Arkadaşlar haddim olmayarak bir öneride bulunmak istiyorum. Burada çok geyik dönda dönüyor organizasyon hakkında önemli bişey var mı diye baştan aşağı herşeyi okumak zor oluyo. Muhabbet iyi güzelde bunu ayrı bir konuda yapsak. Şu andan itibaren organizasyon ile ilgili duyuru niteliğinde bilgilerin olduğu bir konu açılsa ve gereksiz mesajlarla şişmese takip açısından kolay olur kanaatindeyim. Tam olarak nerde buluşacağız, birbirimizi nasıl tanıyacağız ve gruplar ve liderleri kim olacak gibi bazı şeyleri belirlesek bence iyi olur. Aman mesajım kötü eleştiri olarak algılanmasın. Sadece önemli bir gelişme var mı diye bakayım diyorum bir sürü muhabbet en son neyi okuduğumu bile tespit edemeyip kayboluyorum. Sevgiler.
önemli!!!! arkadaşlar 8 ekime azkaldı gidilecek yer konusunu netleştirmemiz açısından gelmeyecek ve şehir dışından oy kullananların oylarını saymamayı düşündük çünkü gidilecek yerin gelen üyeler tarafından belirlenmesinin doğru olacağı kanaatindeyiz. sizden ricamız listede adı olup gelemeyecek arkadaşların ya özelden yada forumdan yazarlarsa listede ismi olan üyelerin oyları geçerlilik kazanacak ve gelmeyenlerin oyları elenecek anket sonucunu biz eledikten sonra yazacağız. acilen cevaplarınızı bekliyoruz...
İşte gelecek olanlar Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Look2Me (Enes) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) Bektasm (Bektaş) Selim78 (Selim) Oflu (Neşat) fastfish(hakan) Efe ve eşi Ondre (Önder) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
Merhabalar ben de 8 Ekim organizasyonunda yer almak istiyorum, beni de listeye yazabilirseniz çok sevinirim..
İşte gelecek olanlar Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) Bektasm (Bektaş) Oflu (Neşat) fastfish(hakan) Efe ve eşi Ondre (Önder) Serdar83 (Serdar) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
arkadaşlar 8 ekime azkaldı gidilecek yer konusunu netleştirmemiz açısından gelmeyecek ve şehir dışından oy kullananların oylarını saymamayı düşündük çünkü gidilecek yerin gelen üyeler tarafından belirlenmesinin doğru olacağı kanaatindeyiz. sizden ricamız listede adı olup gelemeyecek arkadaşların ya özelden yada forumdan yazarlarsa listede ismi olan üyelerin oyları geçerlilik kazanacak ve gelmeyenlerin oyları elenecek anket sonucunu biz eledikten sonra yazacağız. acilen cevaplarınızı bekliyoruz...
Arkadaşlar ben sahurdan hemen sonra yola çıkıcam. yani kısmet olursa 6-6:30 gibi sarayburnundayım. uzun kalamıcam o yüzden erken gidicem. Herkese Rasgele
İşte gelecek olanlar Smena (Arif) Hamdi murat uysal ve eşi Zeynep Uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yeğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) yakamoz(mustafa) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan Terkibibend (Serkan) Zeytindalı (Soylu) Korni (Koral) hgulten (Harun) DR BLOoD (Ayhan) Ous (Oğuz) ve dadaşlar Korkmaz5 (Mustafa) Vedat Kalfa Manblue60 (Ahmet) Atesh (Ateş) Samsa1979 (Enis) deep ocean (Murat) kefalterbiyecisi (Abdulaziz) tco(önder) allita(atilla) Erkanarslan1978 (Erkan) Bektasm (Bektaş) Oflu (Neşat) fastfish(hakan) Efe ve eşi Ondre (Önder) Serdar83 (Serdar) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim. arkadaşlar 8 ekime azkaldı gidilecek yer konusunu netleştirmemiz açısından gelmeyecek ve şehir dışından oy kullananların oylarını saymamayı düşündük çünkü gidilecek yerin gelen üyeler tarafından belirlenmesinin doğru olacağı kanaatindeyiz. sizden ricamız listede adı olup gelemeyecek arkadaşların ya özelden yada forumdan yazarlarsa listede ismi olan üyelerin oyları geçerlilik kazanacak ve gelmeyenlerin oyları elenecek anket sonucunu biz eledikten sonra yazacağız. acilen cevaplarınızı bekliyoruz...
hamdi abi bu 2006'nın jübile maçı ya alcaz ya alcaz ayhanda gelecek oralardaki avlakları bilen birisi olarak ordanda sabah sarayburnuna gelecegiz