Ben de biri eksik diyordum Hemen ekliyorum Ama öyle kıyıdan köşeden, çaktırmadan balıkları toplayıp gitmek yok Bir de ablamdan uzak durmalısın sanırım, hala milletin oltasını topluyor da denizden, o babda (A'nın üstüne koyacak şapka yok klavyede, idare edin )
Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) Bektasm (Bektaş) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
ya şu organizasyonu cumartesi akşamından yapsak nasıl olur börekler,dolmalar iftarıda orda yaparız sahuruda şennur,sevil abla gelirken eşide gesin yanında olmazmı
Valla Erdem olmasına olur aslında, eniştemi tanıyorsun gelir gelmesine de, bu aralar işleri çok yoğun gelmesi mümkün değil. Ve tabi bir de yeni taşındılar hala ev yerleştiriyorlar, eksikler, tadilatlar v.s. uğraşıyorlar. Yani dediğinin olması oldukça zor Ben de eniştem gelmezse gelemem
canımız sagolsun bir dahakine inşallah ama sen dolmaları gene getir biz iftarda icabına bakarız onların
ille dolma yaptıracaksın yani bana Bu arada arkadaşlar, görünen o ki oylamadan Sarayburnu çıktı. Pekiii şimdi oraya nasıl sığacağımızı düşünmek gerek. 50 kişi ne yapacağız Sarayburnu'nun hengamesinde ? Kaç kişilik yer tutulabilir ki ?
sen niye enişten gelmezse gelemezsin ben ne güne duruyom ayıp ettin şimdi daha önce almadımmı seni cıkk cıkk....
valla ben oyumu sarayburnuna verdim ama grubun menfati dogrultusunda benle birlikte 3 kişilik oyu kabataşa verebilirim
fuat abi ben zaten cumartesi akşamından gidiyorum hem rahat oluyor hem gece sessiz ohh birde balık oldumu tamam
sabah gelenler geç kalmış olacaklar. balığın yemlenme satleri 16.00 - 20.00 aras ve 06.00 - 09.00 arası ....