İstanbul Organizasyonu 1 Mart 2009

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

?

Organizasyonun hangi avlakta yapılmasını istersiniz?

Anketin kapanma tarihi 22 Şubat 2009.
  1. Üsküdar

27,8%
  2. Beşiktaş

13,9%
  3. Emirgan Çınaraltı

29,1%
  4. Emirgan Tokmakburnu

22,8%
  5. Vaniköy

21,5%
  6. Kuruçeşme

19,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Onlar öncedendi abla Ayıp ediyorsun gelip beraber kova doldurcaz :):):)...

2. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Alp seni zor tanıdım, bayaaa bi değişiklik var sende :D

3. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar,

Sevgili Süheyl ağabeyin açmış olduğu konuda organizasyon için istekli olunduğu sizler tarafından belirtildi.

Bu nedenle 1 Mart 2009 tarihi için bir organizasyon düzenleyelim diyorum. 1 Mart tarihini seçmemin nedeni, her zamanki gibi hem hazırlığınızı yapabilmeniz hem de ay başı olduğundan para sıkıntısı da çekmemeniz içindir.

Organizasyon kıyıdan gerçekleştirilecektir ancak ben bunun için kesin olarak bir yer tayin etmedim. Bunu anketi oylayarak birlikte kararlaştıralım. Ancak ankete eklenecek olan yerler, üşündüğünde gidip çay içilebilecek kafelerin olduğu yerlerdir. Yanımızda çocuklarımız da olabilir, ihtiyaçlar doğabilir. Bu nedenle bu tip yerleri tercih ederek anketi maddeliyorum. Bununla ilgili önerisi olan varsa ankete ilave edebiliriz. Ancak yine, bizim gibi kalabalık bir grubun ihtiyaçları düşünülerek yapılacak öneriler olmasına dikkat edelim.

Aynı anda birden fazla şıkkı oylayabilirsiniz.

Organizasyona katılmayacak olan arkadaşlarımız lütfen anketi oylamasınlar.

ANKETİMİZ 22 ŞUBAT 2009 TARİHİNDE OTOMATİK OLARAK KAPANACAKTIR.

Yemek konusunu çoğunlukla yaptığımız gibi evden kendimiz getirerek, açık büfe şeklinde halletmek uygun olur diye düşünüyorum. Hem bu şekilde keyifli de oluyor.

Bu konudaki fikirlerinizi, yine bu başlık altında iletirseniz, hepimizin isteğine uygun bir organizasyon gerçekleştirebiliriz.

Hadi bakalım, hayırlı ve uğurlu olsun. :)

Listemiz;

1. Simendifer
    2. Süheyl Başak
    3. Süheyla Başak
    4. miccron
    5. smyrna
    6. Ender ve ailesi
    7. Alparslan
    8. Ender (d1ablo)

Son düzenleme: 9 Şubat 2009
  4. d1ablo

d1ablo ender

En İyi Avı:
    izmarit :)
    slm arkadaşlar uzun süreden sonra fırsat bulup uğrayabildim siteye
    anladığım kadarıyla mart ayı basında bir organizasyonumuz varmıs listeye dahil olabilirmiyim :D

5. simendifer

simendifer Sennur

Oldun bile, yukarıda. ;):)

6. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Eee ne yapıcan abla onlar banlıyor ben geliyorum onlar banlıyor ben geliyorum artık onlarda bıktı banlamazlar :D :D :..

7. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    sayısı ve gr. belirsiz DARDANEL TON - LIGHT : ) + BİR YETİŞKİN MARTI ; )
    Merhaba,

öncelik ile başımdan bu hafta sonu geçmiş olan bir konuya değinmek istiyorum, ki sonrasında sizlerin düzenlemeyi düşündüğünüz organizasyona konusuna gelebilim. olta işine kısa bir süre önce başladım, kesinlik ile bir amatörüm :D onun içinde böylesi bir ortam bulmaya çalıştım kendime, ve ilk olarak ********** sayfasına üye oldum. uzun muhabbetler sonrasında 08.02.2009 tarihli tekne organizasyonlarına katıldım. bu sabah da foruma girdiğimde yeni katılan biri olarak fikrim yazdım, ama baktım ki ortamda sadece organizasyonu övenler var. bende buna karşı olarak yazdıklarım = tanışmış olduğum kişiler süper arkadaşlar olduğunu ama organizasyon olarak benim gözümde kocaman bir sıfır olduğu idi, nedenleri ise o tekneye olması gerektiğinden fazla insan alınması ve sürekli 3-4 kişinin oltalarının bir birine girmesinden dolayı tek yaptığımızın çapari ayıklaması olduğunu + sabah 7:30 gidilecek ve 16:00 da dönülecek ti, ama 08:00 gibi kalkılabildi ve saat 12-13:00 gibi birilerinin yağmur yağdığı için birinin geri dönelim denmesi ile geri dönülmesi. kişi başı 25 tl alındı - beylikdüzünden ta sarıyere gittim ve tek yaptığım bunları belirtmek ve bir daha tekne organizasyonlarına katılmiyacağımı belirtmek oldu. ve öğrendim ki üye olduğum sayfadan nedeni belirtilmeden çıkartılmışım :confused: anlamış oldum ki, sadece maddi desdek olarak kullanılmışım :mad: ve benim gibi bir kaç kişi daha var dı, kısaca sakın kimse bu sayfaya ve orda yazılı olanlara kanmasınlar, çnkü isdekleri yönünde yorum yapmayanlar anında sistem dışı bırakılıyor, lütfen arkadaşlarınıza da duyurun.

şimdi, ben sadece güzel bir arkadaş ortamı istiyorum, elimden geldiğince de tüm organizasyonlara katılmak - desdek olmak isterim - böylesi bir ortamda hem yeni dostluklar - arkadaşlıklar kurmak hemde bu ortamda esas konumuz olan olta ile balık avı ile alakalı olarak daha tecrübeli arkadaşlardan birşeyler öğrenmek isterim.

organizasyona katılmak isterim ama ankete katılamıyorum çünkü sözü geçen yerlerde hiç balık tutmadım.

selamlar / Fatih Ayan

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 9 Şubat 2009
  8. simendifer

simendifer Sennur

Fatih bey,

Yazmış olduğunuz platform ismini kaldırdım, çünkü burada diğer forumların karalanmasını istemeyiz. Onlarla olan probleminizin orada kalması ve buraya taşınmaması daha doğru olur.

Bizim de geçmiş organizasyonlarımıza bakarsanız, kimi arkadaşlarımızın çok memnun kaldığını, kimisinin de eleştirdiğini görebilirsiniz. Bugüne kadar sanıyorum iki organizasyonumuz bu şekilde olumsuz eleştiriler aldı. Ama dönüp siz de okuyabilirsiniz, bu sebeple ne kimse banlandı ne de eleştiri mesajları siteden kaldırıldı, hala duruyorlar. Durmaları da gerek, çünkü arkadaşlarımız o eleştirilere istinaden yeni fikirler geliştirip bize iletiyorlar ya da bizler o hatalarımıza bakıp yeni fikirler üretebiliyoruz. Kimse kusursuz değil. Herkes bir organizasyon için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır ama bazen aksilikler de olabilir. Her zaman kendiniz açısından değil, bazen karşınızdakinin açısından da düşünmelisiniz. Özellikle bu tip tekne organizasyonlarında olta karışmaması gibi bir durum söz konusu olamaz, zira o teknede 10 kişi dahi olsanız, akıntı varsa oltanız karışır. Her neyse, demek istediğim, böyle bir tekne organizasyonuna katıldıysanız, biraz da ılımlı olabilirsiniz diye düşünüyorum. Ancak eleştiri nedeni ile mesajlarınızın silinmesi ve banlanmanız hoş olmamış kesinlikle. Tabii bu biraz da sizin nasıl bir üslupla eleştiri yaptığınıza bağlı. Site kurallarını aşacak bir üslupla yazdıysanız banlanmanız normal ama yok düzgün ifade ile eleştirdiyseniz, dediğim gibi banlanmanız konusunda doğru bir şey yapmamışlar.

Tüm bunların dışında, şayet gelmek istiyorsanız biz de sizi aramızda görmek isteriz elbette. Avlaklar hakkında yukarıda bilgi verdim ama ayrıca eski organizasyonlara da göz atabilirsiniz, hepsi daha önce organizasyon yaptığımız yerlerdir. Kalabalık olması muhtemel avlaklardır ancak eş ve çocuklarımızla katılım sağladığımızdan, ihtiyaçlarımızı karşılamamız açısından en rahat yerler de bu avlaklardır.

Organizasyonda görüşmek dileği ile... ;)

9. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    Merhaba,

burdan isim yazmamın tek nedeni, birileri yanlışlık ile burada benim gibi kötü bir tecrübe yaşamasın, konun temeli tamamı ile forum üzerinde sadece güzel süslemeli yorum görmek istemeleri, benim yazdıklarım da aynen buraya yazdıklarımdır, sizce burda yazdıklarımda sayfadan atılacak ne var ? ben anladığım halde para için olduğunu belirtmedim dahi, başka bir yorumcu tekneyi kaça kiralamışlar - siz sadece maddi desdeklerden olmuşsunuz gibi yorumlarda bulundu. konun temeli zaten amatör balıkcılık, organizasyon düzenleniyor, nerde olacağıda belirtilmiyor başta ve boğazda düzenleniyor, 50 kişi aynı noktaya oltasını atar ise, tabiki tek olacak olan o akıntıda oltaların bir birine dolanması olur, sonrasında da biz zaten bunu tanışmak ve beraber hoş zaman geçirmek için düzenlemiştik diye cevap yazdılar - tek sorduğum ise - ozaman bunu neden baştan organizasyonu düzenlerken belirtmediniz de Organizasyonu büyük tekne ile balık avı olarak adlandırdınız oldu, sonrasında sistem dışı kaldım. neyse, konu zaten bu sabah kapandı ve dediğiniz gibi buraya taşımaya gerek yok, sadece başkalarının zamanı boşa harcanmaması için uyarmak istemiştim, hepsi bu.

1 Mart Organizasyonuna katılmak isterim, benim de ismimi listeye eklerseniz sevinirim, katılmak için herhangi bir ücret talep ediiyor mu ? işim nedeni ile istanbul dışında olmaz ise kesinlik ile katılicam.

selamlar / Fatih

10. simendifer

simendifer Sennur

Fatih bey,

Adınızı bu mesajı yazdıktan sonra listeye ekleyeceğim. Bu tekne organizasyonu olmadığı için herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Tekne organizasyonlarımızda da ücreti önceden almıyoruz zaten, teknede herkesin önünde toplayıp tekneciye teslim ediyoruz. Aramızda olmanızı ve sizinle bu konular hakkında daha detaylı görüşmeyi ayrıca isterim. Adınızı listeye ekliyorum, dilerim organizasyona gelebilirsiniz ve sizinle tanışabiliriz. Keyifli paylaşımlar dilerim. :)

11. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar,

Sevgili Süheyl ağabeyin açmış olduğu konuda organizasyon için istekli olunduğu sizler tarafından belirtildi.

Bu nedenle 1 Mart 2009 tarihi için bir organizasyon düzenleyelim diyorum. 1 Mart tarihini seçmemin nedeni, her zamanki gibi hem hazırlığınızı yapabilmeniz hem de ay başı olduğundan para sıkıntısı da çekmemeniz içindir.

Organizasyon kıyıdan gerçekleştirilecektir ancak ben bunun için kesin olarak bir yer tayin etmedim. Bunu anketi oylayarak birlikte kararlaştıralım. Ancak ankete eklenecek olan yerler, üşündüğünde gidip çay içilebilecek kafelerin olduğu yerlerdir. Yanımızda çocuklarımız da olabilir, ihtiyaçlar doğabilir. Bu nedenle bu tip yerleri tercih ederek anketi maddeliyorum. Bununla ilgili önerisi olan varsa ankete ilave edebiliriz. Ancak yine, bizim gibi kalabalık bir grubun ihtiyaçları düşünülerek yapılacak öneriler olmasına dikkat edelim.

Aynı anda birden fazla şıkkı oylayabilirsiniz.

Organizasyona katılmayacak olan arkadaşlarımız lütfen anketi oylamasınlar.

ANKETİMİZ 22 ŞUBAT 2009 TARİHİNDE OTOMATİK OLARAK KAPANACAKTIR.

Yemek konusunu çoğunlukla yaptığımız gibi evden kendimiz getirerek, açık büfe şeklinde halletmek uygun olur diye düşünüyorum. Hem bu şekilde keyifli de oluyor.

Bu konudaki fikirlerinizi, yine bu başlık altında iletirseniz, hepimizin isteğine uygun bir organizasyon gerçekleştirebiliriz.

Hadi bakalım, hayırlı ve uğurlu olsun. :)

Listemiz;

1. Simendifer
    2. Süheyl Başak
    3. Süheyla Başak
    4. miccron
    5. smyrna
    6. Ender ve ailesi
    7. Alparslan
    8. Ender (d1ablo)
    9. Fatih (SNOOPY)

12. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    belirtmiş olduğum gibi, işim ile alakalı bir aksilik olmaz ise kesin gelmiş olurum, işimden bana kalan zamanlarımda (kalırsa:eek: ) her fırsatta oltam ile balık nasıl yakalanmaz elimden geldiğince kıyıdakilere bunu gösteriyorum. onun için gelebildiğimde orda diğer amatör arkadaşlara beni örnek gösterebilirsiniz, (bakın arkadaş böyle yapmiyacaksınız diye :D ) ama umarım o esnada da bana nasıl yapılması gerektiğini az da olsa gösterebilirsiniz :rolleyes: geri kalan konularıda, sizinde belirtmiş olduğunuz gibi detaylı olarak o gün konuşuruz.

bir sorum olacak - sayfanız nerdeyse o diğer yer ile - nerdeyse aynı ? bir bağlantı var mı ? ?

13. simendifer

simendifer Sennur

Hayır hiçbir bağlantımız yok. Tanışmıyoruz da kendileri ile. :)

Bu arada herkes size yardımcı olacak, malzemelerini de paylaşacaktır merak etmeyin. Organizasyonlarda herkes birbirine yardımcı oluyor. :)

14. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    Çok teşekkürler ama bu önceki arkadaşlar bu sonradan zaten tanışmak için bir araya gelmiştik Oraganizasyonları için öncen alınmasını gerekli olan malzeme listesi bildirmişlerdi, bir sandık dolusu ne işe yaradığını bilmediğim malzemem var - bir gösteren olur ise sevinririm :) , ben oraya tezgah bile açarım isterseniz, nasılsa bu malzemelerin çoğunun ne işine yaradığını bilmiyorum :D ama görüntü o ki, hoş bir ortam var :)

15. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    şu an için o tarihe vardiyam musait değil ama ayarlayabilirsem bende bi süpriz yapabilirim ;)

16. simendifer

simendifer Sennur

Yaşasııııın, heyoooooo, yuppiiiiiiiiiiiii. :p:p "Belki" bile güzel haber. Biz senin İstanbul organizasyonlarına gelebilme ihtimalini sevdik Mustafa ağabey. :)

17. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    2 seneyi geçti sanaldan reale dökelim dimi gariii;)

beni düşündüren bir diğer şeyde yeni kapıdan org yapılacak yere ulaşmak bitmeden ulaşırım heralde:p bi yer belli olsun bakalımda ;)

18. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    Merhaba,

Ben Beylikdüzünden kısmet olur ise gelicem, sizi ve yol üzerinde gelmek isteyen arkadaşlar olur ise alabilirim / Fatih

19. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ilgin için teşekkürler fatih kardeşim:) 3gün öncesinden vardiya durumunu netleştirip duruma göre org yerine ulaşım için bilgi alacağım tekrardan teşekkürler :)

bu arada sende hoş geldin

20. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    Hoşbulduk, teşekkürler :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.