Mürsel amca çok güzel bir düşünce gerçekten ama o kadar balık tutabilir miyiz ki ? Yani burası Almanya değil ve o kadar gürbüz ve adet olarak çokça balık tutabilir miyiz bilmiyorum İnşallah çokça tutarız ve bir arkadaşımızın arabasına balıkları attığımız gibiiiiii...... Gerekli yere teslim ederiz
Umarım hedeflenen başarıyı ve güzelliği yakalarsınız..ÇOk güzel bir girişim ve toplanma kaynağı olacak..
ya işler umduğumuz gibi gitmezse,yada böyle bir hayır işi için gerekli balığı toplayamazsak..biraz kendimizi şartlamış olmuyormuyuz bu mesajda..? dünyada birçok insan topluluğu var yardım edilmeyi bekleyen..bunlardan biride tabikide biz olabilirdik..!! ya başaramazsak..? üzülmelmiyiz bu mesajdan sonra..?? Ama huzur evleri olsun,fakir ve muhtaçlara olsun büyük yardımlar yapmış bir insan olarak yazıyorum,kendimizi bu konuda şartlamamalıyız..amacımız bu olmamalı..aksi takdirde üye sayısı ' 2700 kişi gibi gözüküyor' ,aramızda toplanıp çok küçük yardımlarla 1 değil birçok huzur evi yada muhtaçlara yardım kampanyası başlatabiliriz.. saygıdeğer ağbimizin iyilik ve güzellik dolu mesajını anlamamış yada değerlendirememiş bir insan olarak kabul etmiyorum kendimi.. sözüm o'ki; böyle yardımlar için daha potansiyel ve daha işbirlikçi olmak gerekir.. bu anlayış ve bu fikirleri hayata geçirebilmemiz için değişik bir şekilde organize olmamız gerektiği kanaatindeyim.. saygılarımla..
Ya tutarsaniz? Merhaba Sennur dedigim gibi; bu bir hayal! Hepinizin icinden biz bunu basaririz diye gectimi, muhakkak basarirsiniz. Bir kilo baliktan 4 kisi doyar. On kilo baliktan 40 kisi doyar. 40 kisiden fazlasiniz. Kisi basi 300-400gr balik tutsaniz yeter. Dedigim gibi bu bir hayal... Rasgele
Eheh abi, dikkat edersen o mesaj pazar gününe ait. Değil hoca, ordinaryüs gelse bişiy diyemez pazar günüme Öle aklıma geldi karaladım 2 dakkada
Jest olsun Merhaba Hüseyin, ben bu isi bir yardim olarak görmemistim. Saadece bir Jest olur diye düsünmüstüm Saglik olsun! Baska zamanda olabilir Rasgele
sayın mürsel abi.. duygusallığınız öncelikle beni çok etkiledi.. böyle bir mesaj yazmanız ve almanyada uygulamakta olduğunuz sistem gerçekten kayda değer.. Eğer mümkün olursa ve o saatten sonra 'jest' yapabileceğimiz yakınlarda bir huzurevi bulursak,ilk balıkları ben götürmek isterdim.. Hayal demişsiniz..evet hayal değil,herşeyin bir çözümü vardır elbet..
Organizasyonu iple çekiyorum cevapları biraz geç okudumda arada bir çinekopu görünce atladım. Çinekop en sevdiğim balıktır tutmayı çok isterim. Gerekli malzemeyi ordan temin edebilir miyim ? İğne kurşundur falan. Bu cahillik öldürecek beni ne zor iş ne yapacağını bilemiyo insan. Neyse onca dostan bir yardım eden çıkacaktır elbet sabredip Pazar olmasını bekleyelim.
Lüferrrr Okuduklarımdan sonra lüfer tutmak istiyorum tam zamanıymış. Arkadaşlar gerekli malzemeyi Sarayburnuna gidersek şayet ordan temin edebilir miyim ?
slm sevgili arkadaşlar ben hergün sarayburnundayım organizasyon için iyi bir yer olduğunu zannetmiyorum çok aşırı kalabalık her telden insan var akşamları da kalabalık oluyor böyle 50 kişi kaldıracak kapasite yok bilgilerinize saygılar..
bende gelmek istiyorum arkadaşlar bir aksilik olmassa bende gelip sizinle tanışmak istiyorum benim favorim kabataş olursa daha iyi olur.
Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Admiral (Hüseyin) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
masallah bi hayli kalabaliksiniz, artik siz denizde balikta birakmasiniz? Hamdi, organizasyonu bir hafta once yapsaydiniz bende gelirdim!!!
inşallah daha senle ne organizasyonlar yapacaz abi merak etme sen izne gelince balıklar kaçsın artık özellikle orkinoslar..:d
Amanın neler oluyor Siteye giremiyorum arkadaşlar çok yoğun oluyorum. Beni haberdar edin bakamazsam... Cepten falan arayın birşeyler yapın yani 49 kişi olduk demek İyidir iyi... İnşallah sahile sığarız