İstanbul Organizasyonu 1 Mart 2009

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

?

Organizasyonun hangi avlakta yapılmasını istersiniz?

Anketin kapanma tarihi 22 Şubat 2009.
  1. Üsküdar

27,8%
  2. Beşiktaş

13,9%
  3. Emirgan Çınaraltı

29,1%
  4. Emirgan Tokmakburnu

22,8%
  5. Vaniköy

21,5%
  6. Kuruçeşme

19,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Biliyorum ve anketin son ucunuda merakla bekliyorum,eğer Emirgan tarafı olursa benim gelmem açısından daha kolay olur ama kartalada gitseniz geleceğim.:D :D

2. simendifer

simendifer Sennur

Yalnız, Emirgan olursa ikinci kez aynı yerde buluşmuş olacağız. :p

3. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    OLsun aynı masalarda oturur çay içeriz,tabi bol bolda çapari koparırız.:D :D
    Tanıdık olupta bu organizasyona gelmiyeni zaten kara listeye alacağım.:D

4. TUNA

TUNA Tuna Önder

Balıkçı büyüklerim, kardeşlerim; buradaki işlerimi halledemediğimden ötürü organizasyona katılamayacağım. Sayın yöneticimizden ricam beni bu seferlik affetmesi. İnşallah bir sonraki organizasyona katılırım.

5. mavii

mavii ramazan

Slm arkadaşlar.Daha önce buraya üye olmakla birlikte üzülerek belirteyim hiç bir faaliyete katılmadım.buna katılmayı çok istiyorum ama bana oldukça uzak kalıyor malesef yinede son güne kadar haber vericeği inş.

6. simendifer

simendifer Sennur

Kısmet diyelim Tuna, bir dahakine görüşürüz bir mani çıkmazsa. :)

Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız gelebilirseniz. :)

7. kamilabi34

kamilabi34 kamil

Favori Kamış:
    daiwa 2000 serisi daiwa kamış
    En İyi Avı:
    sazan 2 kg
    organizasyon

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim organizasyona inşAllah bir aksilik çıkmazsa gelirim geçengün yaban tv de balıkçı teknesinden av yaptılar çok bereketli geçmiş öyle organizasyonlar yapılırsa bilgim olursa sevinirim herkeze selamlar

8. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Geçtiğimiz haftalardaki durmayan sağnak yağışlar nedeniyle oltamla bağım kopma aşamasına geldi.Ben bu org şiddetle katılmak istiyorum.Fakat ankete alınan yerlerde hiç avlanmadım.Bende çay bahçesi ve otoparkı olan bir yer tercih ederim.Benim için nefes alma ve terapi niteliği taşıyan balık avına bu gibi bir organizasyon renk katacaktır.İsmimi listeye eklemek ve ankete oy verip bilmediğim yerler hakında tercih yapmak istemiyorum.Listede olmayan üyelerinizi avlağınızdan kovmazsanız :) gelmeyi ve sizlerle tanışmayı istiyorum.

9. cılgın_cocuk

cılgın_cocuk süleyman

slm ya 18 şubatta beşiktaşa gidilen fotolar yok mu fotolara bakıyorum bulamıyorum yardım ederseninz memnun olurum

10. cılgın_cocuk

cılgın_cocuk süleyman

18 şubat fotoları nerede??

11. simendifer

simendifer Sennur

18 Şubat'ta organizasyon yoktu ki fotoları olsun güzel kardeşim. Sen yanlış foruma geldin sanırım. :) Gerçi hiçbir forum Çarşamba günü organizasyon yapmaz ama sen bir bakın istersen. :)

12. simendifer

simendifer Sennur

Listede adınızın olup olmaması hiç sorun değil. Hatta konuya hiç yazmasanız bile gelebilirsiniz elbette, mutlu oluruz. :) Hem gelin de tanışalım artık. :)

13. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar,

Sevgili Süheyl ağabeyin açmış olduğu konuda organizasyon için istekli olunduğu sizler tarafından belirtildi.

Bu nedenle 1 Mart 2009 tarihi için bir organizasyon düzenleyelim diyorum. 1 Mart tarihini seçmemin nedeni, her zamanki gibi hem hazırlığınızı yapabilmeniz hem de ay başı olduğundan para sıkıntısı da çekmemeniz içindir.

Organizasyon kıyıdan gerçekleştirilecektir ancak ben bunun için kesin olarak bir yer tayin etmedim. Bunu anketi oylayarak birlikte kararlaştıralım. Ancak ankete eklenecek olan yerler, üşündüğünde gidip çay içilebilecek kafelerin olduğu yerlerdir. Yanımızda çocuklarımız da olabilir, ihtiyaçlar doğabilir. Bu nedenle bu tip yerleri tercih ederek anketi maddeliyorum. Bununla ilgili önerisi olan varsa ankete ilave edebiliriz. Ancak yine, bizim gibi kalabalık bir grubun ihtiyaçları düşünülerek yapılacak öneriler olmasına dikkat edelim.

Aynı anda birden fazla şıkkı oylayabilirsiniz.

Organizasyona katılmayacak olan arkadaşlarımız lütfen anketi oylamasınlar.

ANKETİMİZ 22 ŞUBAT 2009 TARİHİNDE OTOMATİK OLARAK KAPANACAKTIR.

Yemek konusunu çoğunlukla yaptığımız gibi evden kendimiz getirerek, açık büfe şeklinde halletmek uygun olur diye düşünüyorum. Hem bu şekilde keyifli de oluyor.

Bu konudaki fikirlerinizi, yine bu başlık altında iletirseniz, hepimizin isteğine uygun bir organizasyon gerçekleştirebiliriz.

Hadi bakalım, hayırlı ve uğurlu olsun. :)

Listemiz;

1. Simendifer
    2. Süheyl Başak
    3. Süheyla Başak
    4. miccron
    5. smyrna
    6. Ender ve ailesi
    7. Alparslan
    8. Ender (d1ablo)
    9. Fatih (SNOOPY)
    10. Tayfun (tcomak)
    11. Alihan
    12. Kemal ağabey (dede)
    13. Yunus (unisef)
    14. Diren
    15. Gürol ağabey
    16. Mustafa ağabey (Bandırmalı) Belki
    17. Suatreis
    18. Tuna
    19. İbrahim (crazybluee)
    20. Gökhan (Mavigök)
    21. Aykut (aykutkilitcioglu)
    22. Alper (alperalp4)
    23. Agah Tuncay (agah.agah)

Son düzenleme: 20 Şubat 2009
  14. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Yer belli olsunda gelicem/gelicez İnşallah :)

15. aykutkilitcioglu

aykutkilitcioglu aykut

Favori Kamış:
    shımano kamış gs9 daiwa makinem var.
    En İyi Avı:
    1980de hirfanlı barajında sudak 7kilo civarı
    sevgili site izleyen ve sakinleri çok değil 3.5 ay önce hafta sonları hadi balığa gidelim derken ordan burdan derken komşu kahve pazarcı bakkal bakmışsın bir münübüs dolmuş.verv elini kuruçeşme.termoslar açılr çaylar mis gibi arkamızda erguvan ağaçlarının dalında zannettiğimiz bülbül sesleri ve hareket beşler.hiç birimizde sitemizde yazılan takım taklavat yok.0.18bedene dizilmişyeşil sim(11no iğne(ucuzsingapur yada yerden toplama)veryansın denize kovalar dolar herkese yettiğinde dururduk.bence biraz insanlar eyleme susadı ama paraları yok.bu önemli.katılımın çok olacağını sanmıyorum çünki gidiş geliş konusunda yardımcıolunacağı yazılırsa eminimki hem sitenin bire bir reklemı ve paylaşımcı olduğu kanıtlanır ve daha çok insana ulaşılıp gelecekte onların şekillenmesinde sizin isimsiz kahramanlar sıfatında anılmanızsağlanır ve sizde misyonunuzun bu bölümünü torunlarınıza anlatırsınız.

16. simendifer

simendifer Sennur

Aykut bey, özür dilerim ama ben konuyu anlayamadım. :confused:

17. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    abi organizasyon günü yaklaştığı zaman aracıyla gelecek olan arkadaşlarımız kendi güzergahlarında olan ve aracı olmayan arkadaşları zaten alıyorlar:) :)
    bunun dışında otobüs kaldırın diyorsanız bu kampanya bizleri aşar derim ;)

18. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Ekonomik krizdeyiz, kimsede para yok, gidis gelis masraflarimizi site karsilasin, aksi takdirde katilim olmaz diyor Aykut agbimiz.

Bu site Turkiye hudutlari icerisinde yayin yapmiyormu acaba diyede kendime sormuyor degilim ;)

Son düzenleme: 20 Şubat 2009
  19. antepli

antepli Mustfa

Favori Kamış:
    Sportex, D.A.M, kabon kamis, Daiwa,D.A.M Quick rolle
    Favori Makine:
    Dam Quik, Freilauf, Cormoran, Zebco , Schkeapear ve diğerleri
    En İyi Avı:
    Turna 105 cm, 7,3 kilo, sazan 9.5 kilo
    Istanbulundan en az 50 kisi cikmasi lazim diye inaniyorum, yarin gece kar bile yagsa biz 25 kisi gidiyoruz, istanbuldaki arkadaslara selamlar....Bize bol sans dileyin:p

20. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Bol şanslar. Ben de pazar günü istavriti es geçip sazan deneyeceğim. Malum Sezonun son haftası. Yakaladıklarımı suya iade ederim diye düşünüyorum ancak nerede avlayacağıma bağlı. Eğer Riva da ve arkadaşın özel piknik alanında avlarsam tavaya gidecekler. Arkdaşlar bir gün önceden hamsi ile yemleyecekler çünki;) Bakalık kısmette ne var?:p Hava da sulu karlı olacakmış.:confused:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.