hakkaten selim kayboldun ya nerelerdesin ne yaptın ne ettin dolaptaki izmaritler senin olsun bunca zaman ne yaptın anlata hele özlettin kendini yaw
Erdem baba yanlısmı anladım yooksa bu aksam ıftarda ordasın pazar oglene kadar orda olcan hee abı bısey lazım olur felan soyle getırırım ben
Yaa abıcım sorma yaaaa o gunden sonra yanı sıteye gırmedım degıl gırdım soyle kım ne yapmıs nereye gıtmıs bı bakıp cıktım hemen ısler yuzunden var yaa anca kendıme geldıım ve bu sarayburnu muhabbetınede dırekt daldım yanı bende gelıım mı dıyee sunku hepsını bastan berı takıp edıyodum Bu arada sen bır galatacısın o yuzden sana soylııım haber varmı bılmıyorum... Galatada yenı camı tarafında accayıp balık var IZMARIT- MEZGIT _ ISTAVRIT üçü bırden gelıyo bereketlı
Eveet yaa.. Bunlar Mod'luklaının ardına sığınıyorlar... Bizi parmaklarında oynatıyorlar...Şikayet edelim..Olmadı Baş kaldıralım İsyan çıkaralım...
Sana katılıyorum NAsılsa Numan bize ıp değiştirmeyi de öğretti Değiştirir, değiştirir üye oluruz yeniden
Ama ıspatlayamazsın Editlerim mesajları, bir de üstüne silerim, bitti gitti Size de güle güle deriz olur biter. Cepten arayacakmış, ben vereyim sana cep nosunu Selamlarımı da iletiver
Üyelik Bizim Hakkımız Söke söke alırız... Susma sustukça sıra sana gelecek Mod.lar istifa Mod.lar istifa...
Yeni üyeyken göndermek daha kolay. "Bunlar siteyi karıştırmak için gelenler, banlayalım, olmaz böyle" deriz... ahahahah