan da haberleri yazarım.

5. palawra

palawra uğur

akşam nasıl istavrit yakalıyosunuz arkadaşlar.karanlıkda çapari iş yaparmı? yeşil floşlu falan

6. OSA

OSA Ogulcan Selcuk

tarabyada sahilden 35lik kurşunla, beyaz iğneli çapari ile geçen gün epeyce aldık ( kişi başı 2 kiloya yakın) genelde beyaz iğne ve ince beden çapari çok iyi sonuclar verebiliyor.

Son düzenleme: 3 Eylül 2011
  7. yikow

yikow YİĞİT YAŞAROĞLU

Favori Kamış:
    Shimano alivio dx surf 4.20,,Okuma Salina Sea Spin 2.40
    Favori Makine:
    Shımano Alıvıo 4000FB,,Shimano nexave 10000fb
    En İyi Avı:
    Lüfer 33 cm :(
    Ogulcan abi bakırkoyde lüferi kıyıdanmı alıyorlardı acaba bir de ben ılk defa bu sene lüfer avını yapmaya calısacagım tuttugum 300 gr lık kücük bir kefal ver mesela bundan fileto cıkarsam iş yaparmı sizce ayrıca daha once tuttugum zargana da var şuan çözünüolar inşalllah verim alabilirm.Tutmasamda vursun bi kere belki kısmetim vardır :)

8. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    kardeşim selamlar. lüfer için o bahsettiğin kefali kullanamazsın ama gündüzden yemlik istavritini tutup onun filetosunu kullanabilirsin donmuş zarganayı tavsiye etmem. yani zarganayı şiddetle tavsiye ederim donmuşunu etmem :) yeminin taze diri ve kan kokulu olması şansını fazlasıyla arttırır. avlak için bir yorum yapamayacağım ama sen yinede dene kısmetin neyse oltanın ucunda onu görürsün :)

9. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    üsküdar radar etrafında durum ne bilen var mı? kalkıp küçükyalıdan gitmeye değer mi?

10. avcı 37

avcı 37 Kemal GÖKMEN

Favori Kamış:
    AMUNDSON KUDOS EXPERT 4.10M YABO MAX PANTHER SURF 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RAW ll 65 DAİWA WINDCAST S4500/ SHAKESPEARE STANDART 2015 GF
    En İyi Avı:
    76.CM BOY 24.6.CM EN 2010 YILI AYNALI SAZAN
    bulunduğumuz saat itiarı ile emirgan, rumelihisarı,aşiyan arası hiçbirşey yok çapariler boş akşamı bekliyoruz boş durmamak için su sıcak yüzüyoruz...rastgele

11. fatihuzal

fatihuzal Fatih

Slm arkadaslar 2 yada 3 gun once kalender den 10 adet palamut çekilmis bilgisi olan varmi yalan habermidir bu nasil is istavrit yok palamutmu var? Anadolu kavaginda mezgit kefal ve aksam 6:30 gibide istavrit var bilginize 2 gundur iyi balik yapmakta.Birde nacizane sorumdur ben tekrar kalkan denemesi yapacağım forumda o bolgede olan var ise karaburunda yada şilede mevsiminde vurma olasiligi varmidir? Yerleri dogrumu tahmin ettim onuda bilmiyorum. Gecen sene gumusdere koyunden biraz disarda ufak bir kalkan almisligim var ama yencek boyda istiyorum buda bir heves iste tetikliyor. Yardiminiz olursa sevinirim.

12. TUNA

TUNA Tuna Önder

Bugün saat 10:30-13:30 arası Kalender Orduevi önündeydim.100gr kurşunla, açıktan, 3 saatte yaklaşık 250-300 gr kadar istavrit alabildim.

13. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    karaburun taraflarında 2 senedir pek kalkan çıkmıyor zaten kalkan ve pisi de pek kalmadı nadiren çıkıyor kıyıdan atacaksan havaların yeni ısınması mayıs ayları gibi ve yeni soguması kasım zamanları yapabilir rasgele..

14. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

istavrit yapan yer yokmuuuuUU ? ? ? ? ? :(

Yada Gümüş ???

Son düzenleme: 3 Eylül 2011
  15. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    son 2 gün akşam 18:00 - 20:00 arası pendik - kartal arası sahil yolu kayalıklardan güzel istavrit aldım. Bugün gidemedim maalesef. Yakın olanların denemesini tavsiye ederim.

16. onurSah

onurSah onur

bugün sabah 6 ile öğlen 12 arası çubukludaydım ve sonuç koca bir sıfır!!
    perşembe sabahıda durum aynısıydı palamuta olta sallıyordum sadece birtane çingene palamutu tutmuştum. dün çok iyi palamut var dediler ama bu balığın ne yapacağı hiç belli olmuyor.

yarın sabah tekrar gideceğim bu gece umarım hava poyraz olur da sabaha nimetini toplarız.

17. Mustafa Mert

teşekkürler yarın gideyim :)

18. Mustafa Mert

Gümüş olan yer bılen varmı gümüş çaparisiyle ?

19. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    kefalde zarganada iş görür,kefalin pullarını ayıklayıp ince fileto çıkarırsan lokum olur,zargana daha avcı...

20. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Dün öğleden sonra Rumeli Hisar'ı önünden izmarit denemeye gittim. Maalesef izmarit bu yıl da ortalarda yok. Yemliye sadece bir kefal geldi. İstavrit de akşam saatlerine kadar hiç yoktu. Hava kararmaya 1 saat kala balık başladı. Biz de arkadaşla çaparileri atıp güneş batana kadar 1,5 kilo kadar istavrit yakaladık. Güneş batınca iskorpit avlağımıza gittik. Neyse ki iskorpit halen bizi terk etmiyor. Gelen 40-50 tane balığın çoğunu suya geri attık. 10 tane kadarı iri boydaydı, bunları alıkoyduk. Resimleri şu anda bilgisayara atamıyorum daha sonra göndereceğim.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.