Sevgili arkadaşlar, İstanbul organizasyonu için danıştığım arkadaşlarımızdan gelen fikirler doğrultusunda ankette belirlenen yerleri oylamanızı rica ederim. tarih 8 ekim 2006 saat daha sonra belirleyeceğiz . takımlar yere göre belirlenecek . detayları forumda konuşabilirsiniz. ÖNEMLİ:gelecek arkadaşlar belirtirlerse yazılardan bakıp geleceklerin listesini yapacağız NOT:sadece gelebilecek arkadaşlarımızın oylamasını rica ederim giden arkadaşlarımıza haksızlık olmasın
Ben forumda yeniym ama inşallah bu organizasyona katılmayı düşünüyorum. Acemiler gelebiliyor değil mi ? Oyumu kullandım bile
arkadaşım yeni eski ayrımı yapmıyoruz orğanizasyonun amacı tanışıp kaynaşmak gelebilecek herkes davetlidir..
Simdiden iyi bir gün diliyorum. Umarim iyide bir av olur. Oylamaya baktimda, 4 kisi dört ayri secenegi isaretlemis. Bu isin sonunda beraberlik cikabilir Penaltilara gidebilirsiniz Hamdi´cim.
arkadaşlar oy verseniz dahi mesaj yazarak ben geliyorum diye söylerseniz liste yapacağız . .........lütfen gelmeyecekler oy vermesin.....
Hamdicim Erdem'i götürmeyin.... İçinizde İstanbul'da ilk Çipurayı yakalan olarak nam'ı var birde şimdi ikincisini yakalar mazallah, sonrasını düşünemiyorum... Bedenen yanınızda olamasak dahi manen yanınızdayız dostlar....
Kısmetse Kasım'da yine bir organizasyon yapacağız Ahmet abi sizin için O zaman gerçekten yanımızda olacaksınız inşallah Sağol iyi dileklerin için
ahmet abi siz orada habire çipuraları götürüyorsunuz benim tamamen kazara tuttugum cupramı gözünüze battı bir daha gelirse söz geri atacam
şimdilik gelecek arkadaşlar oy kullanan ve bana geleceğini bildiren arkadaşlar hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz simendifer (sennur) smyrna (sevil) smena (arif) borayto (nejat) matchbox (serkan) semiho (semih) emre cide
arkadaşlar oy kullananlar arasında kovboy (mesut) aynalı81 (yasin) sizler gelecekmisiniz ona göre listeye ekleyeyim? ikinizde uzaksınız o yüzden soruyorum..