İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. omerergin

omerergin ÖMER

...

istavrit yapıyor ama tekne harici av tatsız sinir bozucu geçiyor sürekli takımın takılır kopar gerilirsin ...

2. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    eyv. ömer.en yakın yer bana orası akşam işten çıkınca 5-10 da alsam olur.o civarda başka mera var mıdır aceba?

3. heraklideos

heraklideos enis

yeşilköy de karakol un alt kısmındaki beyaz kayalıklarda 2 hafta önce akşam üstü istavrit yapıyordu. ama takım seçiyorlar, ince takım yeşil tüy.

florya tesisleri akşam üstü çok güzel istavrit yapıyor.

4. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    Galata köprüsü(boğaz-eminönü tarafı) 1 ay önceki bereketi olmasada sabrınız varsa, akşamüstü 6-8 arası yemli izmarit ve mezgit, çapari ile eşek istavriti yapıyor.ayrıca gün boyu kurtla bolca kefal mevcut, rastgelsin...

5. yücel arıtoprak

yücel arıtoprak yücel ARITOPRAK

Favori Kamış:
    SHIMANO
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    HENÜZ İYİ DİYEBİLECEGİM AVIM YOK
    sabah 05-08 arası tarabya rapala nitro palamut deneme rapor olumsuz. kıyı kenarı sandalcılarda aynı şekilde.herkeserastgele.emirgan .arnavutkoy. kucuk bebek istavrit devam ediyor.(motorla gecerken gorduklerim)

6. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    gece arnavutköyden yemli istavrit izmarit alan oluyormu?

7. salihabdioglu

salihabdioglu Salih

Favori Kamış:
    Salina 4.20 200 atar
    Favori Makine:
    Shimano Aceration SW8000PG
    Uskudarda kiyidan 06.00 - 10.00 arasi rapala ve palamut caparisi denedim sonuc sifir. Ara ara tek tuk istavrit aliyorlar.

8. prozac25

prozac25 İhsan

Selamlar, Mırmırın boy limiti 20 cm diye biliyorum. Rastgelsin...

9. mturan5

mturan5 murat

Tarabya raporlarını okurken bayağı şaşırıyorum zira Cuma akşamı 22:00-24:00 arası ve Cumartesi 17:30 - 20:30 arası oradaydım. Farklı çapari denemelerimle istavrit veya palamut alamadım. Alanlar palamutu sahte kullanarak mı aldı? İstavrit alan gerçekten oldu mu?[/QUOTE]
    slm arkadaşım bende cumartesi aksam 8.00 gibi oradaydım sabaha kadar avlandım sonuç olarak 5 6 kg istavritle avımı tamamladım saat 4.00 da ayrıldım lufer ailesinden hiç bişi yok zaten takımlarımı da açmadım ama istavritler tam avcı işiydi zor zahmetli vede zevkli resimlerini eklemeye calışacagım umarım beceririm resimdeki istavritlerin boyu anlaşılması icin çakmagı koydum oradan hesaplayabilirsiniz
    [​IMG] [​IMG]

10. barbunya

barbunya Faruk

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 10 kilos surf
    Favori Makine:
    okuma epixpro epb
    En İyi Avı:
    Palamut 39cm
    istavitler çok güzel, yem olarak ne kullandınız?

11. hkn07

hkn07 hakan

... yazmıştım ama kimse cevap yazmadı, bu Anadolu yakasında kıyıdan palamut tutulamadığı anlamına mı geliyor? olumlu yada olumsuz cevap verebilirseniz memnun olacağım. herkese ihtiyacı kadar av dilerim, rast gele

12. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    beykoz taraflarını dene derim cok bi bilgim yok ama sosyal tesisleri beykoz <burun bahce> kanlıca kandilli aklımdan gecen olabilecek meralar bunlar rasgele

13. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Bu balıklar teknedenmi alınmış?

14. 29519

29519

Yok boğazda ya dibe takılıp ya atarken yada tekne alması sonucu kaybediliyor da o yüzden. Her zaman olmuyor bu tabii bir sahte ile bir çok av yapmakda mümkün ama risk almaya değmez.

15. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Bakalım şöyle bi meraya şöölesine alalaım karideslerimizi en miniklerinden midyelerimizi. yatıralım gelene sen nesin diye soralım olmazsa....

16. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba uluç bey güncel rapor verebilirmisiniz ?

17. 29519

29519

Tabii veririm, bebek çamlıbahçe den sıyırtma ile istavrit alabilirsiniz. Yada tarabya da gece sıyırtma ve beyaz silikonla istavrit tutabilirsiniz. Yada en iyisi Avrupa yakasında kabataştan sarıyer otobüsüne binin balık tutulduğunu gördüğünüz yerde inin ve tutun balığınızı.

18. ozkan79

ozkan79 özkan

ilginize tesekkurler;peki boğazın kuzey bölümleri için bilginiz varmıdır poyrazköy rumeli feneri civarı ?

19. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    hakan arkadışımıza

hakan kardeş anadolu yakasında palamuta çapari sallaya bilkeceğin yerler. (üsküdar)ama burası çok zorlu biyer uzak atış ister,sana önere bileceğim ilk olarak (çubuklu kıyısı),-çubukluyu geçtikten sonra ibb sosyal tesislari yazan yerden içeri girilerek inilen (burun bahçe), ( kandilli)(beylerbeyicami önü) buralardan palamut denemeleriyapabilirsin.ama atışların çok iyi değilse en ideal yer (çubuklu )

20. 29519

29519

O bölgeler hakkında hiç bilgim yok lakin fırtına ile giren balıklar için deneme yapılabilir. Şöyle bir şey daha var bu fırtınada orada barınmakta zor olur.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.