İstanbul Organizasyonu 1 Mart 2009

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

?

Organizasyonun hangi avlakta yapılmasını istersiniz?

Anketin kapanma tarihi 22 Şubat 2009.
  1. Üsküdar

27,8%
  2. Beşiktaş

13,9%
  3. Emirgan Çınaraltı

29,1%
  4. Emirgan Tokmakburnu

22,8%
  5. Vaniköy

21,5%
  6. Kuruçeşme

19,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    sayısı ve gr. belirsiz DARDANEL TON - LIGHT : ) + BİR YETİŞKİN MARTI ; )
    Sennur Hanım,

sadece istanbul da mı Organizasyon düzenliyorsnuz ? örneğin burdan bir kaç araba toplanıp grup olarak mesela saroz körfezine c. tesi - pazar gibi organizasyonlar düzenleniyor mu ?

2. simendifer

simendifer Sennur

Arabası olan arkadaşlarla koordine olunursa elbette yapılıyor. Böyle bir Tekirdağ organizasyonumuz olmuştu mesela, oradaki ağabeylerimiz de (biz mahşerin üç balıkçısı diyoruz) bizi çok güzel ağırlamışlardı. Çok keyfiliydi.

Ama bir Mürefte organizasyonumuz vardı mesela o da tam bir fiyaskoydu. Minibüs kiralanmıştı, yol çok uzun geldi, kimse organizasyondan bir şey anlamadı. Sadece kısa süre içinde de olsa bir arada olabilmekle avunduk.

Ama dediğim gibi iyi bir koordine ile olabilir. ;):)

3. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    süper olurdu, ben bu aralar düşünüyordum çanakkale tarafını, c. tesi sabahında erkenden yola çıkmayı, hem c. tesi balık tutmayı, geceyi bir pansiyonda geçirip ertesi günde oltam ile bir gün geçirip akşama doğruda geri dönmeyi.

4. dede

dede kema ldede

arkadaşlar tokmak burnunu listeden çıkarın nedenine gelince

oto park sorunu

balık şu an orda yok

vc ihtiyacını karşılıyamazsınız

benim size önerim

kalender

kuruçeşme

aşiyan

bnu üç yerde oto park sorunu biraz daha azdır

5. simendifer

simendifer Sennur

Kemal ağabey, Tokmakburnu Çınaraltı'nın hepi topu 100 mt. ilerisi oluyor. Çınaraltı camiinin wc'si müsait ve aynı zamanda orada cafeler var her türlü ihtiyaç giderilebilir. Hemen aynı sokakta 2 tane bakkal var ve camiinin arkasında da otopark mevcut. Benim asıl avlağım Çınaraltı olduğu için orayı çok iyi biliyorum.

Kalender'de ihtiyaçlar yönünden daha şanssızız. Orada sadece bir cafe var o kadar. Kuruçeşme olabilir aslında, her zaman gittiğim yeri neden yazmamışım anlamadım. :) Bilinçaltımda bıkmışım herhalde oradan. :p

Aşıyan hakkında ise bir fikrim yok.

Kısacası şöyle özetleyeyim, büyükler hadi bir şekilde idare ederiz de, çocuklar için mutlaka ihtiyaçların giderilebileceği, korunaklı yerleri tercih etmek zorundayız. :)

6. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    selam arkadaşlar,emirgan çınaraltı olursa bende varım karşı malesef zor

7. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    Selam sennur.. Bu org.tekneden yapsak diyorum..

8. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    Ben tanıyordum kendilerini ama bu dakka itibarı ile istifa etmiş bulunuyorum o arkadaşların sitesinden))

9. simendifer

simendifer Sennur

Kısa sürede tekneden biraz zor olur Tayfun. Listelerin hazırlanması, teyid edilmesi, telefon numarası bırakmayan arkadaşlara ulaşılması v.s. kolay gibi görünsede esasen vakit alıyor. Genellikle de tekne, ardından kıyı ve ardından yine tekne şeklinde yapmaya çalışıyoruz. Çünkü herkes tekne organizasyonlarına katılmaktan hoşlanmıyor. O nedenle hem tekne organizasyonu seven arkadaşlara hem de kıyı balıkçılığını seven arkadaşlara hitap etmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki organizasyonumuz muhtemelen tekne ile olacaktır. :) Tabii arada bir piknik buluşması olmaz ise. Çünkü öyle bir istek de tekne organizasyonu öncesinden beri dile getiriliyor. :)

10. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    Fatih kardeşim sana kesinlikle katılıyorum ve bu dakka itibarı ile o siteden istifa ettim ve üyeligimi sildirdim.. Bu kadar demokratik olmayan bir ortam gördüm ve hayretler içinde kaldım.. Adamlar eleştiriye hak aramaya karşılar malesef..

11. simendifer

simendifer Sennur

Ne diyeyim hayırlısı olsun herkes için. Son 3 gün içerisinde oradan ayrılan 3. kişisin ama daha öncesinden de orada sorun yaşayıp buraya gelen arkadaşlarımız olmuştu. Dediğim gibi hayırlısı olsun, herkes nerede olmaktan mutlu oluyor, keyif alıyorsa orada olsun elbette. Onlara da platformlarında başarılar dilemek yakışır bizlere. Oluyor böyle şeyler. :)

12. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg

13. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    Ben ordan ayrılmadanda sizlerle oldum sennur..Beni bu gruptaki arkadaşlar beni uyardılar.. şimdi anlıyorum onları..

14. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Sennur hanım.

Hani geçen yaz ortaköyde bir yerde yapmıştık ya, orasını seçeneklerde göremedim sanki.

15. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    Fatih kardeşim sitede gelmek isteyen arkadaşlar olursa bu tip bir organizasyona bende katılmak isterim...

16. simendifer

simendifer Sennur

Orası Kuruçeşme'ydi. Kemal ağabey de söyledi bugün ama ben neden atladım orayı inan bilmiyorum. Her zaman gittiğim yer ama aklımdan çıkmış tamamen. Ankete ekleyebilirim aslında ama oy kullanmış olan arkadaşlar, tekrar orayı oylayamazlar. Dur yine de ekleyeyim, olmazsa "oy kullandım ama Kuruçeşme de olur" diyenler ban mesaj atarlar. Ya da ben onlara mesaj atarım önce haberleri olsun. :)

17. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    Benide eklermisin listeye sennur..İyi geceler

18. simendifer

simendifer Sennur

Tamam Tayfun ekliyorum. Sana da iyi geceler. :)

19. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar,

Sevgili Süheyl ağabeyin açmış olduğu konuda organizasyon için istekli olunduğu sizler tarafından belirtildi.

Bu nedenle 1 Mart 2009 tarihi için bir organizasyon düzenleyelim diyorum. 1 Mart tarihini seçmemin nedeni, her zamanki gibi hem hazırlığınızı yapabilmeniz hem de ay başı olduğundan para sıkıntısı da çekmemeniz içindir.

Organizasyon kıyıdan gerçekleştirilecektir ancak ben bunun için kesin olarak bir yer tayin etmedim. Bunu anketi oylayarak birlikte kararlaştıralım. Ancak ankete eklenecek olan yerler, üşündüğünde gidip çay içilebilecek kafelerin olduğu yerlerdir. Yanımızda çocuklarımız da olabilir, ihtiyaçlar doğabilir. Bu nedenle bu tip yerleri tercih ederek anketi maddeliyorum. Bununla ilgili önerisi olan varsa ankete ilave edebiliriz. Ancak yine, bizim gibi kalabalık bir grubun ihtiyaçları düşünülerek yapılacak öneriler olmasına dikkat edelim.

Aynı anda birden fazla şıkkı oylayabilirsiniz.

Organizasyona katılmayacak olan arkadaşlarımız lütfen anketi oylamasınlar.

ANKETİMİZ 22 ŞUBAT 2009 TARİHİNDE OTOMATİK OLARAK KAPANACAKTIR.

Yemek konusunu çoğunlukla yaptığımız gibi evden kendimiz getirerek, açık büfe şeklinde halletmek uygun olur diye düşünüyorum. Hem bu şekilde keyifli de oluyor.

Bu konudaki fikirlerinizi, yine bu başlık altında iletirseniz, hepimizin isteğine uygun bir organizasyon gerçekleştirebiliriz.

Hadi bakalım, hayırlı ve uğurlu olsun. :)

Listemiz;

1. Simendifer
    2. Süheyl Başak
    3. Süheyla Başak
    4. miccron
    5. smyrna
    6. Ender ve ailesi
    7. Alparslan
    8. Ender (d1ablo)
    9. Fatih (SNOOPY)
    10. Tayfun (tcomak)

20. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    Merhaba Tarkan,

aslında çok iyi insanlar da var aralarında yok değil ama kuruluşun esas amacı kendileri için düzenlemeyi düşündükleri Organizasyon için maddi imkan sağlamak. Organizasyon sonrası (sabahı) özellik ile bekledim bakalım ne yorumlar gelecek diye, yorumları yapanlar hep bilindik kişiler, Organizasyonu yapanlar ve sürekli OOOO şöyle süper oldu, böyle başarılı oldu vs. vs. dedim allah aşkına o tekne üzerinde mırıl mırıl konuşanlar nerde ya ? doğrudur, bi kakara kikiri vardı teknede ama düzenleyenler arasında bir grup vardı ve baya bi kendileri eylendi. halbuki baştan verilen vaadler, 3 tane bu iin ustası üstad var, yardımcı oluyorlar, şöyle oluyor vs. vs. ama icraat kısmında yanmda getirmiş olduğum diğer amatör arkadaşım ile baş başa çapari nasıl ayıklanır onu çözmeye çalıştık. sonrasında bende gayet net bir şekilde foruma katıldım ve Organizasyon ile alakalı fikrimi söyledim, önce bir kaçı cevap vermeye çalıştı ama yazdıklarım karşısında verebilecek cevapları kalmayınca bir baktım sistem dışı edilmişim, demek ki kimin sesi çıksa anında sistem dışı kalıyor, onun içinde yeni katılan biri aynı benim gibi bir bakıyor siteye, oooo süper, adamlar işi biliyor, tüm organizasyonlar süper geçmiş, özel avlakları var, kimse bilmiyor - hep hep süper yorumlar ama sonraısnda anlıyosun ki hepsi kendileri, okadar özel avlakları vardı ki, kıyıdan olta atanların oltaları ile bile bizimkiler bir birine giriyordu, kıyıdakiler artık bağırmaya başladı çekin şu tekneyi şurdan diye :D

neyse, doğru demek ki zaman içinde herzaman su üstüne çıkıyor, bir ben olmadığıma göre:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.