İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

BU AKŞAMDA BALIGIN PEŞİNDEYİZ ALLAHIN İZNİYLE YEM BULABİLİRSEK TABİ DÜN AKŞAMDA İNDİK SAHİLE AMA YEM BULAMADIK SONRA KİREÇBURNUNA GİTTİM GIRGIR YANAŞMIŞ BALIK İNDİRİYODU İSTAVRİT BULMA HEVESİYLE YANAŞTIM HEMEN AMA GİTMEZ OLAYDIM EN AZ 20 KASA ÇİNEKOP 15 CM KADAR BOYLARI TAM Bİ KATLİAMDI NEREYE ŞİKAYET EDEBİLİRDİM HİÇ BİR BİLGİM YOKTU MALESEF ÖYLECE GERİ DÖNDÜM

2. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Hemen ssm nin giriş kapısının önündeydim. iskelenin yanında. Oltacının Mehmet abinin önündeydim.

3. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Abi sütişin ön tarafı mı oluyor orası?:eek:

4. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Şütişin önü değil sakıp sabancı müzesinin önü tam olarak. Sütişin önü biraz daha sığ oradan atanda az olur zaten. Takım kaptırırlar genelde.

5. psk

psk ahmet

En İyi Avı:
    1 lüfer (30cm) ve 19 çinekop (20-22cm) 2 çok kıymetli abimle beraber ;)

Lüferin avlanma boyu 15 cm'e düşmeden, Sn. Bakan Mehdi Eker'in Boğazlardan GIRGIRLARI VE TROLLERİ tamamen SİLMESİNİ bekliyoruz ?banghead

( 15cm'e Lüfer denildiği dönemlere geldiğimizde )banghead banghead

6. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    yukarda ızmarıt yok ustad karakoyden yukarı cıkmıyor sarayburnında şahıt oldun 2==2 alıyolar oltada ..karakoyde bende gordum 2 senedır ızmarıtde bır sıkıntı var bence buda tup gecıt den olabılır dıyorum benım kanımca ...:(

7. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Ne oldu bu izmarite anlamıyorum yahu 2 senedir Boğaz'dan silindi resmen

8. IKafkasI

IKafkasI Taha Doğan

dün akşam 17.30 21.30 arası sarıyerdeydik lüfer için oltalarımızı attık beklemeye başladık.Tık yok yanımızda tavuk etite vardı bari biraz iskorpit veya gelniciğe atalım dedik onları cıkardık attık.Cok sık aralıklarla iskorpit geldi ve ara sıra da gelincik geldi herhalde daha iş yapmayacak bu lüfer oltaları diye düşündük toplamaya başladık ki tam o sırada (oltanın biri yerde yatıyordu) olta denize doğru kaymaya başladı tam kamış denize düşecekti ki babam tuttu kısabir mücadele sonrasında balık bizden üstün çıktı Herhalde baya iriydi zaten lüfer takımını aldı götürdü 3 dk sonra ama neyseki iskorpitlerim duruyor.yaklaşık 2.5-3 kilo iskorpit aldık.Herkese rastgelereeling

9. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

BU AKŞAM GENE SAHİLE İNECEGİZ İNŞALLAH YEM BULURUZ BİDE BALIK ÇIKARSA NE MUTLU SARIYERLİYİM DİYENE HERKESE İYİ AVLAR HOŞÇAKALIN

10. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    abi birincisi küçük harfle yaz büyük harf yasak forumda ikincisi nolursun siyah yaz öncekinde mavi yazmışsın okuyana kadar gözlerim pörtledi :D

11. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    Arkadaşlar arnavutköy akıntı burnu ve sarayburnu rapor verecek varmı? biri geliyo yok sabah kasıkla lufer almıslar bırı dıyo kofana kacırmıslar bırı dıyo sıyırtmayla palamut cekmısler ...aslında her bolgenın malum olta satıcısı varya hanı onlarla telefon ırtıbat vs gecmek lazım ki canlı 3g rapor almak lazım :) :) ama onlarada guven olurmu bılmem mılet toplansın olta satım ayagı yalanda konusabılırler :)

12. yekialem

yekialem burak

Timur abi bomba haber onlar...gözünle görmedikçe inanma...bu aralar herkez
    yok şu çıkıyor yok bu geliyor...gidiyoruz bu seferde sabah almışlar bir saat önce almışlar...hep aynı şeyler

13. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Ben dıkkat edersen gıttım zman cep telefonuna cekıyorum sıteye koyuyorum mılet yalancı demesın dıye ama tabı durust oltacı arkadaslarımda var asla yalan solemezler ki bana bıde asla ıstıkbahrat alıyorum bazen :)

valla pıyasadan geldım işden şimdi eve balıga cıkacam gece olta balıcam çelik tel :) gecen sınırden kafayı yedım zırt pırt takım kestirip baladım :(

14. yekialem

yekialem burak

Dürüst insanları lafım yok.fakat senin gibi aynı bir savaş muhabiri gibi olay yerinden çektiğin video ve fotolarla destekleyen yok abi :)

15. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    hehehehe :)))
    valla dostum işimiz bilgisayar alım satım servıs yanı teknolojı birde evden home oficce olunca ve saga sola gıdıpde bakınca pc ye atmak da cocuk oyuncagı koyuyoruz buraya ne yapalım işim ınternet zaten benım ;) arada bosluk olunca koyım şı vıdeo ve resımlerı dıyorum..guzel bısey bıde renk verıyorsun foruma ben bole yapınca bı kac kısı daha renk vermeye basladı.bırdeben yalan konusmayı sevmem cunku surda balık var desem misal eger yala solersem o arkadas evde karısını cocugunu bırakıp oraya sabahlayıp aksam evıne bos gelırse VICDANIM dayanmaz ...neyse o kardesım herkes kısmetını yer..sana 2 sene evvel bır anımı anlatım INANAMASIN :)
    Kabatasda saat gece 22:00 23:00 cıvarları 4 arkadasız yagmur cıselıyor hafıf ruzgar ve soguk sahıslarda tanıyan vardır dıye ve BU OLAYI YALANMI DOGRUMU sora bılırdıye ısımlerını verım
    kısıkda eskıden calısan ertan yabanda falan cok cıktı karakoy pıyasası cok ıyı tanır uzman bır kısı harbı delı :) oburu ıbo ve çingene tahir :) bu 3 arkadasımız ve ben yan yana lufere oltaları attık ben gece tahmını 12 gıbı 1 lufer sonra ılewrleyen satde 1 tane daha derken 1 tane daha derken 1 tane daha sabah ezana kadar 4 kaba lufer aldım bunlar benı seyretti ve cıldırıyolar hehehee :) 2 de bır yanı basıma gelıp ıne ye mısınaya mantara bakıolar kostek uzun kısamaı dıo bakıolar :) neymıs benım mantar kırmızıymıs evey mantarı kırmızı taktım ama gece netıcesınde ve ne alaka neyse ezan okundu bu sefer onlar aldı 3 er 5 er lufer ınan ben syretım tek vurus alamadım yanı HERSEY NASIP KISMET ;)

16. vinchenzo

vinchenzo Gürkan

Selamın Aleyküm..
    Arkadaşlar bişi sorucam...
    Sizce, K.çekmece sahilden istavrit avlayabilirmiyiz??
    Bilen var mı??

17. yekialem

yekialem burak

:) nasip kısmet doğru sölüyosun.ama işi bilmeninde payı var tabi.bende bi anımı anlatayım abi.ben fatihte oturuyorum bundan 7-8 önce yine bu zamanlar
    saat ilk otobusle eminönü sonra sarıyer otobusune bindim.otobuste yaşlı ak sakallı çok muhterem bir amca.elinde olta ve çantası bende onu takip ettim bakalım nerde inecek ne yapacak diye.aşiyanda indi ve bende hemen onunla indim.sahil full kalabalık herkez çapari , yemli , rapala bişeylere atıyor.bende çıkardım çapariyi sallamaya başladım.hepimiz boş çekiyoruz.yaşlı amca at çek yapıyor:)bende amcanın yanına sokuldum ve hangi takımı kullandığını ve yemini
    izledim.amca geceden istavritleri hazırlamış bir gazete kağıdını itinalı yerleştirmiş ve bir mermi gibi dizmiş.yemliyi sallıyor mantarsız çift iğne ve yavaş yavaş çekiyordu ve her çekişinde inan balık geliyodu.yani koca sahil toplasan o amcanın tuttuğunu kadar tutamamıştı.o an anladım ki birazda bilgi işi bu...

18. cesiniay

cesiniay Cengiz

Favori Kamış:
    Sıweıda golıhat 4.20
    Favori Makine:
    Okuma DT60
    En İyi Avı:
    Lüfer,Kefal,İstarvit
    menekşeden floryaya doğru bu mümkün olabilir. ancak biraz biraz daha git yeşilköye, oradan dene sıyıtma ile dene .çok takım kaybedersin avcılarda olabilir.tekne tutabilirsen avcılar açıktan mutlaka mezgit ve istarvit alırsın

19. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Dogrudur abi :) bırde ben besmeleyle balıga basladımı ogun gusel av oluyor ama unutup besmele cekmedıysem ogun verım alamıyorum yaslı amcada kesın hatım ındırıyodur valla oltayı sallamadan :D

20. yekialem

yekialem burak

ben ne dualar ediyorum bir bilsen:)))

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.