Aaaaa lütfen ama... Arkadaşıma bu konuda laf söyletmem, lütfen Hamdi bayanlara karşı çok kibar bir arkadaşımızdır... Gitmeyin üstüne arkadaşımın, dünya tatlısı o
yeni liste varmı artıran... hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz simendifer (sennur) smyrna (sevil) smena (arif) borayto (nejat) matchbox (serkan) semiho (semih) emre cide kıralbalıkçı (mustafa)
Suatreisi de yaz bakalım Onunla da konuştuk geliyor Dur bakalım bu akşam beni başka arayan olacak mı Arayanın yakasına yapışıyorum Elini veren kolunu kaptırıyor
Hamdi gitmiş anlaşılan.... Liste aşağıda Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) matchbox (serkan) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer)
son liste arz ederim... Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) matchbox (serkan) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) rey de pascador (ömer)
ana... 1. sıra... sennur senin mesajdan kopyaladıydım walla. yazdıktan sonra fark ettim. teşekkür ederim... (hamdi hasetlenip değiştirir şimdi )
Uzuuun bir zamndır yoktum çok konu işlenmiş!Belki balık tutmayı bile unuttum Yoğunluktan dolayı ve sürekli sehir dışın daolmam dan dolayı vaktim olmamıstı! Hepinizi özlemişim!
Selamlar, 8 Ekim günü ben ve ekürim (eşim ) de katılmak isteriz. Hatt-ı zatında sevgili Selçuk Abi (diyafram) ve bir çift iken asal sayıya yükselen arkadaşlarımızı da izninizle organizasyona davet etmek isteriz. Yalnız organizasyon mekanı oylamasına Kandilli'yi dahil edemez miyiz? Aslında Bostancı olsa daha bile uygun olabilir. Neticede balık olan yerde herkes tutar. Maharet böcük bile tutamadığımız Bostancı'dan balık tutmakta Selamlar.