gecmise mazi derler ben unuttum bile, yarinlere bakmaliyiz..... sen beni seneye goreceksin, donusum muhtesem olacak.
arkadaşlar şimdilik gidilecek yer olarak oylamada 1.tercih sarayburnu gibi gözüküyor.. Tabiki büyük bir aksilik çıkmazsa geleceğim,arkadaşlarımızdan ricam bölge bölge yola çıkacak diğer katlımcı arkadaşlarımızı, yakın olanları giderken alabiliriz diye düşünüyorum(diğer vesaitlerle gelecek olan arkadaşları).. Ben Adatepeden yola çıkacağım.. Böylelikle vasıta sorununu biraz olsun gidermeye çalışmış olabiliriz.. Giderken 4 kişi alabilirim,dönüştede aynı şekilde..
Organizasyon dediğin böyle olur Şimdiden 50 kişi Ama reis amcadan da bir sürpriz beklemiyor değilim hani ?
Mahir abimizin organizasyonla pek arası iyi değil sanırım. Organizasyonla ilgili hiç yorumunu göremedim.
İnternete pek girebilme fırsatı bulamıyorum ev telaşesi nedeniyle. Görmeyeli liste almış başını yürümüş Savaşa gider gibi balığa gidiyoruz Kendi adıma bir not düşmek istiyorum, listede varım ancak 8 Ekim'e kadar kim öle kim kala bu ev meselesi yüzünden. Her an bir işim çıkabiliyor. Son 2 gündür de hastayım maalesef, işler iyice yığıldı. 2 hafta zaman var önümüzde, umarım o zamana işleri tamamen yoluna koymuş olurum ve gelebilirim.
selammm ... arkadaşlar 1 satt önce sarayburnu tarafındaydım. oranın fotoğraflarını çektim foto galeri'den yükliyemedım erorr veriyor.... yüklamak için başk yol varmı..??
Sarayburnunun durumu: Bügün saat 15.00 sıralarında sarayburnunda balık tutmak için kollanılan sahil şeridinin fotoğraflarını çektim....Oltacilar istavrit , lüfer için yemli ve kaşıkle tutanlar var... ya pazar günü...????
allahtan gündüz balık işini sevmiyorum yoksa işimiz iş gerçi ogünü nasip ederse yanınızda olacagım ama o kalabalıkta olta atmam ancak muhabbet
Ooooo..... Erdem şimdiden su koydun yine Çipurayı kim tutacak... Senden başka deneyimli varmı aranızda...