Tüh be ne hayallerle iki tane hazir mangal koymustum bagaja. Is yapmadi malesef sizemi postalasam yoksa
Listeye alalım mı ? Sana bakılırsa, Abdulaziz gelecek gibi bir his var içimde Kolunu falan koparma çocuğun, alıp getireceğim diye
Listemiz Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) matchbox (serkan) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Admiral (Hüseyin) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) Samsa1979 (Enis) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
sen onu listeye al ben onu getirrim zaten kuleliyi soyleyip duruyor muhabbet hosuna gitmiş..............
ben geldim sennur. inşallah o pazar çalışmam değerli arkadaşların yanında olmaktan daha büyük nasıl bir keyif olabilir.
kabataş iyi gibi arkadaşlar grup kalablık olabilir ihtimali ile kabataşı tercih etmekte fayda var. ama balık bakımından sarayburnu ideal. ben bu hafta sonu kulelideydim. pek balık yok. 4-5 saatte 1-1,15 kilo balığı zor yakaldım. gerçi geç gittim. saat 11 de. ama erken gelenlerde de pek fazla balık yoktu. bu arada yer belli olunca gidiş yolunu hem anadolu-hem avrupa yakası itibariyle iyi tarif etmek lazım. bilmeyen arkadaşlar var. herkese selamlar.
Evet Murat seni de aldım, inşallah işin çıkmaz o gün... Ve Recep, Abdulaziz de listede, iletirsin artık Bu organizasyonu kaçırmayın arkadaşlar, herkesle tanışma şansımız olacak Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Admiral (Hüseyin) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
Yanlış hatırlamıyorsam Mahir abinin geçen seferden sözü vardı, birdahaki organizasyona gelebilirim diye.
Yani gürkan bunu hoca görmesin Bütün gün bunlarlamı uğraşıyooon der durur. yatırın falakayaaa 75 kırbaaççç
listenin son hali... Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Admiral (Hüseyin) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
Bu Kadar baligi ne yapacaksiniz??? Hamdi merhaba 3,000 km uzakta olmama ragmen Istanbul organizasyonunu can-i gönülden takip ediyorum. Insan ister istemez fikir yürütüyor. Bu sebepten dolayi siz arkadaslara bizim buradaki etkinliklerden bahsetmek istedim. Bizim Dernegin senede 5-6 balikavi organizasyonu oluyor. Bunun ikisine katilmak mecburi. Biri Ilkbaharda sezon basinda, digeri sonbaharda sezon bitiminde. Avlandigimiz yer Göl, Nehir veya Deniz. Bu Organizasyonlarda genelde cok miktarda balik cikiyor. Sunuda belirtmek gerekir: Sirkülere uygun Balik tutuldugu zaman, Baligi almak zorunlu! Yani kisacasi , istedigin baligi, istedigin zaman geri atmak yasak! Bu yasak Derneklerin degil Devletin koydugu Yasak! Her neyse esas anlatmak istedigim o degildi. O kadar baligi ne yapiyoruz??? O önemli Biz bu baliklarin lezzetli ve kaliteli olanlarini, daha önceden secmis ve haberdar ettigimiz Yaslilar Yurduna veya Kimsesiz Cocuklar Yurduna veririz. Birde gider bu baliklari güzelce kendi elimizle, temizler, pisirir ve servis yapariz. Lezzet olarak pek ise yaramayan baliklarida götürür Köln Hayvanat Bahcesine teslim ederiz. Simdi söyle bir Hayalim var Sanki Gazetede okumus gibi Balikavi.net isimli bir Sivil Toplum Kurulusu, düzenledigi Balikavlama Organizasyonunda Üyelerinin yakalamis oldugu Baliklari, su Isimli Huzur evine veya su Isimli Kimsesiz Cocuklar Yurduna hediye etmistir! Hemde baliklari kendi elleriyle tuttuklari gibi, kendi elleriyle pisirip, (Huzur evi sakinlerine; Cocuklara) sunmuslardir Daha fazla yazamiyacagim, gözlerim yasariyor Saygilar
Siz değerli büyüklerimiz olmasa bizim böyle bir şey yapmak aklımıza gelmez Güzel öneriniz için çok teşekkürker... İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında yapacağız bu girişim ile örnek teşkil edeceğimize inanıyorum.
Bu organizasyonu iple çekiyorum valla. Çaparilerim, çinekop takımım ve diğer tüm takımlarım hazır. Yalnız kamış konusuna karar veremedim. Tek kamışla geleceğiz. 3,60 m yeter mi acaba 4,00 m ile mi geleyim karar veremiyorum bir türlü. Göründüğü kadarıyla sarayburnu na gidiyoruz. Sadece eyvah diyorum ben ben ve hanımım oradayken allah diğer arkadaşlara sabır versin.