çinekop gece 03:00 den sonra yemlenmeye başlamazmı ben en çok balıgı çinekopda özellikle 03:00 den sabah hava aydınlamıncaya kadar aldım
erdem yemlimi atıcan kasıklamı biraz konuyu acta ona gore gelelim beliki gecedende gelebilirim.........
Yemli atarsa geceden, kaşıkla tutarsa gündüz mü gideceksin ? Ya da yemliyse otobüsle, kaşıksa arabayla mı ? Erdem sırtı çekecekmiş tekneden, ne yapacaksın şimdi ?
Ha sen şimdi diyorsun ki, ben geceden geleceğim, kaşık kullanacaksan yöntemi değiştir, ben geleceğim için yemli atalım öyle mi ? Yahu Recep sen hepten karıştırdın olayı Neyse sen geceden git hadi Bir kaç olta götür de bize yer kap bari sen de
Arkadaşlar ben olta getirmicem çok kalabalık zaten bu işten fazla çakmıyorum bilgi ve deneyimleri paylaşmak ve maksat muhabbet olsun diye gelicem görüşürüz...
Olmaz sen cezalısın Ortadan yok ol, sonra ben de geleceğim de, yok öyle Cezanı yerine getirir ve tuttuğun balıkları bana vereceğine söz verirsen düşünebiliriz ama birşeyler
Kırışalım diyecektim ama buradan da söylenmez ki Tam ben msnden söyleyecektim, sen yazdın Bence mesajları editle, kırışalım derim Ahmet abiyi de banla, şahit yazmasınlar
Sen artık sitede üye olarak kalmak istemiyorsun sanırım İstersen seni Ahmet abiyle birlikte play65'e uğurlayalım ne dersin ?
İşte gelecek olanlar Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) Bektasm (Bektaş) Selim78 (Selim) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
Sizi Murat' a şikayet edeceğim Şahsi çıkarları için organizasyona imza atıyorlar diye Modluk günlerinize veda edin ikinizde
Aaaaa sennur noolduu sımdııı Tamam cezam nedır soylermısın gecen cumartesınden tuttugum ızmarıtler dolapta hala onları verırım ıstersen