Akıllı kişinin hali bir başka: En sonda sorulsa da; önce yemek. Nitekim en önemli soru en sona saklanır. Nisan sonu. Adalar. Muhtemelen hiç birşey. Farketmez, nasılsa balık tutulamayacak. Not: Muhabirler haber kaynağını açıklamaya zorlanamaz.
Sağ ol Nuri abi Nisan sonu yapılacaksa ben katılamayacağım demektir Ben de sonrakine saklarım artık hevesimi
Hele dur, hemen yüzünü dökme ablaci. Yaparız birşeyler. "Sipariş usulü org tarihi ayarlanır." Umarım sevgili arkadaşın delikız beni giyotinle idam etmez .
Taa Erzurum'dan İstanbul'daki organizasyona müdahale edebiliyorsan Nura abi, ben buna yalnızca "pes" derim. Hem de yıldırzlı "pes" Gerçi, son katıldığım org.'a semaver yollamışlığını düşününce, senden her şeyi bekleyesi geliyor insanın O giyotini bırakalı çok oldu. Şimdi kulaktan siyanür veriyor
Teveccühünüz efendim. Hep bir "yıldızlı pes"imin olmasını arzulamıştım. Kadir bilen dostlar onu da lutfettiler. Umarım daha niceleri bu kardeşinin kıymetini geçte olsa anlama basiretini gösterirler. Sağ olunuz. "On parmağında yüz marifet var" dediğimde, nedense çok kızar bana.
Evet arkadaşlar bayağıdır bir organizasyona katılmak kısmet olmadı. İNŞAALLAH bu sefer çalışmadığım bir pazar gününe denk gelirse kısmet olursa bende katılırım.
Ist.organizasyonu Iptalmi Oldu.? Arkadaşlar,dört gözle beklediğimiz istanbul organizasyonu iptalmi oldu.Yoksa yapıldıda benmi kaçırdım, yoksa ertelendimi.? hani piknik, ailece falan diye konuşulunca iyice iştahımız kabarmıştı valla.
Arkadaşlar bakıyorum istanbul dışından, site üyesi arkadaşlar biraraya gelip kendi organizosyonlarını kendileri yapıp bizleri kıskandırırcasına resimlerini siteye koyuyor bizlerde şahsen ben, hem tebrik ediyorum, açıkcası bir tarafdan da kıskanıyorum. bizde tez zamanda bir organizasyon yapsak diyorum, Balığı bahane edip şahane bir organizasyon düzenleyelim. Ne dersiniz.
Terk edildik, yönetimsiz kaldık, hiç sesleri çıkmaz oldu, hani nerde Sennur Hn. çıt yok, başı boş elimizde oltalarımız İstanbul kıyılarında dolanır olduk Neyse, yapacak bişey yok, görünürde Org. yok, o zaman kendi Org. planlamanın vakti gelmiştir. 2 araba önümüzdeki hafta sonu Çanakkaleye DENİZE gidiyoruz diye kandırdım herkesi, Cuma günü yola çıkıyoruz, Pazar dönüş. DENİZE gittiğimiz kesin de, ben aslında daha çok yalnız olmayayım diye ayaklandırdım herkesi, ben oltamı düşünmekteyim gider gitmez Cuma akşamı alıcam oltamı elime