Bu olay balik aktivitesinden çok nufus sayımı alacak memurların tayin şeması gibi olmuş vallahh .. Sizde bakalıms boğazın sizin tarafından eçenleri bir sayın ..Yakalayıp Sayın.. Şimdiden sizlere rastgele
İşte gelecek olanlar Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) Bektasm (Bektaş) Selim78 (Selim) Oflu (Neşat) fastfish(hakan) Efe ve eşi Ondre (Önder) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
sabah ben geç gelebilirim bilginize şimdiden söyleyeyim vay ben duymadım vay erdem bizi ekti demeyin bu yıl göl sezonunun jübilesini yapacagız nasipse gerçi gene yaylanıp gelecegiz ama olsun sabahta ordan sarayburnuna gelecegim
Yok yok... Sahurda toparlanıp bir yerlere gitme meraklısı olan sizsiniz. Önden buyrun Murat ve Deniz beyler de eşlik ederler size Arif de Suat'ı alıp geldi mi tamamdır bizim yer işi
Yaaawww ben burayamı yazdım yoksa konusuna mı yazdım hatırlamıyorum da... Yeni katılan bir üye var OFLU Size onu tavsiye ederim yer konusunda... Arkadaş kendi itiraf etti. Yeni olta attığım için bir sağ bir sol yapıyorum etrafta nekadar olta var hepsini topluyorum diye arkadaşı istemiyorlarmış.. İşte size lazım olan arkadaş.. OFLU Boş geçmeyin bu arkadaşı size orda yer açacaktır.
abi arkadaşları ekmeye çalışırım ama olmassa artık ordan gelecegim eger şeytanın bacagını kırarsam ve saglam sazan ve yayın tutarsam(daha öncekşleri kıyıya cıkaramadım)artık sarayburnunda hepberaber resim ceker sarayburnunda sazan tuttuk deriz sapancada pirene tutmuşlar biz sarayburnundan sazan cıkartmışız çokmu
Acemiliğime verin daha bugün üye oldumda foruma, Orda birbirinizi nasıl tanıyacaksınız,araya dışardan biri girmemesi için herkesin bu forumdan olduğu nasıl anlaşılacak
birol abicim anlaşılır merak etme ben yakamozla nasıl tanıştım mustafa abi geldi kandilliye ortada aranıyor herhalinden belli tanımadıgı birilerini aradıgı,muratla oyle,murat abiyle gene oyle sen gel seni elle koymuş gibi bulurlar