Üzülme bu ilk organizasyonumuz değil Deneyimliyiz bu konuda, dışarıdan kimse karışmaz, karışsa da birşey olmaz zaten, en fazla foruma üye olur Çoğumuz birbirini tanıyor, o nedenle kalabalığı gördüğünüz yere yanaşın arkadaşlar. Kesin bizizdir
selim kardeş öyle sağı solu karıştırma biz hep ortadayız. böyle ulu orta sağ sol yazıyorsun netekim görürse karışmam
halıt abıcım bak gece yolda bulusalım bırlıkte gıdelım olursaaaa yoluna çivi koyarım bak heee makara yapma
sarayburnundaki feribot iskelesinde olacagız arabayla gelen olursa rahat eder birde kayalıkta cok takım takılıyor ben hiç sevmedim ama ilerde fenere dogru yer güzel takılmıyor saglama izmaritte yapıyor
erdem abı; dun galataya gıttım erken kalkamadım gıttıgımde saat 12:30 gıdıydı .. ve mıllet varyaa accayıp derecede balık tutmus.. hemde PALAMUT olmaz boyle bısey yaa ufacık cocuk kovası palamut kaynıyoo... ben gec kalmısım
yaa selim hasta etme bizi şimdi palanut felan diye bak gene uykusuz kalacağız. yapmayın abicim böyle olmazki ondan sonra işyerine müşteriyle telefonla konuşuyorken uyuya kalıyoruz.
abı c.tesı geceden gıtcektık cocuk hasta idi bırakıp gıtmedım .. gercı kım olsa gıtmezdı herhaldee .. ama yanımdakı adam gece karıdes takıp ettık oyle ızmarıt beklıyorduk mılletın oltasına bırden asıldılar felan dedıı sonra herkes dönmüş palamuta hamsı ye ıkı ıgne zokalı hoo suyaa palamuta at cek yaptık dıyoo bu. ctesı gecesı kısmet olursa kopruye gıtcem
herkese selamlar sarayburnunun balık olmayan saatlerinde ki manzara olduğu zamanıda siz düşünün bakalım hayırlısı çok çok dikkat etmemiz gerekiyor bunlarda öğlene kadar yakaladığım balıklar