İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Heh :) balık 10 cm.olunca balık yumurtluyormus :D 10 cm balığın nesını yiğeceksin ki arkadaş bırak büyüsün yav :(

2. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    Şimdi.....bu galata köprüsü neymiş öyle arkadaşya...yaklasık 15 senedir balık tutarım hayatımda ne gittim balık tutmaya nede merak ettim ne cıkıyor diye...evimede sokmam ordaki balıgı...öyle oltayı bırak ee balık gelcekki cekeceksin..bana göre balıgı calısarak alacaksın taraya taraya...neyse bir digeride bu cinekop yasagınıda en usta adamlarında taktıgını görmedim kimsede kusura bakmasın...haa burda duyarlı olan abileri,arkadaşları tenzih ederim...ama gözümle gördüklerimde bunlar parmak kadar yapragı balık diye alıp kovaya atanlara yuhhh olsun..kaldıki bilmem kac senenin balıkcıları bunlar.....birde bu bogazda bilmem kac yüz tane tekneye eylem yapanlara tek lafım 3 sene sonra tutacagınız balık pantolon balıgıdır...onu tutar bol bol kendınız yersınız....

3. janavar

janavar fatih

Favori Kamış:
    carizma
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    palamut 1,300 kg
    PANTOLAN BALIĞI deyince aklıma geldihihi 1,5 ay önce sabah suyuna yenikapıda ydık adamın biri 18 mt. tekneyle açıktan geziyodu bağırdı kıyıya gel burda pantolan balığı vardiye aynen cevap verdim sende gel aynısı bende de var sustu kaldı:thumb:

4. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    iyi yapmıssın dostum

5. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    galata sabah 9-10 gibi cinekop palamut istarvit ne alabilirim hangisi

6. yorgunn

yorgunn ömer

Favori Kamış:
    ferrare
    Favori Makine:
    okuma daiwa banax
    En İyi Avı:
    35 kg turna
    arnavutköy tarafını bilen varmı bugün balık nasıldı

7. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    Kuleli 'de bugün yemli ile balık vardı denilemez. Saat 4-5 civarı kayalıklardan çok güzel rapala ile lüfer aldılar. Fakat benim kamış 4.50 olduğu için sığamadım pek oraya... 3 5 kişi akşam yemli ile çekti fakat 4-5 saatte çıkan balık sayısı 5-6 tane. Forum'da üye olan bir abi ile tanışmam ve güzel vakit geçirmem yanıma kar, çaldırdığım takım çantası ile balık alamamam ve malzemeciden yediğim kazıklar yanıma zarar olarak kaldı.
    Murat abiye Saygılar,

8. ozancem

ozancem ozan cem

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    lüfer
    arkadaşlar rapor vereyim bugün vaniköye gittim yemli denedim sonuç sıfırdı yine, 5.30-9.30 arası denedim yanımdakilerde alamadı, toplam iki parça balık aldı o kadar kişi, dönerken kuleliye uğradım ordada durum vahimdi, ordan kuzguncuk ve paşalimanına yöneldim orda olta atan bile yoktu...durum budur sanırım bende bir sorun var:)

9. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    ewet sorun troller banghead

10. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    arkadasım vanıköy,yalıköy,manıköy karsıyı bilemem ama evet nedense dikkat ettim bu balık
    1-gece çok güzel yapıyor
    2-karaköy,galata,unkapanı civarında cok yogun yapıyor..
    dün gece ben gecen gecceden kalma sabahladım + bırde öglen çapari yaptı 3-lü 5 li çinekop derken aksam o yorgunlukla nasıl eve kendımı attıgımı bilmiyorum bide onu dıyodum o yuzden dün gece gidemedim bizim arkada 114 tane almıs bır baska dostum 57 tane almıs ve dıkkat ettım yemlıye gelen balık caparıye gelenden buyuk ;)
    yani lafın kısası balık halıçe yakın yerde gezınıyor bunun nedeni ise bence suyun sakın ve kucuk balıgın yanı yemının içeri girmesi ve takibi diyorum benım kanımca herkese rast gele ...

11. murat303

murat303 Murat

Favori Kamış:
    4.20 Shimano Nexave BX TE Surf
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra CI4 5500 XSA
    En İyi Avı:
    52cm Kofana/ Dragos'tan
    Yaklaşık 6 senedir forumda yer almama rağmen, ilk defa bir üye ile karşılaşıp sıcak temas kurma fırsatı yakaladım. Balık avı asla tek başına çekilmiyormuş. Balık olmasa da temiz ve soğuk hava bir dost kazandığım için ben de çok mutlu oldum. Volkan arkadaşımın çantasına çok üzüldüm. Geçen sene benim de başıma böyle bir olay gelmişti. Arabanın camını kırıp arka koltukta duran(bagaja sığmayan surf kamış) Üsküdar da sahilden çalınmıştı. Arkadaşlar son zamanlarda bu tip olayları çok sık duyuyorum. Siz balıklarla mücadele ederken bu işten çıkar bekleyen densizler çanta, olta, makina v.s. peşindeler. Lütfen balığa giderken yanınıza tüm malzemenizi götürmeyin, veya en azından yanınızdaki arkadaşlara göz kulak olması konusunda işbirliği yapan. 10-15 gün önce Üsküdar Şemsipaşa da adamın kovasından 2 lüfer çalmışlar.Adam 4 lüfer çekmiş 5. yi kovaya götürürken bir bakmış 2 tane. Lüferin adedi 35-40 TL.
    Saygılarımla balık dostları.

12. vinchenzo

vinchenzo Gürkan

Selamın Aleyküm..
    TİMUR Hocaaa,,,
    Videonu seyrettim ve dikkat ettim, milletin makaralarında yeşil mavi renkli sarımlı misinalar var!!!
    Bunlar ne?
    Örgü tarzı misinalar mı?? Yoksa normal ama renkli misinalar mı??

13. uurproject

uurproject Uğur

Favori Kamış:
    Shakespeare
    Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Lüfer
    ==

o gece ve ertesi gunun aksam uzeri bende timur abi ile birlikteydim , gercektten timur abinin soyledigi zaman diliminde av veriyor , misinalara gelince orgu degil sadece renkli misinalardi en azindan benim gorduklerim.

14. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Ava saat 6'da başladım Tarabya'da, 3 adet palamut, 3 adet iri istavrit. Başka palamut alan olmadı. (kırçıllı 2/0 tekne çaparisi kullandım kıyıdan! :) 0,60 köstek)

Ayrıca bayram tatilinde bir organizasyon yapalım??? hem tanışma hem av

15. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    gecen gün karakoyde saniyelik hatta ne saniyeligi saniselik bir olayda yaw arkamı dondum arkadas kovayı cantayı kenara aldı demeye kalmadı 4 tl lık PELIKAN mavı beyaz rapalamı yürütmüşler sülalesine varıncaya kadar küfür yedi o 4 tl için bu kadar küfürü yedi ya :) ben baska bişey demiyorum ne diyebilirim ki başka basit insanmış.kendini tanıyamamış insandan ne beklersinizki yaaaaaa...heh

16. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Dün akşam ilk emirgan iskeleden yemli denemesi yaptık.Saat 17:30 - 18:00 arası 4 parça balık aldık,baktık sonra hiç vuruş yok Kalendere gittik.1 parça da orada aldık.saat 10:00 gibi avı sonlandırdık.Yani özetle keyfi yoktu.Herkese rastgele...

17. 29519

29519

Arkadaşlar balık gece 22 den sonra daha güzel yapıyor az sabredin.

18. EDİRNE 34

EDİRNE 34 mecit

En İyi Avı:
    LÜFER AYNALI SAZAN 10 KG
    kabataş

Doslar uzun bi zaman sizlerden uzak kaltık bazı nedenlerden ötürü kısmetse bu aksam kabatasta oltalarımızı suya bırakmayı düşünüyoruz umarız ki sizdegerli doslarlada karsılasırızzzzz:) :)

19. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ceyhun kardes kısmetse balıktayım 3,4 gunu ...tanısırız allah nasıp ederse

20. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    valla üstad ben katılırım hemde mangalımızı nevalemızıde alır ;) guzel bır ortam ve guzel bır av yaparız tabi ıyı olur haberlesırsek yapalım böle bır ortam ben hazırım ;)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.