ahmet abi sukoyarmıyım hiç ordayım organizasyona katılacam kambersiz dügün olurmu ama bu kadar kalabalık olursak ben biraz zor olta atarım zaten muhabbetten olta atmaya fırsat kalmaz birde yorgunluktan cunku ben akşamdan gidecegim en azından 2 kişilik yer tutarım
Hadi göreyim seni kardeş.. Şöyle oltayı bir fırlat fiivvvvvyyyy diye bak çipuralar kendi gelecekler...
ne demek hamdi abi yer kesinleşsin akşama ben ordayım gerçi ben bu haftasonu keşfe gidecegim sarayburnuna iftarda orda sahurda bir bakalım nasıl oralar biz gitmeyeli
bu pazar ordan bir kaç fotoğraf daha çekmeye çalışyım... daha sağlıklı karar vermek açısından faydalı olur..... Ancak istanbulun hiç bir yerinde bu mevsimde 50 kişili bir grup bir arada yer bulması imkan sız... Ancak o bölgede aralara dağılmak süretile yer bulunur... veya 15.er dakika 10'luk grupler halinde aynı yeri paylaşırız
Ben nasıl olsa habire ablam ve Hamdi'nin kopan takımlarının yerine yenisini yapmakla uğraşacağımdan, zaten olta atamayacağım Bana yer kapmana gerek yok Erdem
Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
Şşşttt sus bakayım, zeytinyağı gibi üste çıkma hemen Takım düşmanı seni Kova gelecek tabi, kırmızı kurdelesiyle birlikte Onun kaçırdığı hiçbir organizasyon olmadı şu ana kadar
inşallah fuat abi biz iftara dogru orda olacagız pazar öglene kadar takılırız bizim yaptıgımızda mini organize siteden küçük murat büyük murat ozan ben bilader yani gene 7-8 kişi ordayız
hızıma yetişemiyosunuz ne yapalım biz balık tutuyoruz sizde bir işe yaramış olun..... şaka bi yana sağolsun beni uğraştırmıyo ...
Zaten Allah razı olsun, Hamdi, Deniz, Murat bu konuda hiç yalnız bırakmıyorlar beni. Sen de eklendin tamam oldu Vefalı arkadaşlarım benim