Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla gelen çok. Ben lüfer tutmak için gerekli malzemeleri Sarayburnuna gittiğimde oralarda bulabilir miyim ? Yoksa şöle bişey rica edicem mutlaka o kadar kişi arasında kaliteli malzeme satan yere uğrayacak birileri vardır benim içinde gerekli malzemeleri alsa ne güzel olur. Bu konuda bana bir yardım edin. Yardımcı olacak arkadaş telefon verirse hemen ararım. Bende 3m kamış ve makina var. Kalınlığına emin olmadığım(0.3 diye bişey kalmış aklımda) misinam ve ağırlığını bilmediğim kurşunumda var bu takımla istarvit tuttum ama. Son olarak ben Güneşli'den tem yolunu kullanarak geleceğim. Yolum üzerinde ki arkadaşları alabilirim. Bu arada ben kimseyi tanımıyorum nasıl bulacağım sizi ve saat kaç gibi gelmek lazım ?
Semih bey selammm. Sarayburnunda iki yöntemle lüfer tutulur. 3.lü ineli kaşık veya yemli mantarlı lüfertakımı.( Çelik yada misine beden)... yakınımda av malzaması satan yerler var. sana yardımci olmaya çalışırım. Kurşunlar ise akıntı durumuna göre 75g.100g veya 150g .kollanmak gerek.
Herhangi birinden alabilirsiniz. Geçen organizasyonda bende vardım herkes takım veriyo birbirine. O nedenle takım derdiniz olmaz merak etmeyin.
Arkadaşlar, Önder'in de dediği gibi malzeme sorunu yaşamayız. Bulamadığınız malzemeler için uğraşıp didinmeyin, kendi aramızda hellediyoruz her zaman
Onu azat ettik. Baksana nickine, Erkan Arslan 1978 Daha ne desin garibim ? Yoksa koyardık imza yerine, "imzanızı buradan düzenleyin" yazısını
Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
Sennur yeniden kontol edin listeyi... Dün 50 idi bugün bir kişi daha gelecek miş olur 51.. sen 50 diyorsun Yoksa yaprak dökümü şimdiden mi başladı...
Evet Ahmet abi, yaprak dökümü var Ben dedim eksilenler olacak diye. İki kişi çıktı şu ana kadar listeden, bir öncekini kaçırmışsın
ama adamlar nüfus/katılımcı oranını baz alıyorlar.namık abinin hesabına göre adamlar 4 kişi ile istanbulu geçiyor
Valla isterlerse baz'la yıkansınlar Hep aynı 4 kişi... Hayat monoton, av monoton... Varsın bazlara göre İstanbul'u geçsinler Züğürt tesellisi bunlar
onlar barajı geçemiyor.. biz 4 kişilik organizasyonu hergün yapıyoruz onları yazmıyoruz bile.. daha bir saat önce mehmet abiyle(makgun34) tanıştık yağmurda tekneyle tur atıp geldik ilk tanışma şerefine.. mehmet abiyle(makgun34) tanışma fırsatı bulduk buğün herkese selamı var...
namık abi onun imzası nasıl kaçtı gözden hayret cumartesi akşamı kısmet olursa gelecek yanımıza cekerim kulagını
Sevgili dostlar yazın beni de....... Duydum ki İstanbul takımı toplanıyormuş, yahu bir haber verseydiniz, haftalardır işlerden başımı kaldıramıyordum, neyse ki kaçırmamışım. Benim için güzel bir geri dönüş olacak